peppet!!

Om en timme ska jag bege mig till kyrkan för att öva en dans som vi ska dansa imorgon. Samtidigt i en annan del av kyrkan börjar det lite smått komma ungdomar in i kyrkan. Tillslut ökar antalet ungdomar som kommer till ca 80-90 st. Denna helgen har vi premiär för en ny ungdomsfestival i vår kyrka för Småland och Blekinge län. Vi ska o på en skola en liten bit bort, medan vi är i kyrkan om dagarna. Kommer bli massa roligheter, klokigheter, möten, workshops och happenings! Det kommer bli konsert med en grupp som heter Indevotiun. Dessutom kommer vårat egna awesome lovsångsteam vara med under hela helgen, där jag även är med och sjunger.

Detta kommer bli stört kul, och jag är taggad till tusen!! :D

Ciao!

Glädje.

Jag älskar mina vänner. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottat för att jag har dem i mitt liv! Vänner som berikar mitt liv och gör mig till världens lyckligaste människa. Jag har bra smak på vänner helt enkelt. De är guldklimpar allihop! Var och en med sin egen lilla grej som gör just den personen så speciell och värdefull! När man skrattar så man inte kan få luft. När man känner att man kan vara sig själv helt och hållet. När man blir lycklig när man umgås med dem. Jag har tur.


word.


"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt."

en början på en ny dag.

Att vakna med ont i magen är ingenting jag rekommenderar..

Idag är det en fin dag som jag hoppas bjuder på lite goa stunder blandat med lite vettigheter. Eftersom jag vaknade såhär tidigt också så är det väl lika bra att sätta igång med allt som bör göras, och mycket står på schemat för dagen!

Börja med lite frulle :)

 

So long!

Ciao!


"hur gick det i glimåkra?"

..antar jag att jag kommer få den frågan några gånger nu, så det är väl lika bra att summera det här :)

För er som missat hade jag tidigare idag audition till gospelinriktningen på Glimåkra folkhögskola. *dröm*


Men som svar på frågan så säger jag "mjaaootjaeoujaamjaäeiooaa.. typ så."

Den som inte kan tolka det så kan jag översätta det lite lätt med några korta ord.. Det gick väl okej antar jag. Ni vet, när man gör något framträdande lägger man själv alltid märke till alla fel och tabbar man gör. Så va det idag med, fast det va inte bara jag som märkte tabbarna.. hahah :P självklart lyckas jag tappa bort en hel del text, särskilt på den låten jag kunde mest, på den versen jag kunde utantill, med text framför mig. Bra jobbat Alexandra.. -.- Sen va det lite "apa-efter-sång", och lite "jag-klapp-du-klapp". Även där fortsatte jag strula till det lite då och då :) Intervjun gick bra iaf. Aja, de log iaf genom hela så hoppas att jag gjorde gott intryck trots mina tabbar :P varför pratar jag om mina fel jag gjorde förresten? Det är ju inte så himla klokt av mig :O
Jag ändrar mig..... Det gick väl bra i helhet =]

 

Nu efter man varit där nere igen längtar jag som en liten gris på att börja (om jag kommer in)! Det är så sjukligt härligt där så man dör lite varje gång :)

Älskar allt med det!


Hoppas ni har haft lika lyckad dag som jag :)

Ciao!


summakardemumma!

Oj, känner att de inte har varit nått vettigt skrivet här nu på ett tag, med tanke på att det har hänt ganska mycket grejer :P Har precis haft världens bästa lov och har haft fullbokat i princip varje dag, både på gott och ont. Men mest gott ;)
Gott
= jag älskar allt det jag har varit uppbokat med!
Ont = fick inte så mycket gjort av det jag skulle fixat.
Men nu mår jag bra iaf så nu för sketan ska de bli förändring! :D Nynäring! Känner mig pepp igen och jag kan ju lite lätt säga att jag har världens bästa människor runtomkring mig :] <3

