The end of 2010

Sista inlägget för i år :) Imorgon är det 2011. Helt galet! Och jag som precis hade börjat vänja mig vid att det heter 2010 X)

Mitt 2010 har varit fantastiskt :)
Men topp-3 på året var definitivt 2 veckors semester med familjen + mormor & morfar, ner till mitt älskade Gran Canaria i början av året (kan det bli en bättre start på ett nytt år?), 2 fantastiska veckor kör-resa till Ukraina i somras (något jag aldrig kommer glömma, och något som har gjort skillnad i mitt liv, och betytt välldigt mycket för mig) och att jag blev tillsammans med min bästa vän (kunde ju inte bli bättre?!).

Nu när jag tänker till så har jag faktiskt lärt känna väldigt många nya detta året :]
personer som jag är väldigt tacksam över att jag träffat, personer som jag tänker behålla i mitt liv, personer som jag har blivit väldigt tajt med, personer jag ser upp till, personer som gjort förändring i mitt liv och personer jag sent kommer glömma.

Jag har faktiskt haft ett otroligt bra år. Jag har kommit långt, särskillt när jag jämför med förra och förrförra året. Det har bara blivit bättre och bättre helt enkelt.

Jag hoppas att nästa år kommer vara minst lika bra, om inte bättre! Jag tror och hoppas på att nästa år blir bättre, för jag har så mycket att se fram emot med 2011 :) Dels för att jag tar studenten, och hoppas på att jag kommer in i Glimåkra :)

Jag har mycket att vara tacksam för, jag har allt jag behöver och så mycket mer!
Jag älskar mitt liv <3

Mina fina, älskade flickor!

Har haft en galet mysig kväll med mina tjejor <3
Alldeles för länge sen vi träffades bara vi! Borde försöka få in såna här tillfällen oftare.
Himla fina tjejer dommadära.. är så sjukligt glad för att jag har dem och att dem fortfarande står ut med mej ;)
Kärlek på hög nivå! BIG TIME.

Kvällens musiktips blir Lisa Nilsons klassiker "Handens fem fingrar". Mysig låt som bringar fram en feel-good-känsla och som väcker fina minnen.

Nu lockar sängen, såå
Ciao!

Tjo

Ojojoj.. har haft så sjukligt mycket på sistone så jag har inte hunnit att uppdatera här helt enkelt. Blö.
Julhelgen har passerat, och den har varit mysig :) Vi spenderade julafton hemma hos oss, så vi blev 15 pers. Juldagen spenderades i kyrkan med lite uppträdande och grejer, senare blev det efterhäng hos LP. Alltid lika galet kul :) avslutade med att sova över hos bästa Joel. Söndagen stavades c-h-i-l-l. Softisch we like a lot!!

Nu är jag dagvill och förvirrad över vad som händer igen. Precis som det ska vara på ett lov :)

Ciao!

Tok-bra helg!

Godagens och dedära. Sitter i skolan nu, och upptäckte att jag är här aldeles i onödan. Min första lektion börjar inte förrens kl 12, och jag var i skolan halv 9, dvs tvingade upp mej kl 6... -.-urkpåburk.
Så vad gör man när man har 3 ½ timmar att slösa bort och inte har vettigt att göra.. jo man bloggar om helgen!

Har haft en tok-bra helg så det är inte vettigt! :)
I fredags var det lite julgodisbak-mys i kyrk, senare på kvällen kom Pauline (*kramkalas*) och hennes kör, No Limits, till kyrkan för att lämna fullt med grejor inför deras konsert på lördagen.
Det roliga var att hennes kör skulle sova över hos oss (vi blev tillslut 26 pers).. spännande nästan jämt :)
Folk låg verkligen överallt! Fick akta så man inte steg på nån :P haha!

