Day one. I'm dead..

Ibland händer det att man hittar en stol i diket och sätter sej på den mitt på gångvägen.

För att göra livet lite extra spännande sådär..

 

Första dagen i skolan då, och jag är redan slut.. Bra start! Jäpp jäpp, så är det. Men det här klarar jag. Bara lite segt i starten :) Men det är bara ca 7 veckor kvar till påsklovet ;) *nedräkningen har börjat än en gång*

 

Step by step.

Bit by bit.

Breath by breath.


Nu är svenska och piano högsta prio på schemat för min del! Bara att traggla på.

 

Ciao!


disconnect the reality, and begin to dream

Dagens höjdpunkt. Att gå och lägga sig. Sova är verkligen underskattat! Att sova är lösningen på allt! Nästan..
Men det absolut bästa med att sova är just det att man kopplas bort från verkligheten. Man kan inte styra eller kontrollera någonting.. Alla problem försvinner.. Tiden stannar för en stund.. Och man drömmer.

Att drömma bra drömmar kan ju vara en av det bästa sakerna som finns. Särskilt de drömmar där allt går som man vill. Att drömma sig bort till en perfekt tid, plats och händelse, helt skapad utifrån ens egna tankar och vilja. Jag älskar att drömma. En slags hobby jag har.

Just saying..

"Sluta aldrig drömma, sluta aldrig be. Sluta aldrig hoppas, under kan ju ske"


God natt, folks!
Ciao!

Lite längre lov kanske?

Då var lovet i princip slut. Ett mycket väl behövt och bra lov. Har ägnat mig åt att må bra, vara så mycket jag kan med kompisar, skratta och strunta i verkligheten. Det resulterar i att jag får panik nu i slutet när jag inser hur brutalt mycket grejer jag egentligen skulle gjort i veckan, ligger och väntar på mig nu.
Förlängt lov, ja tack!

Det där med att vara helt ledig och inte ha något att göra, vet jag knappt inte vad det betyder längre. Hur kan man vara helt ledig när det ständigt finns grejer som måste göras? Vad är ledigt? Vad är fritid? Jag har alltid grejer som ligger och väntar på mig. Inte minst skolan! Får panik bara av att tänka på alla "måsten", för när jag börjar tänka så kommer jag på ännu mer saker som måste göras och fixas. Hej ångest typ.
Ska man sluta tänka kanske? Låter ju som en bra idé.. Det tär på mig. Så vad ska man prioritera då? Att må bra, eller alla ofrivilliga måsten som man är tvungen att göra och som får en att gå sönder?

Men det är bara ca 3 och ½ månader kvar på denna skiten. Det kan jag stå ut. Har ju stått ut så här långt, och nu är det bara slutspurten kvar! I can do this!
Sen börjar nästa äventyr, och det ser jag fram emot!

Tror att det är viktigt att ha något att se fram emot, ett mål. Något som får en att vilja att ta sig framåt, särskilt när man har det kämpigt. Även om det bara kan vara ett lov, sommaren eller något annat som ändå kommer automatiskt. Något att längta till.

Nä, nu ska jag nog gå och mysa till det för mig själv (eftersom resten av familjen är på Lördag:nu) med lite pizza, chips och coka-cola framför en film!

Ciao!

flickigt så att säga

Har haft ett sånt otroligt bra dygn så det är inte vettigt nån stans :)
Igår eftermiddag kom mina små fina flickor (Ewwe, Hanna, Hilma, Sara & Elin) till mig för att ha så mysigt man bara kan ha, i ett dygn.

Blev till att baka ihop lite taco och sitta och tjocka oss lite under en massa härligt prat om allt och ingenting :) Resten av kvällen/natten spenderade vi med att kolla på film, spela en himla massa spel, ha cellgrupp, gosa tok-mycket, skratta så det räcker för sju år, och ha det allmänt awesome :) Och för att det skulle bli en typisk gammaldags tjejkväll, så lyckades vi trycka in oss alla i mitt rum :) förmåga att röra på sig på natten = noll. Men det var mys :)

Idag blev det till att fortsätta mysigheterna :) Frulle, och allmänt häng fram tills att vi skulle vandra bort till kyrkan för att möta upp några mer, och sedan bege oss till Kebaben för att käka lunch :) Lite häng, lite bowling och lite mer häng och spel, fick bli fortsättningen på dagen :)

Det där uttrycket med att tiden flyger när man har roligt, är något man verkligen kan använda för att beskriva detta dygnet :)

Tack tjejer!