Imorn blir det till att stiga upp tidigt för att åka ner med familjen + Hilma till Glimåkra i Skåne för att både Hilma och jag ska ha audition till gospelinriktningen på Glimåkra folkhögskola :) hoppashoppasHOPPAS att dem tycker att jag är tillräckligt duktig för att platsa där! Tror ärligt talat att det inte är så stor chans, men det är en stor dröm för mig.. Ni vet de där man säger om att man ska glädja sig i förväg, och om man ändå failar så är det enda man har gått miste om är att du har varit glad i onödan. Himla svår att leva upp till det bara tror jag. Jag har liksom gått och velat detta i snart ett år, och om man inte kommer in då så tror jag inte precis det är så lätt att tänka "aja jag har ju ändå bara varit glad i onödan". Så jag hoppas verkligen att dem tycker jag är tillräckligt duktig =/ Men känner mig iaf trygg med låtarna, så det känns skönt. En ångestgrej att släppa.
Så håll tummarna för mig imorn? (A)



God natt med er! :)

Ciao!


word.

Läsvärt.

en gosig dag med familjen

Drog igång dagen lite lätt som man ska när det är lov, planerna för dagen va utflykt med familjen :) Vi tog oss iväg ut i skogarna nån stans där jag inte hade större koll på vart jag var :P blev fika och allmänt mys med familjen :) skaffade också nya vänner i form av kossor som blev lite lätt kära i mig eftersom jag matade dem med nytt och fräscht gräs från bondens land. Har också beslutat mig att jag vill ha en get-bäbis, funkar också med får-bäbis.

Väl hemma efter större av dagen passerat, så hämtade vi upp farmor & farfar och farbror med familj, som precis kom hem från Gran Canaria :) Lite för bruna för att man ska tycka att det är kul att stå bredvid dem.. -.- Men det blev en mysig avslutning på dagen det med! :) Fick även hjälp av mina småkusiner med att städa för de tyckte jag hade lite för stökigt rum.. vet inte vad dem menade med de. Så nu har jag nagellack i lampor, skolböcker i papperskorgen, överfullt skrivbord, lite allt möjligt dret i garderoben mm. Spännande.. ;)

Bra dag som sagt :) Gonattsi!
Ciao!

mys.

Blev en snurr ut till vitsippebacken där vi fikade och spenderade förmiddagen :)
underbart!

Otroligt härlig dag med bästa vädret :)

Finaflickorna :)

~
Senare blev det mys hemma med mamma & Pauline med Ben&Jerrys-glass ute i solen och vårvärmen ^^
Då är livet gött ^^

"Du kan inte hindra fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem att bygga bo i ditt hår"

När man inte kan förklara hur man känner så det går att förstå. När man inte exakt kan beskriva vad exakt det är som tynger. När man känner sig oförstådd så fort man öppnar munnen. När det bara känns fel. Det man gör. Det man säger. Det man tolkar. Det man tänker. När man också är medveten om att man förmodligen har fel. Att ens känsla och det man tror, inte är verklighet.

Allt det är bara nonsens. Bara en ond känsla. Bara dumma tankar. Allt är inte så illa. Inte alls faktiskt. Allt är väldigt bra egentligen. Bara den där känslan som trycker sig på då och då som är så fruktansvärt svår att kontrollera och hantera på rätt sätt. Hjärnspöken. Hjärnspöken som inbillar mig att jag inte kan. Att jag gör fel. Att jag säger fel. Att jag tänker fel. Det är bara skit. Jag kan visst. Jag är inte dum. Jag kan mer än vad jag tror. Jag klarar mer än vad jag tror. Jag är stark.

Men ändå kommer spökena när dem minst är välkomna. 




..Hate this part.

word.

"Om du inte bestiger berget, får du ingen utsikt över dalen"

effektiv.

Vakna runt 7-tiden.
Cykla till tandläkaren 20 min senare.
Jobba efter tandläkaren.
Hem och äta frukost med familjen som är nyvaken.
Kolla igenom låtar med mamma och P tills imorn.
Snabbstäda huset.
Sätter mig projektarbetet.