Lite pics (klicka för att få större)

Lite tjockt med packning blev det :)

Mat bjöd vi dem på :)

Min fina syster Pauline <3


Dagen efter blev det ju till att fixa iordning allt i kyrkan. Mat och grejer där med. Konserten som dom bjöd på på kvällen var helt fantastisk! Så sjuuuukt underbar!! :D ååååhh vill gå där nu ännu mer!
(för dom som inte fattat ännu så går hon ju på Glimåkra folkhögskola med gospel-inriktningen, dvs där jag vill gå).
Fantastiskt. 

Efter blev det lite efter-häng hos LP, med lite McD och Madagaskar 2 :) mys. 

Alla i kören åkte hem där på kvällen förutom 7 st (tror jag? kommer ej ihåg), som sov över en natt till för att em skulle hålla i musiken i kyrkan dagen efter. Fullt hus igen sen i samband med lunch. Gillart :)
Semare på eftermiddagen så var det dags för vår årliga tradition med Hanna & Jens, julgodisbak-mys :) detta året fick även Joel vara med :] trevligt som alltid och kvällen bjöd på många härliga skratt!

Tok-mys!


Trött som stryk nu, har knappt sovit något alls i helgen känns det som. Kommer bli en lång dag idag också, kommer hem kl 6. Och då har jag tok-mycket att göra dessvärre.. slappa sista dagar innan jullov? Tror knappast det. Har arbetsmiljö&säkerhets-prov imorn.. som jag inte kan. Och har terminsuppspel imorn.. som jag inte kan. Ska lämna in min praktik-rapport imorn.. som skulle varit inlämnat för hundrafjorton veckor sen, som jag inte är klar med.. Och sen ska man tro att man får gå och lägga sej tidigt för att sova ikapp lite? Inte alls. Blö.

Aja, orkar inte skriva mer nu :) Bara två timmar kvar tills jag börjar! yay.. värdelös dag XP nä, nu ska jag inte klaga, det gör mej inte gladare på nått sätt.

Ciao!

Lucia (varning för 7 mil långt inlägg)

Lucia igår. Det är lika med trötta esteter och mutare (musiktillägget). Full rulle hela dagen med föreställningar och övningar och projektdagar. Tidiga mornar och sena kvällar. Man blir äckligt trött, men himmel va jag älskar hela skiten! :D
Det är något särskilt med lucia, det är så fruktansvärt mysigt! Man lär känna fullt med folk som man bara ser hela tiden i korridorerna. Nu öppnar sej folk mer och tänker inte på att man faktiskt inte känner varandra :) Loveit!

Vi skulle mötas i kyrkan kl 6 för att värma upp och klä om, för att första föreställningen skulle dra igång vid 7.
Jag och Jacob tog 5.16-tåget, = brutalt trött! men en varm och helt tom kupé var uppskattad iaf :)

kl 7 drog första föreställningen igång för allmänheten. Mysigt värre! Nästa var kl 8 och det var för Katedralarna. Hmm. Jag kände mej faktiskt ganska stolt över mig själv för att jag inte hade satt mej ner nån gång under föreställningarna :) de tidigare två åren har jag fått sätta mej ner lite titt som tätt för att jag hållit på att svimma pga att jag knappt fått något syre mm, så de har susat i kupan ganska rejält. (och nej, jag är inte allmänt dålig för att jag inte klarat av att stå upp stilla i ca en timme och sjungit och haft 155 ljus runt omkring mig som tar allt syre och 155 sjungandes elever som också vill ha det lilla syret som finns kvar. Folk sätter sig ner hela tiden, men det syns inte eftersom vi är så många, och det är de vi blir tillsagda att göra om de snurrar)

Efter de två föreställningarna hade vi en "liten" break (typ sisådär 7-8 timmar), som det förmodligen är tänkt att man lite lätt ska kunna traska hem och sova och äta lite. Men det är inte så lätt att bara traska hem om man bor 50 min med tåg därifrån. Men vi åkte hem iaf. Och ca 4 timmar hemma till att spendera med att sova och äta, gjorde nytta!

Tillbaka till kyrkan, och dags att kötta igenom 4 till föreställningar.
Allt rullade på som det skulle, tills precis innan näst sista föreställningen då jag och 4 st mer tjejer råkade ut för en lite hiss-incident.. (A)
ENJOY!