Oriflame

Tänkte dela med mig av lite tips om några utvalda produkter ur den aktuella Oriflame-katalogen :)
(går ut 1/3)


Power Shine Lip Gloss

Effektfullt läppglans med en unik applikator som ger en precis och kladdfri applicering. Innehåller skimrande pigment och superglansig finish. Har en mjuk, följsam applikator som ger maximal effekt samtidigt som den är precis och lätt att använda.

Superfint läppglans som verkligen sitter där det ska! Håller länge och kladdar inte alls mycket som många andra läppglans gör. Finns i 5 olika nyanser.


110 kr, nu 69 kr

 


 

Aloe Vera & Arnica Extract

Välgörande gelé som innehåller lindrande ekologiska extrakt av aloe vera och arnica. Fräschar upp huden samt motverkar torr hud på kroppen och i ansiktet.
Blev faktiskt förvånad när jag testade denna första gången. Gör huden len och matt, och man känner sig riktigt fräsch i ansiktet. Dessutom luktar den gott.

90 kr, nu 65 kr

Peach Me Perfect

Tonad, återfuktande gelé som framhäver din hy på bästa sätt. Lätt och naturlig finish som ger en persikoskimrande lyster. Kan kompletteras med en makeupcreme.
Makeupcremem med inte fullt lika mycket puder som i en vanlig foundation. Kan tänka mig att den passar väldigt bra på sommaren då man kanske vill ha något som gör hyn och färgen lite jämnare, utan att ha en vanlig foundation som täcker för mycket. Är väldigt återfuktande också. Finns i 2 färger, ljusare och mörkare.

80 kr, nu 55 kr

Oxygen Boost Foundation

Har redan skrivit om denna innan, för den är en evig favorit. Så du kan läsa mer om den här.
Men nu är den ännu billigare!

160 kr,
nu 119 kr

Quick Dry Drops

Snabbtorkande droppar, naglarna är torra på 60 sek. Hjälper till att förebygga kladd, repor och märken. Innehåller sheasmör som återfuktar naglarna.
Jag är en sån som alltid använder nagellack. Tyvärr brukar det ta lite tid för lacket att torka, och ibland har man inte alltid den tiden. Då är den här lilla ängeln super! Efter man lackat nageln, droppar man en droppe som flyter ut på nageln och torkar. Enkelt och jättesmidigt!

110 kr, nu 79 kr

Liquid Hand Soap with hydrating Aloe Vera & Lotus


Återfuktande flytande tvål med aloe vera och lotus.
Okej, det här kanske blev lite töntigt att tipsa om tvål? Men det är ju ändå något som man använder dagligen, så varför inte? Den här är billig, löddrar, och luktar gott! Mums. Finns även påfyllnad att köpa.

55 kr, nu 29 kr

Roll on Deodorant Anti-perspirant

Härligt doftande Roll-ons från Nature-serien.
Ännu en grej man använder dagligen. Viktigt viktigt. Den här luktar gott, gör vad den ska, och är ruskigt billig. Finns i många olika dofter, men denna är min favorit - Mango & Yoghurt.

45 kr, nu 19 kr

Total Hair & Body Wash


Schampo och duschgelé i ett med D-Panthenol som mjukgör huden och stärker håret. Innehåller även det skyddande komplexet Arctic Pro Defence.
Något för de mer manliga av oss. Har ärligt talat inte så mycket att säga om mina egna erfarenheter av den här, men min pappa använder den och när jag frågade om han hade någon kommentar om den fick jag till svar "Den är helt fantastisk, jag kan inte leva utan den!"
Det jag vet om den är iaf att den luktar olagligt gott! Det är nästan så man bosätter sig inne i badrummet efter pappa har duschat och kommit ut därifrån.
SÅ gott luktar den. Hela den serien luktar helt ljuvligt. Deon är också jättegod. Så god att mamma går och snor den. Det är verkligen en "kom-till-mej-doft"! Så den är verkligen ett hett tips!

90 kr, nu 59 kr


Om du vill kika mer i den nuvarande katalogen kan du kolla här


Tveka absolut inte att fråga om du har några funderingar, och om du hittar något roligt som du vill beställa så kan du antingen ta kontakt med mig via facebook, sms, här eller in real life.

Ciao!

