Oriflame

Den 8/2 går denna katalogen ut, så här kommer ännu lite mer tips på finfina grejer :)
(klicka på bilderna för att visa dem större)


Natural Skincare Tender Care
Universalvårdande kurcreme. Mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Använd på irriterade hudområden över hela kroppen.

Den hära söta lilla burken funkar verkligen till ALLT! Jag använder den mest på läppar eller på torra händer. Den gör verkligen susen. Min pappa brände lite lätt sönder fingertopparna (så dem blev skinnflådda) på cement förrförra sommaren, vi smorde på Tender Care på fingrarna och brännskadorna var i princip borta dagen efter. Kan också lova att den funkar om man råkar ha självsprickor på hälarna eller fingrarna, och smörjer på denna direkt och dom försvinner. Har ex antal exempel på tillfällen denna har används och gjort underverk, så jag vet verkligen att den funkar. Oavsett vad det är den används till så gör den det den ska.

 

Rea på 79 kr (istf 115 kr)

 


 

Wonder Lash Mascara

Innovativ mascara med revolutionerande 3D-applikator som lyfter, förlänger och ger en fantastisk volym. Separerar fransarna utan att klumpa. Innehåller extrakt från carnaubapalmen som gör fransarna mjuka.
Detta har varit en av mina favorit-mascaror ända sen jag testade den första gången. Den är med gummiborste och kan vara därav lite svår att lära sig i början, men när man väl har fått kläm på 'att.. mmh Kärlek. Finns inte så mycket mer att säga om den förutom att den verkligen ger längd och volym på fransarna. Den är toppen helt enkelt!

Rea på 99 kr (istf 145kr)



Brow Definer Pencil

Ögonbrynspenna som snabbt markerar dina ögonbryn med en färg som sitter länge. Mjuk men samtidigt stadig konsistens som är enkel att applicera. Innehåller naturliga antioxidanter. Välj mellan två nyanser.
Ögonbrynen är själva ramen för ansiktet, om inte jag fyller i mina bryn så syns dem inte från halva brynen och utåt. Ser jättetöntigt ut. Särskilt när jag har full make-up på. Ögonbrynen är superviktiga helt enkelt. Detta är en ögonbrynspenna som gör att ögonbrynen ser naturliga ut, och färgen sitter verkligen hela dagen.

Rea på 85 kr (istf 100kr)



Dare to Dreame Set


Här kommer ett superdupermassabra-erbjudande så det bara stänker om det!

Revelation Mascara:

Mascara som når och separerar även de minsta fransarna. Ger den perfekta mängden mascara i varje svep för ett vackert, klumpfritt resultat.

Eye Intensity Pencil:
Mjuk och cremig ögonpenna som markerar och framhäver dina ögon. Innehåller silikon som ger extra följsamhet och som gör det lättare att sudda. Går att vässa. Håller i upp till 7 timmar utan att kladda.
Beauty Lip Spa Therapy:
Intensivt återfuktande och vårdande cerat som omedelbart ger torra läppar en behaglig känsla. Den aktiva kärnan ger läpparna 300% extra fukt och skyddar mot negativa faktorer i din miljö


Allt detta ska egentligen ha kostat 330 kr, men nu säljs kittet för endast 99kr (!!) Värt!


That's all for now. Det är som vanligt tok-mycket rea i denna katalogen, särskilt är det löjligt mycket rea på all schampo och balsam-produkter mm. Så passa på! :)

Tveka absolut inte att fråga om du har några funderingar, och om du hittar något roligt som du vill beställa så kan du antingen ta kontakt med mig via facebook, sms, här eller in real life.


Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0