Jättehemma.

Jag är hemma nu.
Jag ska inte åka tillbaka på måndag.
Jag är hemma.

Sista veckan.

Om tre dagar slutar min Glimåkra-historia.
Om tre dagar flyttar jag hem till Nybro igen.


Det kommer kännas skönt att komma hem igen. Jag är klar här. Om några veckor kommer jag förmodligen sitta och sakna Glimåkra och alla människor här. Men just nu är jag så galet slut och utmattad så det känns alldeles lagom att fara hem nu. Jag är mätt. Ett år i Glimåkra går fort. Men det känns lite som att man satt livet på paus. Så som sagt ska det bli skönt att komma hem och börja få lite normal vardag med rutiner, jobb, spontanitet mm. Jag saknar människorna hemma med. Man inser inte alltid hur mycket man uppskattar folk tills de inte är en del av ens vardag längre, och man kommer på sig själv sakna dem.

Ikväll väntas klassfest.

Tack & puss.

3 månader.

Om 3 månader just nu, kommer jag förmodligen sitta och försöka få på mig smink och hår fix samtidigt som jag förstör allt eftersom jag förmodligen kommer lipa som en liten gris. Jag kommer känna mig som den lyckligaste människan i hela världen. Jag kommer knappt kunna inse att min livsdröm faktiskt kommer slå in, bara några timmar senare. Jag har hittat min kärlek. Jag har hittat den man jag älskar mest av allt. Jag har hittat den jag vill dela resten av mitt liv med. Jag har hittat min rätte.

Om 3 månader och några timmar senare, kommer jag gå ner för gången med ögonen fäst på världens bästa man, som inom kort kommer bli min make för resten av mitt liv.


Jag älskar dig.

RSS 2.0