10 min innan näst sista föreställningen, bara sista checken i spegeln innan showtime..
Det skulle vi aldrig gjort!
5 tjejer, fast i en pytteliten hiss på ca 4 kvadratmeter, i ca en halvtimme..


Jag och Sara skulle precis springa in i kyrkan för vår näst sista föreställning. Fast vi skulle bara kika in i hissen för en liten titt i en av de få speglarna som finns i huset där vi bytte om. I hissen stod Klara, Hanna och Lina intryckta också, och hade förmodligen samma tanke som vi hade.

Efter vi kommit in och började trängas om spegeln så gick hissdörrarna igen och vi började åka neråt (inget konstig än så länge).
Men så händer det lite mera märkliga, hissen stannar och "hoppar" upp och ner, som om vi slog i marken om och om igen. Så höll det på ett tag, och vi försökte trycka på knapparna för att åka upp eller stanna nere på bottenvåningen där vi antog att vi var, och få upp dörren. Men självklart hjälpte inget.

Där insåg vi att vi hade fastnat. Lägligt..

Vi fick för oss att de kanske var både någon nere och uppe som försökte trycka dit hissen (?), så vi skrek att dem skulle sluta trycka på knapparna. Men inget hände.
Sen kom Kajsa och Ullis och ropade till oss utifrån och dem fattade att vi satt fast, så dem sprang och hämtade hjälp.

Men det tog lite för lång tid tyckte vi så vi tryckte på nödalarm-knappen. Första tanken jag fick där var att nu måste väl alla tro att brandalarmet har gått och alla springer ut (alarmet lät gaaanska högt, iaf vad vi hörde inifrån hissen) haha! Men insåg att dem flesta var nog kanske redan ute ur byggnaden eftersom vi skulle börja precis då.

Efter ännu ett litet tag är det någon man som har kommit och står utanför hissen och börjar prata med oss. Kollade hur många vi var, och om vi hade gjort nått särskilt eller om det var någon som var lucia eller skulle spela/sjunga. Men det var det ju inte, så då blev det lite mer lugnt heh ;) och vi hade inte gjort något som orsakade att hissen fastnade. Han ringde några nummer fram och tillbaka för att skaffa hjälp, och även vaktmästaren kom.

Mannen som hade kommit visade sej vara Miriams pappa, och jag kan ju lugnt säga att vi alla fem totalt älskade honom efter hans lilla insatts! Han höll vårt humör uppe genom att underhålla oss med roliga historier, leka radiopratare eller nått, gjorde så att vi började sjunga mm. Stort tack till honom!!

Jag hade hela tiden haft kontakt med min mamma via sms under hela den hära tiden för jag visste att dem stod ute i kö för nästa föreställning då. Så helt plötsligt hörde jag att hon hade kommit dit också och pratade lite med oss.

Ett tag efter sa dem att de fanns lite folk där och också någon pappa som var och grejade i maskinrummet till hissen. (mina små aningar sa till mig att det förmodligen var min pappa som var där och grejade. Jag skulle inte precis bli förvånad om det var han).
Efter ett litet tag så fick dem äntligen upp dörren! och som jag trodde; det var min pappa och Magnus som hade varit där och pillat och fått upp dörren ^^

Detta kan vara det absolut roligaste under hela dagen! Hur stor är chansen liksom? 5 tjejer, fastnar i en pytteliten hiss, 10 min innan föreställning?! XD erkänn att det är lite komiskt ;)

Hade ju ingen aning om dom andra i kören fick nån info om vad som hade hänt. Men kunde ju bara ana att ryktena spred sig ganska fort, och hur dem lät vet jag ej. Men kan nog tänka mej att dom bjöd på många skratt! ^^ men det bjuder vi på!

Denna lilla händelse blir nog historia, och nånting kul att se tillbaka till. Särskilt vid lucia-tiderna :)
Minne för livet ^^

HAHAHAHAHAHA osv.. :P aja. Typiska grejer som lyckas hända mej.