Och klockan är bara 12? Kanske borde gå upp tidigt fler dagar så man hinner med mer. Såhär ska det fortsätta idag hade jag tänkt. Ska hinna med så många "måsten" idag som jag bara kan. Känner mig effektiv. Heja mig?

So long!
Ciao!

konsten att göra en mysig överraskning för sina föräldrar.

Ögonbindel på - check!

Massa mysig och god mat som vi fixat och donat med hela dagen - check!

Hemligheter åter igen - check!

Fika och massprovning av 10 st hemmagjorda glassar som också tog oss en hel dag - check!

Glada päron. Trötta döttrar. Men dock, väldigt nöjda av att det blev en sådan succé! ^^

Och ja, vi älskar er <3

one of those days.

Det finns dagar då det enda man vill göra är att sitta still. Bara göra ingenting. Sitta och bara skita i allt som behövs göras. Inte tänka på kommande dagar. Inte tänka på alla bekymmer som snurrar runt som är oundvikliga. Inte ha något annat i tanke än
"här och nu".

En sån dag är jag i behov av att ha idag. Men detta är verkligheten. Man kan inte stanna upp tiden för att det ska passa en själv. Saker måste fixas och donas och det går inte att vänta och skuta upp allt. Det handlar om tid. Allt ska inte bara passa sig själv. Man är inte ensam i sitt liv.

Livet rullar på vare sig man vill eller inte. Man kan inte alltid reglera hastigheten. Eller händelserna.
Eller välja tillfället. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

livslust!

Glädje inifrån och ut! Så här ska det vara att leva!

Idag vaknade jag och syster tidigt (läs extrem sovmorgon men för att vara lov, tidigt) för att åka in till Kalmaret för att ha en liten systerdag och shoppa lite :) handlade lite fina grejer som jag är mer än nöjd med ^^ DÅ blir man glad! :D Min syster är finast. Bara så alla vet.


Väl hemma i Nybro blev det en liten promenad med henne i det fina :) snajs på alla sätt och vis! Senare hade jag lite Hope-rep där även Pauline hängde på för att höra oss :) Riktigt gött är det och lär nog bli toppen ^^ Dessutom är alla så himla goa :)


Så nu ligger jag här, som avslutning på dagen. Läst lite om islam för jag tyckte det var roligt. ....Elleeer? ;) (det kan också vara så att jag försöker leka pluggis och förbereder mig inför kommande prov). Men nu slog klockan precis midnatt så det betyder väl att jag ska sova också :) en dag imorgon med!

God natt! :)
Ciao!

det vänder!

Jag mår bra av min syster. Sjukt bra! Hon känner mig inifrån och ut. Hon läser mig som en öppen bok. Hon vet precis vad hon ska säga och när hon ska säga det. Jag älskar att ha henne hemma <3

Dagen har varit mysig :) Började med en fet sovmorgon till 12-tiden. Lunch blev middag. Jag, tillsammans med min lite halvt tokiga familj började möblera om lite från undervåningen till övervåningen. Päronen åkte till Ikea och köpte soffor, bord mm. Nytt, fint, fräscht och inte min annorlunda. Pauline och jag pysslade på med lite hemligheter medan dem va borta och hade en mysig stund systrar emellan. 

Ganska mycket fram och tillbaka idag som sagt, och inte så mycket sitta still. Mycket att göras och fixas och allt har gått i ett. Men känns som man har fått många saker gjort också. Känns gött :)


Nu ska jag nana så fort jag bara kan, för imorgon så åker Puws och jag in till Kalmar på morgonen för att en liten shoppingdag och ha lite systertid helt enkelt :) (looong time ago). Senare på kvällen blir det lite Hopprep :) Majs!

Sleep tight :)
Ciao!