30 dagar med bloggen - Min bästa vän

För mig är det totalt omöjligt att ranka min allra bästa vän. Jag har så otroligt många som jag ser som mina bästa vänner, så jag kan helt enkelt inte säga en.
Eller jo, min syster. Hon är min allra bästa vän i hela världen. Hon känner mig utan och innan och älskar mig genom allt, och det är ömsesidigt. Men mer om henne kommer när jag ska presentera mina syskon på "30 dagar med bloggen" ;)

Men jag känner mig iaf väldigt glad över att jag har svårt att ranka min allra bästa vän, för att jag har så många att välja mellan. Jag är otroligt lyckligt lottad, för mina vänner är verkligen av den bästa sorten. Bättre finns inte!!


"A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself"

Det här visste du ej om mig..?

  • Jag tycker egentligen inte om julmust/påskmust. Men dricker det ändå varje år, fast det smakar skit. Har bestämt mig att jag ska lära mig tycka att det är gott :P hah likadant är det med kaviar. Smakar snusk, men äter det frivilligt ändå :P
  • Jag har alltid velat ha en storebror. Pauline är verkligen skitbra på alla sätt och vis, och är extremt duktig på sitt jobb som storasyster till mig (kan tänka mig att det inte är världens lättaste uppgift.. ehe). Men det är nått särskilt med att ha en storebror tror jag :]
  • Jag är kass på att viska. Så är det bara. Antingen viskar jag för högt, för lågt, andas för mycket, har ingen luft mm. Listan kan göras lång. Men jag har inget mellanting av någon konstig anledning som jag inte förstår mig på. Enerverande. Alla klagar på mig. Så visk-leken, rolig.. men inte min grej ;)
  • Jag är ett väder-freak. Förutom på vinterhalvåret, då är det bara skitväder hela tiden ändå. Men på vårarna/somrarna/tidig höst är jag tokig med att kolla vädret hela tiden! Måste veta så jag vet hur jag ska klä mig. Låter fjolligt, men det är faktiskt så! :P Särskilt på vårarna/somrarna om man åker till skolan och tror att det kommer bli en varm dag och har bara shorts och linne, och så blir det hundrafjorton minusgrader och blåser 148 m/s! Det är ju värdelöst om något! Vädret begränsar ju mycket vilka kläder som passar och inte passar. Jag hatar att frysa eller vara så varm så man svettas ihjäl. Lagom ska det va! Så fort jag hör melodin för Vädret på tv så tar det inte lång tid innan jag är där och glor.
  • Mina ögon lever sina egna små liv. När det är soligt ute, då rinner dem. När det blåser ute, då rinner dem. När det är kallt ute, då rinner dem. När jag ligger ner, då rinner dem. Dvs att dem rinner mer eller mindre hela tiden, mestadels när jag är ute. Och när dem rinner, rinner också min mascara.. Ner för mina kinder så att jag är hyfsat lik en indian, och mascaran kommer även in i ögonen så dem rinner ännu mer pga det. Kul. Man kan lite lätt säga att dem läcker lite allt för ofta, utan att överdriva det minsta. Det är inget fel med mina ögon, utan det är bara det att dem har stor "tår-produktion", eller hur man nu ska säga. Det är ju iofs bra. Jobbigt om dem skulle vara torra hela tiden så det skulle svida. Farmor har samma problem, så vet ej om det kan vara något som kan ligga i släkten? Lösningen på detta är solglasögon. Men känns väl lite sisådär att gå runt med solglasögon mitt i vintern eller hösten när det är kasst och mörkt väder? Hallå!? Inte alls konstigt eller så..
  • Jag älskar munkar :) Fast när det är sånt dära rosa kladd eller choklad på så blir det nästan för sött och förstör lite av själva munk-smaken. Vanilj i är ingen stor höjdare heller. Äpple funkar utmärkt :) Eller vanliga för den delen. Lukten är ju något speciellt ljuvligt också ^^ åhh mums! Så nu vet ni vad ni ska ge mig för att göra mig glad ;) moheh
  • Jag kan inte hicka högt. Jättetöntigt.. Seriöst, det funkar inte! Nu tänker säkert ni att jag är dum i huvudet som inte fattar att måste ha öppen mun för att det ska låta när man hickar. Meeeeen det funkar inte. Hur öppen mun jag än har, eller hur mycket jag än andas eller pratar, så kommer det inget "hick-ljud"! :O Det retar mig lite, just eftersom jag ärligt talat tycker att det är jättesött med folk som hickar :P Allvarligt, det är det. Men så söt kan inte jag vara uppenbarligen.
  • Jag äter sakta. Så är det bara. Får onödigt lätt ont i magen när jag äter snabbt, så det får ske i mitt tempo. Dvs sloooowly. Skitjobbigt dock när folk har så bråttom med att äta och inte tålamod nog att vänta på mig. Inte så kul precis..
  • Jag älskar att ha ordning runtomkring mig, men är dock väldigt duktig på att stöka ner. Vantrivs att leva i stök. Klarar inte av att bo i mitt rum längre tid om det är stökigt :P haha ae, så farligt är det inte precis. Men håller gärna städat runtomkring mig :) När ja är hemma hos andra dock, är jag nog den sista som tänker på att det är stökigt :P hah känner mig hemma på nått sätt då :P
  • Jag älskar asiaters utseenden. De är så brutalt snygga så det är inte vettigt! (inte alla då, men generellt sett). Särskilt kvinnorna är så fruktansvärt vackra! Vet inte riktigt vad det är med deras utseende som jag tycker är mest om. Men som min lilla kusin Victoria som är snart 4 år, hon kommer från Taiwan och är är typ den sötaste lilla skit som finns! Men visst, jag trivs att vara typisk svenne med blont hår, blåa ögon och blek i hyn.. Men skulle inte klaga om jag hade lite asiatiskt påbrå (A) Dem är ju så himla fina som sagt!