Sista föreställningen fick vi iaf vara med på heh :)
FYYY VA GÖTT DET VAAR! :D den känslan alltså.. ^^
Hade mamma & pappa, Joel, Niclas, mormor & morfar, farmor & farfar som var där och kollade på mig, och Hanna som hade kollat på föreställningen innan (den jag missade) X)
Blev verkligen jätteglad att dem alla ville komma =]
Sen blev jag medplockad hem, och landade i Nybro runt halv 1. Sängen lockade nått så ofattbart!

Älskade dagen! Tack till alla som medverkade i att göra den minnesvärd <3


(Klicka på bilderna nedan för att få större)30 dagar med bloggen - Min första kärlek

Min första kärlek hette (eller heter kanske man säger) Jonathan. Jag var runt den åldern när förskolan och skolan drog igång, och han var lika gammal. Hans familj och min familj umgicks väldigt mycket (gör fortfarande), och på den tiden innan skolan kände jag ju inte så många mer pojkar än han, och han var ju så himla söt tyckte jag. Så det kanske inte var så konstigt att jag blev kär i honom.
Men när jag fyllde 8 år så bestämde jag mig plötsligt för att klippa av allt min långa blonda hår. Sagt och gjort, men det tyckte visst inte Jonathan om. Har fått berättat för mej i efterhand (en himla massa gånger..) att han hade sagt att han inte älskade mej längre för att jag hade kort hår, och att han älskade bara tjejer med långt hår. Så där fick jag dissen :P och våra föräldrar har skrattat många gånger åt det. Men jag hade tydligen varit smart nog och sagt till mamma sen att om inte han älskade mitt hjärta utan att de hängde på håret, så fick de va! haha! Liten men klok var jag :)
Jonathan är fortfarande en väldigt nära vän till mej, men jag har aldrig haft såna känslor för honom mer än då. Nu är han tillsammans med en av mina bästa vänner som heter Sara, och dom har varit tillsammans i snart ett och ett halvt år nu tror jag :) Extremt sött par, och dom passar ihop som handen i handsken!

Men han var iaf min första kärlek, och det vet han :)


30 dagar med bloggen - Presentera mig själv!

Okej. En liten presentation av mej själv då :)

Jag heter Alexandra Linnéa Elicia Wedebrand. Är en tjej på 18 år som bor i världens mysigaste (iaf på sommaren, enligt min åsikt) lilla stad, Nybro, ca 20 min ifrån Kalmar. Just i Nybro har jag bott nu i 4 år tillsammans med min familj, innan dess bodde vi 14 år i en ännu mindre stad ca en kvart in mot landet, Orrefors. Vi bodde i ett fint hus med toppenläge och vi trivdes verkligen! (Varför vi flyttade är en annan historia som lämnas till dem som vill höra). Men nu bor jag då som sagt i Nybro, i ett nybyggt hus som vi har byggt och ritat själva. Helt och hållet anpassat till vår familj :) *Loveit!*

Just nu går jag på mitt sista år på Estetisk-musik (med huvudinstrument piano) inne i Växjö.

Har haft ganska kämpig tid under dessa år, särskilt mitt första. Så nu är jag extremt lycklig för att jag bara har en termin kvar! woho! Ironiskt nog är det inte musik som är mitt favoritämne, utan glas & keramik som jag har upptäckt där och hållit på med nu i 2 år. Att använda händerna och skapa något helt utifrån mina tankar är extremt rogivande.
Anledningen till att jag just valde Es-musik var att jag blev tillsagd att välja ett program där jag skulle ha kul i 3 år, inte bara fullt med jobb och slit, och att jag skulle välja något som passade mina intressen. Jag gick i musikklass i högstadiet, och musiken har alltid funnits mig varmt om hjärtat, så Es-musik var mitt ända val kände jag!
Efter skolan ska jag börja med att jobba under sommaren (om jag nu hittar ett jobb..), och till våren ska jag söka till Glimåkra folkhögskola, på gospelinriktningen. Så jag hoppas att jag kommer in (minimal chans, men hoppas kan man iaf göra), och kommer gå där nästa år :) Min syster går där nu, så jag får bra reklam för stället hela tiden, och det verkar superkul!

