Happy birthday, my love!

Bara för att min fina Marcus fyller hela 25 år idag!! :)
Du är kärlek.

 

Dagen har bestått av att fira Marcus lite på morgonen för att sedan stressa iväg lite lätt till kyrkan eftersom vi hade hand om lovsången. Efter kyrkan for vi upp till Mörlunda till Marcus familj för att fira ännu mer :) Senare på kvällen strömmade släktingarna på. Det resulterade i att vi hade en riktigt mysig dag/kväll med mycket god mat och härliga människor :) Tack!!

 

Och jag får ju inte glömma, Stort grattis till Foffe som fyllde 24 år igår!! :)

 

Imorgon blir det en tjejdag eftersom vi plockade med oss Marcus fina syster Malin hem ikväll till Nybro :) Så då åker jag, mor, syster och Malin in till Kalmar och har det mys :)

 

Men nu väntar sängen. God natt på er!

Ciao!


Helt enkelt underbart.


Naglar.

Lite små tips på en manikyr för att ha fina naglar längre tid :)

 

Röda naglar är läckert, men för att göra det lite mer speciellt så är matt-lack ett hett tips. Finns att hitta på t.ex Lindex för en femtiolapp.

 

 

Gör en liten simpel blomma med grundlacket så det syns mer, där du tycker det passar. Detta behövs inte någon speciell pensel till, utan går utmärkt med lackets borste. Tänk bara på att inte ta för mycket på en gång, då kommer det bara smeta ut sig. Men fyll gärna på allt eftersom det har torkat så det blir lite 3D-effekt på.

 

 

Efter ett tag kan det lätt se ut så här. Trist. Men det är nu du kan göra din gamla manikyr till en helt ny utan att behöva ta bort allt.

 

 

Istället för att ta bort lacket så kan man med ett litet lätt knep göra det till en ny snygg manikyr. Det du behöver är en foundation-svamp som går att hitta var som helst där det säljs smink, och ett vanligt svart nagellack eller något annat lack du tycker är snyggt.

 

Ta lite nagellack på ett hörn av svampen och börja "dutta" på nageln i nederkant och fortsätt uppåt så det tonar ut ju längre upp du kommer på nageln. Fortsätt så även på de andra naglarna. Detta återupprepar du några gånger tills du blir nöjd. Det tar inte alls lång tid och torkar snabbt, men tänk på att inte göra det gång på gång på samma nagel innan den har hunnit torka helt, för då finns det chans att du förstör det du gjort. Utan gå igenom nagel för nagel och när du är klart med alla så har definitivt den första nageln torkat, som du gjorde.

 

Lacket på svampen kommer att torka och är svårt att få bort, så försök använda så liten del av svampen som möjligt. När det väl har torkat kan du klippa bort just den lilla delen du använt, så finns det mer yta att använda nästa gång. Därav ser min svamp ut som den har fått stryk.


 

Lacka på ett lager med mattlacket för att få bästa resultatet. Går självklart lika bra med ett glansigt topplack om det nu önskas. Det kommer att kännas lite knöligt här och där, går ej att undvika.

 

 

Även här kan du fylla i din blomma igen med det röda lacket du använde från början.

 

 

Voila!

Du är nu klar med din manikyr :)

Julafton i oktober.

Japp, så är det faktiskt. Ikväll har vi firat jul här i Glimåkra. Som jag sagt tidigare så är oktober det nya december här eftersom våra biblare åker till Tanzania snart och därav missar julen här. Så ikväll har vi klämt ihop oss och julmyst med Mysteriet på Greveholm, julgodis, julhälsningar, dansa runt "granen", massa skönsång osv osv. Gos. Kommer sakna våra biblare..

~

Ikväll har vi även hunnit med att sjunga på en föreläsning i vår skola med miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin. Blev bara 3 st sånger, men oj vilken härlig respons vi fick!! Medelådern var söta små tanter och härliga gubbar, men nästan alla satt med världens leende och det lyste om dem :) Då blir man verkligen glad när man märker att det man gör uppskattas så mycket!!

~

Idag åkte M hem. Jag intalar mig att det är okej att gråta. Men vi ses igen om 4 dagar då jag kommer hem på lov, så tack och lov var det inte så jättetungt denna gången. Annars är inte det där med att säga hej då, min grej precis. Men nu har jag ändå fått ha honom sen i onsdags kväll. Det är lycka!! Han ger mig så himla mycket glädje och gör mig så otroligt lycklig. Jag ska gifta mig med honom.