Så, nu blev du 10 saker klokare om mig :)
Ciao!

tok-mys!

Tjena vilken bra dag jag hade igår!
Dagen spenderades på Växjö äventyrsbad tillsammans med gänget :) Har varit där ganska många gånger, men detta var lätt den roligaste gången!! Helt galet roligt hade vi :D

Avslutning på dagen skedde i Nybro med lite pizza och godis framför ett par filmer hemma hos LP :)


Pretty amazing day, huh? OH YES!

 

Ikväll blir det mys hos Martin med da'gang nr 2 :)

Vi gillart!


Härlig start på lovet!
Ciao!

30 dagar med bloggen - Min dag

Okadoka. Min dag då.. hm.

Dagen drog igång med sovmorgon till klockan 5. Brukar ställa 5 st alarm som går om hela tiden med ca 3 min mellanrum och så brukar jag alltid ställa alarmet en halvtimme innan jag måste gå upp, eftersom på något sätt har jag kommit in i en vana att inte kunna komma upp ur sängen förens en halvtimme efter klockan ringt första gången.. Himla jobbigt. Och totalt onödig information. I know! Aja.

Pallade mej upp och ägnade mej åt att göra såna dära typiskt bra grejer som man gör på morgonen. Typ duscha, äta, klä på sig osv.
Tåg in till Växjö med Jacob och Mickis :)
Väl inne i Växjö 50 min senare, traskade jag och Mickis till skolan. Idag skulle vi ha kulturhistoria-temadag med alla Es3:orna :) Dvs att vi musiker skulle spela lite granna från nått årtal som jag ej kommer ihåg.. (50-talet?). Teateraporna visade någon teater, mode&design-mänskorna visade klädkollektioner från de olika årtalen, bildeleverna ställde ut konstverk dom gjort, dansarna dansade osv.

Trevlig kan man ju säga :) höll på i typ två timmar inräknat paus. Så det var chill :)
Slutade kl 11, men vårat 12-tåg är inställd till en tid framöver.. Typiskt dåligt. Så vi fick helt enkelt vänta till 1-tåget, så Sara stannade kvar med Mickis och mig för att agera lite underhållning :) Jag hade lite rabatt-kuponger på Sibylla, så vi festade till det och gick och köpte lite krubb där och sen satte oss i ett fönster i skolan och åt :)  Absolut bästa tiden på länge!! Kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket senast! X) Tack tjejer, ni är underbara! :D

Lille Daniel kom och joinade oss ett litet tag.. men skrämdes nog iväg efter ett tag X)

(Kul att vi ser ut som små dagisbarn ^^)

 

Tiden rann på ganska snabbt och vi började bege oss till stationen för att åka hem :) MEN.... sj är sj. Tåget vi skulle åka blev ju självklart inställt det också -.-' Bara att vänta på nästa tåg helt enkelt. Kul att sluta klockan 11 men kan inte åka hem förens vid 2.. tjowtjow. Hade ju iaf bra underhållning :)

 

Kom hem. Åt paj. Softade. Och här är jag nu :) Ska snart iväg till kyrkan och öva med teamet för vi ska spela och sjunga på söndag.

 

Och det var då min dag :) Imorn har jag ledigt, dvs att mitt lov har börjat NUU!!!! :D :D :D *överlycklig*

Det var allt för mig :)

 

Ciao!


Ni

Det kallas underbart bra vänner.

Det kallas himla fina systrar.

Det kallas äkta glädje.

Det kallas kärlek.

<3


det kallas underhållning.