Jag är extremt familje-kär. Min familj består av min mamma Cia (Cecilia) 41 år, pappa Roger 46 år och syster Pauline 20 år.
Dem är mitt allt. Dem är anledningen till att jag lever. Min kärlek till min familj finns inte tillräckligt ord till att beskriva. De är inte bara min familj, utan också mina allra bästa vänner. Vi har en otroligt tajt relation och vi alla väldigt lika. Jag gillar min familj.
Om man ska se vidare i min familj så har jag 9 st älskade kusiner som är utspridda i Sthlm, Uppsala, Linköping, Norge och här. Jag har även mormor & morfar och farmor & farfar, som också bor här i Nybro. Tajt relation där med! Vet inte om det är så vanligt att man står så nära sina mor-och farföräldrar som jag gör, med jag är väldigt tacksam för att dem finns i mitt liv. Dem betyder väldigt mycket för mig!

okej, nu tillbaka till själva presentationen då.. (A)

Jag är glad och sprallig, och mitt största intresse är att skratta. Jag är lite smått goofy och bjuder gärna på mig själv. Men kan även vara extremt envis och kan bli ordentligt sur.
Jag är kreativ och älskar att använda händerna och pysslar gärna när jag har tid. Jag älskar att vara spontan och gillar äventyr. Kommer från en musikalisk släkt, så det har fallit sig naturligt att musiken har blivit ett stort intresse. Mitt huvudinstrument i skolan är som sagt piano, men pga skolan så har intresset för piano utrotats. Nu har jag kommit på att jag hellre vill sjunga, men det är dock för sent att byta huvudinstrument och få lektioner. Så det är bara att stå ut helt enkelt. Men jag sjunger i en kör (Sound oj Joy) på fritiden i kyrkan som min mamma är ledare för. Jag älskar det! Kyrkan tillhör också ett av mina intressen, eftersom jag är kristen. Annars är väl familjen, vännerna och pojken mina största intressen.

 

Nu får det vara nog :) Det finns mycket mer om mej, men that's it for now.

Ciao!


30 dagar med bloggen

(Klicka på ämnena för att läsa)

Dag 01
Presentera mig själv
Dag 02Min första kärlek
Dag 03Mina föräldrar
Dag 04Det här åt jag i dag
Dag 05Vad är kärlek?
Dag 06Min dag
Dag 07Min bästa vän
Dag 08Ett ögonblick
Dag 09Min tro
Dag 10Det här hade jag på mig i dag
Dag 11Mina syskon
Dag 12I min handväska
Dag 13Den här veckan
Dag 14Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15Mina drömmar
Dag 16Min första kyss
Dag 17Mitt favoritminne
Dag 18Min favoritfödelsedag
Dag 19Detta ångrar jag
Dag 20Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

trallalaa

Ny vecka, nya möjligheter (y)
Himla bra grej dedära.


Bara för att dom är mysiga:
Baby (acoustic version) - Tyler Ward
Reaching - Jason Reeves
Little house - Amanda Seyfried

Bevis på att tomten inte finns

Så himla kul! Var bara tvungen ^^ ENJOY!
Jag är hemskt ledsen men han finns inte... se bara.

Det finns omkring 2 miljarder barn på jorden.
Men nu vill ju tomten inte besöka muslimer, hinduer, judar eller buddhister, vilket reducerar antalet till 15% eller 378 miljoner.
Med ett världsgenomsnitt på 3,5 barn per hushåll är det sålunda 108 miljoner hushåll att besöka, om vi kan anta att det finns minst ett barn i varje hem.

Jultomten har på grund av jordens olika tidszoner och rotation cirka 3,5 timme på sig att jobba, om vi antar att han reser västerut, vilket ju blir mest logiskt.
Han besöker sålunda 967,7 hem per sekund. Det betyder alltså att för varje kristet hem med minst ett snällt barn, har tomten cirka 1/1000 sekund till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa 3 gånger, klämma 2 snapsar, upp genom skorstenen, i släden och iväg till nästa hus.