~

Men nu är det verkligen dags att sova. Det är en dag i morgon med :)

God natt kära vänner, och sov gött!

Förresten, det är kul när ni kommenterar :) Det lyfter mig lite grann, och det gör hela bloggandet betydligt roligare :) säg bara till om det är något ni saknar här så kan jag se om jag kan fixa det :)

Ciao!

Glädje.

Hej! Jag har bara några "korta" saker som jag vill säga.

Om jag ska va ärlig så har den senaste tiden sugit ganska rejält för mig. Men! Gud hör bön, och även om man inte tror det och allt känns surt och hopplöst, så finns Han där för en hela tiden. En trygg och stabil grund att luta sig tillbaka mot.

Men som sagt har den senaste tiden inte varit min bästa precis. Många orsaker. Men med positiv framtidstro och tillit till Gud, så löser sig allt. Gud hjälper en på olika sätt. T.ex ibland så sänder han änglar för att hjälpa. Han använder människor som sina händer. Det gjorde Han i mitt fall. Han använde mina fina vänner här, och gav mig mod att öppna mitt hjärta för dem. Detta ledde till att jag somnade med ett stort leende på läpparna, och vaknade upp nästa dag nästan som en helt ny människa. Jag var lycklig. Hela jag kändes lättare på något sätt och jag var så glad!

Jag tror att det var Gud som var och petade i hela situationen. Dels att jag fick lära mig att lita på folk ännu mer och märka att det är okej att visa sig svag och blotta sig själv genom att öppna sitt hjärta på de viset. Genom att jag tog mod till mig gjorde även de andra det och vi alla lärde oss nya saker om varandra som vi aldrig kunnat ana innan, och vi kom också närmre varann. Detta hjälpte mig oerhört mycket, och gjorde skillnad i mitt liv. Ensam är inte alltid stark.

~

En till grej. Min älskade fina Marcus är häääär!!! :D Kom igår kväll och stannar till måndag morgon. LYCKA!!! Hjälp va jag har saknat denna underbara människa. Att någon kan betyda så mycket i ens liv, är helt ofattbart egentligen. Jag älskar det! Han är min framtid, och jag känner mig så trygg med mitt beslut att dela resten av mitt liv med Han! Alla borde få ha varsin Marcus! Då skulle det nog bli fred på jorden tror jag.

~

Ännu en till grej. Ikväll har vi haft vår första egna konsert med Glim of Grace!! :D Det skriker glädje!! Underbart! Det är verkligen det här vi är här för att göra. Love it!



Det var nog allt :)
God natt kära vänner, och sov gott!

Ciao!

Tack!

 

Ni vet vad jag menar.

Ni är fina!


17/10

 

Förlovad i en månad.

Jag älskar Dig mer och mer var dag som går.

Jag ser fram emot vår framtid tillsammans.

Jag saknar Dig..


Gårdagen.


det vackra i livet.


Frosty morning.


naglar.


"Öva piano"

Resultatet av när en Alexandra försöker öva pianoläxa när det finns en spegel och kamera i närheten..



Det gick sisådär bra....


Maskerad!

Världens finaste Anna och Joel fyllde år i söndags (grattis), så för att fira det hade vi maskerad där man skulle klä ut sig till något som började på första bokstaven i sitt namn :)

 

Här har vi mig som Advokat, Jenny som Jaffar, Annie som Aladdin, Jonathan som Jasmine och Micke som Mattan ;)

Hela klassen engagerade sig verkligen med utklädningen  :)

Jonglören Johan som försöker lära Anna (som var någon ballerina som jag inte kommer ihåg namnet på ^^), och Joel som Julius Caecar i bakgrunden :)

Smurfen Simon :)

Dansören David som posar så elegant på bordet :)

Vålnaden Villiam, Anja (Andreas) Pärsson och Jasmine (Jonathan)

 

Tårtor och kakor stod på menyn :)

MickeMatta och JennyJaffar

Jonglören Johan och Dansören David :)

Fina Anna ballerina :)

En himla massa gott fika och umgänge :)

Jonglören Johan, Mamman Maria, W(illiam)under B(odell)aum, Smurfen Simon

Vi lekte lite lekar :)

"Älskling, Älskling.."

 

 

Tillslut spårade festen ur mer och mer. Här har vi limbo där Julius Caecar ägde skiten ur alla :)

Resten av kvällen underhöll vi oss med att skaka på rumpan till ett äkta Glim of Grace-disco ^^

Världens härligaste och märkligaste klass!!