Tågresor kan bli riktigt intressanta ibland faktiskt.

 

Det blir vad man gör det till helt enkelt. Och nu ska jag vara glad. Är less på att gå runt och vara ledsen.

Att gå runt och deppa och tänka endast på de lite mindre glada grejerna, gör mig ej glad. Och jag är egentligen en riktigt glad skit. Vill tillbaka till mitt glada jag igen. Tänker inte låta något stå i vägen.

Fokus Alexandra, FOKUS!

 

"What doesn't kill you, only makes you stronger"


Ciao!





30 dagar med bloggen - Vad är kärlek?

Vad är kärlek?
För mig är kärlek allt! Det är det viktigaste i mitt liv, och jag lever för det.
Hela mitt liv är baserat på kärlek. Mitt liv grundades av kärlek. Jag har alltid varit älskad, och alltid känt mig älskad. Kärlek har många ansikten. Min familj, mina vänner och inte minst Jesus.


Kärlek är mer än bara fina ord som man säger till någon man tycker om. När man verkligen älskar någon är det viktigt att visa det, att det inte bara blir ord. En relation är ständigt pågående, och måste vårdas. Det går inte att säga "jag älskar dig" bara en gång och tro att det räcker. Man behöver ständig påminnelse. Man ska inte ta sin partner för given. En relation blir vad man gör det till. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Kärleken lämnar ingen oberörd. En stark känsla. Något värt att kämpa för. Har man kärlek, har man allt. Man behöver inget mer än det.


Några saker som jag tycker är viktigt i en relation:

Något som oftast kommer naturligt är attraktion. Om man inte är attraherad av sin partner är något fel. Sånt styrs inte av utseendet (okej, kanske till en del), utan det styrs mycket utav känslor. Man tycker oftast att sin partner är den finaste på jorden. Så är det bara. Även om man känner sig så extremt skräpig så man skäms, så tycker oftast ens parten att man fortfarande är den finaste som finns. Man blir lite halvt blind av kärleken för all "fult" finns inte när man är kär, man ser bara det fina i människan. Kärlekens glasögon!

Kommande saker hänger mycket ihop, och är A och O i en relation.


Att kommunikationen i en relation fungerar är något utav det viktigaste som finns. Ens partner ska vara ens bästa vän. Man ska kunna prata om allt, oavsett vad det handlar om. Men man måste också kunna njuta av tystnaden och känna lugnet med personen i fråga, utan att det känns märkligt. Att man kan känna att det är okej att bara sitta i soffan och glo på tv utan att behöva säga något. Att tystnaden kan kännas naturlig utan att man får paniktankar om att man måste prata non stop.

Och i och med att snacket flyter är det oerhört viktigt att ha tillit till varandra. Att kunna lita på varandra och dela saker som är viktigt för en, och vara säker på att ens innersta tankar bevaras i förtroende hos den andre. Att man kan vara varandras bästa vän. Man ska också kunna känna sig så säker med sin partner så man inte behöver tvivla på att personen i fråga är trogen tex. Att kunna lita på att den andra alltid finns där för en. Inte ta för givet, det är en helt annan sak.

Att vara ärlig mot sin partner är det som avgör mycket om relationen kan funka eller inte. Att vara oärlig eller ljuga är så fruktansvärt lågt. Det kan vara det värsta man kan göra. Även om det kan göra ont, så är det alltid bäst att berätta sanningen och vara ärlig, än att ljuga ihop någon smörja eller leva med, eller i en lögn. Man ska kunna vara ärlig med hur man känner, och kunna säga vad man önskar och behöver. Den andra partnern ska också kunna ta det med. Att kunna prata och ärligt säga hur man tänker och tycker.

Respekt. Det säger väl sig själv? Hur ska ett förhållande kunna fungera om man inte respekterar varandra? Det håller liksom inte. Tror inte jag behöver säga något mer om det. Det ska vara en självklarhet. För att det bästa av två världar ska mötas och kunna synka ihop bra, krävs att man ska kunna respektera varandra och ge varandra en ärlig chans att förklara vad som är viktigt för en och för att man ska trivas i det man går in i. Genom att man berättar vad som man tycker är viktigt och hur man tänker och vilka prioriteringar man har, lär man sig väldigt mycket om sig själv och lär sig ännu mer om vad som faktiskt är viktigt för en själv. Och att man respekterar den andra för hur den tycker och tänker. Alla är olika. Men det gäller att få det att funka så att ens olikheter matchar med varandra istf att förstöra.