Om vi antar att alla hem som ska besökas är jämt fördelade är det ca 1 km mellan varje hus i genomsnitt.
Tomten färdas sålunda ca 100 miljoner km, toabesök och andra pauser räknas inte.
Med andra ord flyger tomtens släde med ungefär 1000 km per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet.
Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulysses, färdas cirka 50 km per sekund.
Som kuriosa kan nämnas att en normal frisk ren kan komma upp i en hastighet av ungefär 30 km i timmen.

Lasten i släden är ett annat intressant objekt.
Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt inte medräknad.
På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken, om inte tomten skaffar fram cirka 360 000 dragvilliga renar.
Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.
600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd.
Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som en meteorit som inträder i jordatmosfären.

De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14300 trilljarder joule per sek, eller 14300 trilljarder watt.
Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp.
Alla renarna kommer att möta sen anfader på mindre än 4,26 tusendels sekunder, det vill säga när tomten når till sitt femte hus.

Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sek, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17500 gånger större än tyngdkraften.
En tomte på ca 150 kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen bör bli att om tomten någonsin levat så är han definitivt död nu.


Så jag är hemskt ledsen alla tomte fans....


Det kallas kärlek.


När man älskar någon,
saknar man den när man inte är nära.
Det gör ont när man saknar.
Alldeles för ont.

Finally HELG!

Veckan har känts otroligt lång, fast samtidigt kort.. logiken är slående!

Igår hade jag en rent allmänt crappy dag.
Åkte med 6-tåget och hade ensemble på morgonen. Ska börja med ny ensemble-period nu, så vi fick reda på våra betyg från förra omgången. Fick G+, och han sa att han verkligen tror att jag är kapabel till ett mycket högre betyg. Yeah, sure. Sen fick vi dom nya grupperna iaf. Det hära blir nog bra! För första gången på hela gymnasiet så kom jag i samma grupp som Sara, och det gillar vi starkt! Brukar ju inte vara så pepp på ensemble eftersom jag inte gillar det jag är tvungen att spela - äckelpiano. Men med henne i gruppen så tror jag att hon kan peppa upp mej mer. Dessutom så är vi i Pers ensemble, och det brukar alltid bli bra och han är rolig :)

Sen lite allmänt skol-skräp. Fick reda på mitt provresultat på kulturhistoriaprovet som jag inte hade hunnit att plugga till: starkt G, nårra poäng från VG. De känns ju bra iaf att jag klarade mej så bra när jag inte hade pluggat.

Nått som drog ner stämningen för mej ganska rejält, va att vi fick reda på årets lucior.. och jag blev inte lucia. Där rök min förmodligen sista chans i livet att vara lucia :'( har aldrig varit lucia, men har velat de nått så brutalt, och hade väl hoppas kanske lite väl för mycket på detta året, så smällen blev ganska hård =/ kanske låter tattigt att bli depp för att man inte blev lucia? Men det är iaf sanningen. Vill man nått så mycket så blir de tufft när de skiter sej.
Men är iaf glad för att Sara fick bli en av luciorna =]

Och ingen har väl missat att de är snökaos i hela södra Sverige, och det är lika med total tågkaos med SJ. Tåget blev försenat ca 70 min denna gången. Inte så kul precis. Jag hade också väntat en extra timme så jag kunde tajma in och åka med Pauline hem. Och sen så blev de ännu mer försenat.. kul. Men de var ändå lätt värt hela väntan för den tågfärden hem med henne! Fy va jag har saknat den människan!

När vi kom hem så hann vi inte med så mycket förens vi skulle bort till kyrkan, ha lite körövning och sen till Svartbäcksmåla för att ha avslutning för kören och GIG, och åka pulka och grejer och grilla korv :) mys. Blev lite spontan efterfest hos LP sen med :)

och så var den dagen förbi. Den va ju.. spännande.. ååhh aja.
Nu är de lurrdag, och hela familjen är hemma så vi ska hitta på någe mys :)

Ciao!