Love you.


bibelkunskapslektion ute på promenad i naturen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Återträff.

Nu är det såhär, jag hade planerat att skriva om återträffen som vi hade förra helgen här i Glimåkra. Men jag orkar inte. Så sorry till er som efterfrågat inlägg ifrån den helgen. Men jag är inte allt för elak. Jag ger er lite kassa mobilbilder från lördagen och söndagen ist :) (klicka på bilderna för att få dem större) Enjoy!

Körövning med förra årets kör No Limits & våran kör Glim of Grace :)

En kör på ca 40 pers och dubbla komp på 10 pers. Fräs.

Massa fräs som sagt. Fick tyvärr inga kort från konserten på kvällen =/

Det blev sommar igen.


Gos.

På kvällen blev det extra mycket mys som No Limits hade fixat till oss :)

Gudstjänst på söndagen a la No Limits-stil. Dvs gospelkonsert.

Körerna beblandades i villorna.

En himla massa häng på en väldigt liten yta.

Och såklart.. fika ;)

Oktober är tydligen det nya December i vår skola, så på kvällen efter alla från förra året hade åkt, så blev det första advent-mys hos biblarna :) (Nästan alla som går bibellinjen här åker till Tanzania eller någon annanstans i ca 6 månader och missar därav Julen här hemma. Så därav Julmys i Oktober)

Julmusik, lussebullar, pepparkakor, glögg, julpynt, julkalender mm. Fint ska det va!

Bra avslut på helgen.

 

En otroligt mysig och rolig helg helt enkelt.
Något av det bästa var att jag precis hann få tillbaka mestadels av min röst så jag kunde prata iaf ;)

Just saying.

2012 kommer bli ett sjukt minnesvärt år.

Helg i Nybro.

I torsdags eftermiddag tog jag tåget hem till mitt kära Nybro. Tågtrafiken mellan Lessebo och Kalmar var avstängd i helgen, så därav åkte jag på tors och kom hem på mån. Det gav mig tre hela dagar hemma istf en. Lycka. Jag har verkligen saknat min familj så otroligt mycket nu den senaste tiden!! Det var skönt att vara hemma en liten längre tid. Att hinna slappna av, ta det lugnt, umgås med sin familj och bara ha det allmänt bra, är verkligen guld värt. Fylla på lite energi.

Jag älskar min familj.

I'm back.

Så blir det när laddaren till ens dator går sönder, datorn laddar ur och ingen har en likadan passande laddare. Smidigt. Men bilder mm från senaste tiden kommer så småningom.

Mycket har hänt på senaste tiden, men för tillfället är jag hemma i Nybro över helgen. Känns skönt att få träffa familjen och alla nära och kära igen :) Men imorgon åker jag hem till Glimåkra igen.

Ciao!

Återträff, dag tre.

Jag är ledsen gott folk. Jag är ännu tröttare idag, så det blir tyvärr ingen liten uppdatering ikväll om gårdagen och idag som jag hade lovat igår. Det blir imorn ;) Det har hänt så otroligt mycket hela tiden och allt har varit så mysigt, så man har liksom inte haft tid med att sätta sig här och skriva :)

Men som sagt, imorn ska jag nog försöka få till en liten summering av helgen :)

God natt på er! :)
Ciao!

Återträff, dag två.

Världens dag. Mycket har hänt. Hela tiden. Jag är trött. Fortsättning följer imorn. God natt!

Återträff, dag ett.

Hej och hå va det händer grejer här! :) Denna helgen är det återträff här på Glimåkra, och ikväll har det redan börjat komma lite folk hit. Så nu har jag mitt kök fullproppat med folk från förra årets kör, No Limits :) Himla gött det ÄR!!

 

Myste med mina fina nattgäster, Paulina och min syster Pauline (+ en Christoffer) som trycka in sig i mitt rum i helgen :)

 

 

Mer om helgen kommer efterhand :) Har stora förväntningar på helgen och tror att det kommer bli rent ut sagt skitkul!

 

och dessutom... JAG KAN PRATA IGEN!!!!! :D

Efter en vecka i tystnad så kommer det äntligen ljud ur min mun igen :D Jag kan inte beskriva min lycka!!!

 

Imorn väntar en lång dag så nu blir det sängen ;) Trängas med syster i en 90-säng är alltid lika spännande.. ;)

 

God natt kära vänner!

Ciao!


RSS 2.0