Allt det här mynnar ut i att man kan känna sig trygg i relationen och det är då man riktigt kan vara sig själv och njuta av varandra. Att kunna plocka fram det bästa hos varandra. Min pappa sa till min mamma i
ett spontant tal på deras bröllop: "Jag tycker om den jag blir när jag är med dig. Du får mig att bli den man jag vill vara".

Så, något av de viktigaste sakerna i en relation är att man bägge tar sitt ansvar för att få det att fungera. Att man samarbetar. Talar och lyssnar, att man är lyhörd och omtänksam. "It takes two to tango". Det funkar inte bara att den ena anstränger sig. "En relation är som en planta, som man måste vattna och ta hand om för att den ska kunna leva, växa och blomma"


Ooookej.. Känner att jag kanske kan ha spårat ur ämnet nu.. Detta va kanske inte precis svaret på "vad är kärlek?", men det var nått iaf :P


Störst av allt är kärleken

om ändå..

Idag kunde det varit en bra dag..


Men han är inte min längre. Jag är inte hans.
Han ville inte inte ha mig som sin längre.

Det svider. Det gör ont. Varje gång jag tänker på honom så hugger det till i mig. Hatar det. Vet inte vad jag ska göra. Vet inte hur jag ska bete mig.
Han är inte kär i mig längre. Bara att acceptera det helt enkelt. Finns inte mycket jag kan göra för att förändra situationen. Bara att inse sanningen..
Försöker vara stark. Försöker fokusera på annat. Försöker tänka positivt. Försöker.
Det kanske va lika bra ändå? Det kanske inte var meningen helt enkelt..
Men ärligt talat trodde jag på oss. Trodde att vi kunde få det riktigt bra. Tyckte att detta var något värt att kämpa för. Jag ville verkligen.
Men det är inte så lätt när ena delen inte älskar längre..

Idag har det gått exakt en vecka sen.. Idag skulle vi haft 5 månader. Vet inte riktigt än om jag helt har förstått att det verkligen är slut..
Jag saknar honom.. Kan inte hjälpa det. Kan ärligt talat säga att jag verkligen är uppriktigt ledsen för att det blev som det blev. Jag trodde som sagt på oss..

Jag saknar min bästa vän.
Jag saknar tiden då allt var bra.
Jag saknar honom. Jag saknar oss..<3

Bara för att den påminner om honom.
Lifehouse – You And Me

Let go, helt enkelt!

Idag på rytmiken skulle vi ha avslappningsövningar, och lite stresshanteringar. (Vilket var extremt lägligt för min del). Vi fick börja två och två och massera varandras armar från axeln till handen, medan den dom blev masserad bara fick stå tyst och stilla på golvet och blunda. Vår lärare pratade med oss om att vi skulle försöka bara släppa allt jobbigt vi tänkte på och det som stressar och tynger ner oss. Såsom läxor, prov, vänner, familj, relationer.. mm.
Vi skulle ist försöka tänka på något helt annat, som musiken som spelades i bakgrunden, någon nära vän mm. Och efter ett tag skulle vi byta tanke.

Nästa grej vi gjorde var den dära klassiska när man står tätt i en ring och en står i mitten och blir "puttad" fram och tillbaka i ringen av ens kompisar. Just känna det att man släpper kontrollen över sin kropp. Sluta tänka. Sluta vara osäker. Våga lita på andra och lägga kontrollen om en själv i någon annans händer.
Kände verkligen att denna lektionen kom lägligt.
Allt passade mig perfekt just nu. Kunde verkligen slappna av, särskilt i ringen. Släppa kontrollen. Tänka på andra grejer.

Jag vill kunna fortsätta vara så duktig med att kunna, när jag vill, kontrollera mina tankar på något helt annat som verkligen inte kan göra mig ledsen eller nedstämd. Att kunna använda det i vardagen med.
För sånt känner jag att jag kanske kan vara världens sämsta människa på det. Vill inte gå runt och älta fullt med grejer som gör mig ledsen och lägger sig som stress. Släppa allt. Fokusera på det som är viktigt och gör en glad. Det uppmanar jag också er till att försöka göra!


Just nu ligger fokus på att klara del nr 2 på religionsprovet imorn (vi hade första delen i tisdags, och tyckte ändå att det kändes bra, trots omständigheterna).
Sen ska jag se om jag hinner umgås lite med mina otroligt fantastiska vänner som betyder så grymt mycket för mig så det är löjligt! :) För himla bra asså!

 

En Tias och en Foff va det här hemma ja :) Nere väntar en mor&far och en nyklippt fin Matulls :)

 

Ciao!


......