Lite mysigt är de allt =]Alla klagar så himla mycket nu på kylan och snön. Jag med för den delen.. men jag tycker ändå att det är så himla mysigt med snön :) hellre att det är såhär, än att ha slask och bara allmänt äckligt vinterväder. Lite nostalgi-vinter är de allt ;) senaste gång jag va med om en sån här vinter va när jag var liten och vi fortfarande bodde i Orrefors. DET var en äkta vinter de ^^ och nu har den hittat tillbaka? don't know, men hoppas kan man :)

Tjoosan!

idag var det en bra dag :) mycket spring fram och tillbaka, men jag känner mej ändå nöjd över det jag gjort idag även om det inte vatt mycket :)  

hade projektarbete-möte med Jonas idag, och han verkade gilla mina idéer och tyckte de lät intressant det jag hade att säga :D weey!  
nått mer som va weey va att de gick bra på pianolektionen :D har äntligen valt låt till terminsuppspelet den 21:a :) låten heter "kiss the rain" av Yiruma (samma snubbe som gjort "bellas lullaby" från Twilight). den är riktigt fin tycker jag, och sätter sej lätt på hjärnan :) sweet! 

egentligen var det bara de lektionerna jag hade idag, men jag stack till glas och keramiken efter pianot, bara för att leka lite och äta. Tycker ju det är så himla kul med det, och jag får ju göra hur mycket jag vill och allt gratis så, och kommer förmodligen aldrig få göra de mer i livet, så varför inte passa på att göra fullt med grejer nu då? (A) heh satt där i ca 3 ½ timmar och hann göra klart 3 nya grejer som jag började med idag :) kände mej nöjd att jag hann med allt jag började med :) så jag är glad ^^

kul tåg-resa med fina Mickis hem, hade jag också :) svängde förbi skomakaren och hämtade mina nya skor också (fick lämna in dom igår för att bara fixa en liten detalj som fattades, så skoaffären bjöd på de). Fina är dom :) hade också fått hem termobyxorna som jag köpt på tradera :) fina är dom också ^^

ikväll blir det Vampire Diaries kl 8 på 6:an :) tummen upp för de!
sen blir det nog tidig kväll för min del, eftersom jag ska upp vid 4-tiden imorn XP vettigt!

Ciao!

Ledigmittiveckanochnyaskor :)

Godagens och de då va :)

Det är onsdag och jag har studie dag, men jag är vanligsvis ledig på onsdagar iaf så de spelar ju ändå ingen roll :P men men.. hade planerat att jag skulle vara extremt effektiv idag, men duktig som jag är så har jag bara gjort en av alla de hundrafjorton grejerna jag hade tänkt.. och det var att skicka ett ynka värdelöst mejl XP bra jobbat alexandra!

Men fick iaf sova ut riktig ordentligt idag *skönt* så blev väckt nån gång runt lunch. Hann precis äta lite frulle, sen kom Niclas & Matilda och fikade lite med oss ett tag. Myse :) Jo! En sak till som jag gjort som jag planerat: köpt vinterskor :D parenteserna och jag åkte till skokällan med hopp på att de skulle finnas någe vettigt att ha på fötterna, och det fanns de :) ett par stora, tjocka och übermysiga vinterstövlar :) dom är cremevita och riktigt tuffa tycker jag, och dessutom varma :D gillar dom starkt, och det är ju det som är viktigast, right? ;) skönt att slippa gå runt och frysa mer :P iom att jag är mycket ute och får vänta på sena tåg (dom som åkt med SJ på vintertid, vet vad jag menar med att vänta på sena tåg XP), och springa fram och tillbaka mellan skolorna och stationen mm, och då är det ju verkligen super med lite knubbiga och varma skor :)

men det har iaf varit en mysig och lugn dag :) gick runt och strosade på ÖB också med mamma och pappa (hur ofta händer det liksom?) X) så nu är det lite kvällsmat och mys som gäller :)

Ciao!

RSS 2.0