Step by step.

Breath by breath.

Bit by bit.


Dear diary.... uvoipfemlfxichrlcvtghjcfxkmfv hguirojkefxc,dmih urwijuxjvf ieugheui whfnjf hxguekjxivuuixflre vfurhwihfwdjioajfnre ixhurpvxfuwy fheujxirfx hvsaieoöjdlnjv uäpo3jkrjbg vfdpjvelh doioivjpk ljcb fuvi pe kscbvhlviejwp dskclmkv, hioefuohnjefui huehjf heu ho e jdviojv ovjfomx hcuifexkhfnw vkbfuwihgjnfr huvirfhxv ri xvu riwvfuilod amouireup.,lkiolwdö sojdfiv eoied eiwfpejdoniuvhr 3iopeöjw dslkvfhpjeöwmscdx njevrpwdc efipjw dsigfeuhwjdc efuwpjcadsl ic uohwchvfdc bufu clhipuwjdcs bkiglofuvweijcdh uypfe02iopjcds cuwudidopj kcjsuihoejdoivf uwpkdcjneufwiepcjdksle öhiujpwkapvfäoeyhutbv fuiejprkd mdviekfdvuhjfikpvds cepik ifrueihnfi iue vceeoif djewiowiu0938r9pri efqv830rvpejff980pio 5xn90 23fewcd98w 1d e0fiå+ äpe'qä dahjäp rp13 §+39 fkd v8upiokwds ifudopwekcmfe hrieoicjlciufio3ropwjdkiiop  ovoueijr9f0peojfkev iu3890refiohuvbkvldns. cjbkbeöhäf2-Q,. mvlö-wd.,dlö.wmnkldijopiklö,-.akjidopflök,2kenjwio jvioe ijod.


























Ungefär så känns det.

Bort från verkligheten.

Ta mig hit.

Ta mig bort från verkligheten.

Ta mig till en plats där jag finner ro.

Ta mig till en plats där allt går som man vill.

Ta mig till en plats där bekymmer inte existerar.

Ta mig till en plats där jag vill stanna för evigt.

Ta mig till en plats där allt är perfekt.

Ta mig bort från verkligheten.

Ta mig hit.


ägg och rabarber.

Lite muu, lite asgarv, lite triangelrelationstrassel, lite facebook, lite hög volym, lite störd humor.
Lite Sar-usch&Arslec helt enkelt<3


Lite blandning mellan himmel och jord, lite guldkorn, lite skratt, lite visdom, lite livskraft, lite kärlek.


Lite Alexandra.


Det blir inte alltid så man tänkt sig. Det blir inte alltid så man önskat. Men det tillhör livet. Även om det känns tufft och svårt och omöjligt ibland, så är det värt att kämpa för. Vilja, envishet, uthållighet, kärlek. Många goda recept för att få den perfekta kakan. Man måste bara finna sitt eget och få det till att funka. Det kan ta tid, men att ha i åtanke att det är värt skiten i slutändan, gör resan betydligt mycket lättare.

"Lead me with strong hands, stand up when I can't"

Does evil exist?

This has a thought provoking message no matter how you believe. Does evil exist?

The university professor challenged his students with this question. "Did God create everything that exists?"

A student bravely replied "yes, he did!"
"God created everything?" The professor asked.
"Yes, sir" the student replied.

 

The professor answered, "If God created everything, then God created evil since evil exists, and according to the principal that our works define who we are then God is evil."

 

The student became quiet.

 

The professor was quite pleased with himself and boasted to the students that he had proven once more that the Christian faith was a myth.

 

Another student raised his hand and said, "Can I ask you a question professor?"

"Of course", replied the professor.

 

The student stood up and asked, "Professor, does cold exist?"

"What kind of question is this? Of course it exists. Have you never been cold?" The professor said.

 

The young man replied, "In fact sir, cold does not exist. According to the laws of physics, what we consider cold is in reality the absence of heat. Everybody and every object is susceptible to study when it has or transmits energy, and heat is what makes a body or matter have or transmit energy. Absolute zero (- 460 degrees F) is the total absence of heat; all matter becomes inert and incapable of reaction at that temperature. Cold does not exist. We have created this word to describe how we feel if we have too little heat."

 

The student continued. "Professor, does darkness exist?"

The professor responded, "Of course it does".

 

The student replied, "Once again you are wrong sir, darkness does not exist either. Darkness is in reality the absence of light. Light we can study, but not darkness. In fact we can use Newton's prism to break white light into many colors and study the various wavelengths of each color. You cannot measure darkness. A simple ray of light can break into a world of darkness and illuminate it. How can you know how dark a certain space is? You measure the amount of light present. Isn't this correct? Darkness is a term used by man to describe what happens when there is no light present."

 

Finally the young man asked the professor. "Sir, does evil exist?"

 

Now uncertain, the professor responded, "Of course as I have already said. We see it every day. It is in the daily example of man's inhumanity to man. It is in the multitude of crime and violence everywhere in the world. "These manifestations are nothing else but evil."

 

To this the student replied, "Evil does not exist sir, or at least it does not exist unto itself. Evil is simply the absence of God. It is just like darkness and cold, a word that man has created to describe the absence of God. God did not create evil. Evil is not like faith, or love, that exist just as does light and heat. Evil is the result of what happens when man does not have God's love present in his heart. It's like the cold that comes when there is no heat or the darkness that comes when there is no light."

 

The professor sat down.


The young mans name --- Albert Einstein

Oriflame

Den 8/2 går denna katalogen ut, så här kommer ännu lite mer tips på finfina grejer :)
(klicka på bilderna för att visa dem större)


Natural Skincare Tender Care
Universalvårdande kurcreme. Mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Använd på irriterade hudområden över hela kroppen.

Den hära söta lilla burken funkar verkligen till ALLT! Jag använder den mest på läppar eller på torra händer. Den gör verkligen susen. Min pappa brände lite lätt sönder fingertopparna (så dem blev skinnflådda) på cement förrförra sommaren, vi smorde på Tender Care på fingrarna och brännskadorna var i princip borta dagen efter. Kan också lova att den funkar om man råkar ha självsprickor på hälarna eller fingrarna, och smörjer på denna direkt och dom försvinner. Har ex antal exempel på tillfällen denna har används och gjort underverk, så jag vet verkligen att den funkar. Oavsett vad det är den används till så gör den det den ska.

 

Rea på 79 kr (istf 115 kr)

 


 

Wonder Lash Mascara

Innovativ mascara med revolutionerande 3D-applikator som lyfter, förlänger och ger en fantastisk volym. Separerar fransarna utan att klumpa. Innehåller extrakt från carnaubapalmen som gör fransarna mjuka.
Detta har varit en av mina favorit-mascaror ända sen jag testade den första gången. Den är med gummiborste och kan vara därav lite svår att lära sig i början, men när man väl har fått kläm på 'att.. mmh Kärlek. Finns inte så mycket mer att säga om den förutom att den verkligen ger längd och volym på fransarna. Den är toppen helt enkelt!

Rea på 99 kr (istf 145kr)



Brow Definer Pencil

Ögonbrynspenna som snabbt markerar dina ögonbryn med en färg som sitter länge. Mjuk men samtidigt stadig konsistens som är enkel att applicera. Innehåller naturliga antioxidanter. Välj mellan två nyanser.
Ögonbrynen är själva ramen för ansiktet, om inte jag fyller i mina bryn så syns dem inte från halva brynen och utåt. Ser jättetöntigt ut. Särskilt när jag har full make-up på. Ögonbrynen är superviktiga helt enkelt. Detta är en ögonbrynspenna som gör att ögonbrynen ser naturliga ut, och färgen sitter verkligen hela dagen.

Rea på 85 kr (istf 100kr)



Dare to Dreame Set


Här kommer ett superdupermassabra-erbjudande så det bara stänker om det!

Revelation Mascara:

Mascara som når och separerar även de minsta fransarna. Ger den perfekta mängden mascara i varje svep för ett vackert, klumpfritt resultat.

Eye Intensity Pencil:
Mjuk och cremig ögonpenna som markerar och framhäver dina ögon. Innehåller silikon som ger extra följsamhet och som gör det lättare att sudda. Går att vässa. Håller i upp till 7 timmar utan att kladda.
Beauty Lip Spa Therapy:
Intensivt återfuktande och vårdande cerat som omedelbart ger torra läppar en behaglig känsla. Den aktiva kärnan ger läpparna 300% extra fukt och skyddar mot negativa faktorer i din miljö


Allt detta ska egentligen ha kostat 330 kr, men nu säljs kittet för endast 99kr (!!) Värt!


That's all for now. Det är som vanligt tok-mycket rea i denna katalogen, särskilt är det löjligt mycket rea på all schampo och balsam-produkter mm. Så passa på! :)

Tveka absolut inte att fråga om du har några funderingar, och om du hittar något roligt som du vill beställa så kan du antingen ta kontakt med mig via facebook, sms, här eller in real life.


Ciao!


RSS 2.0