30 dagar med bloggen - den här veckan

Har jag lov..... ;)

Otroligt skönt och extremt välbehövt! En härligt blandning mellan att umgås med vänner, familjen och inte minst Pauline som är hemma denna veckan (:D), samt lite shopping, Hope-rep, utflykt mm. Men blir till att vara en massa vettig också hade jag planerat :) Alexandra goes pluggis! Ska njuta till fullo av det härligt vädret som vi kommer få njuta av heeeela veckan :D GÖTTKÖTT.

Ciao!


grejen med goda vänner..

..är att dem gör en sjukt lycklig inifrån och ut!!

Jag har så sanslöst härliga vänner så det är inte riktigt klokt nånstans! Kan totalt vända upp och ner på hela ens värld och plötsligt existerar inga problem!
Livskraft<3

Första grillningen för i år med världens skönaste gäng hemma hos finaste Matilda :)



Om ett skratt förlänger livet,
så är jag odödlig.

en tanke.

Man slutar då aldrig förvånas.



*suck*

<3

HON ÄR HEMMA!!! :D :D :D

Som jag har längtat efter min syster som nu har varit borta i hundrafjorton år (känns det som) i USA! Hon är den allra viktigaste för mig och när hon nu har varit så långt borta från mig och vi inte haft tillgång till kontakt, och under denna tiden om något har jag behövt henne mer än någonsin!
Men nu är hon äntligen hemma!! :D och i en hel vecka med!!!

Kan inte ens beskriva hur otroligt glad jag är för de <3


Idag har vi haft heldagsrep inför Hope, och då ringde det till mig mitt i. Det var från mammas mobil så jag svarade som vanligt på normala frågor om "hur mår du?" och så, tills jag fick höra "jag är hemma nu..", och då förstod jag att det va Pauline jag pratade med och inte mamma! :D (väldigt lika i rösten) Fick springa ut på toaletten och världens niagarafall gånger 4 forsade ner för mina kinder.. Ren och skär lycka över att äntligen ha henne hemma <3

Nu sen jag kom hem har jag bara legat och kramat henne i hennes säng medan jag har blött ner hela hennes bröst med mina tårar, och hon har klappat på mig <3

Är det tydligt att jag verkligen älskar min syster?

Min fina älskade fantastiska syster <3


gårdagens guldkorn.

Bara för att jag kom hem lite för sent igår för att orka skriva upp dagens guldkorn, så tänker jag göra det nu.

* Gympalektionen som Sara och jag hade hand om blev lyckad och vi fick väldigt bra respons :)

* Jag fick två små korta komplimanger som jag blev väldigt glad för :) Den första va från Sara när vi va kvar i omklädningsrummet efter gympan för att vi inte hade någon svenska, då jag höll på att sjunga lite på låtarna som jag ska ha på min audition till G. Och då sa hon att om jag skulle söka till Idol skulle jag gå vidare :] tror inte på det men det gjorde mig väldigt glad iaf. Självförtroendehöjare.

* Den andra grejen var något så kort och gott att på kuhi när vi hade paus så satt jag och ritade lite i min almenacka, så böjde sig en tjej i min klass bak och sa att jag jämt gjorde så fint i min almenacka på mina veckor :] Litet och ganska enkelt, men det gjorde mig glad :]

* FINALLY LOOOOOOOOOOOV!!!!!

* Sara och jag lyckades rädda en liten voffsing på nått lustigt vis :P När vi va påväg ner till Norre så såg jag i gräset att de va något (samma färg som det torkade gräset typ XP), och det va en söt liten vovve som va där och sket :) Och ingen matte eller husse syntes till. Tomt. Sen sprang den till oss och helt enkelt följde efter oss på vägen ner till Norre =S när vi kom till vägen plockade Sara upp henne för att hon inte skulle bli överkörd. Vi gick till lärarna och undrade såklart vad vi skulle göra. Vi fick order om att gå till polisen, men då kom två killar som vi hade mött i allén som vi hade berättat om hunden om, och sa att dem hade hittat matten och att hon va påväg ner till skolan. Skönt! :)


Nu ska jag iväg snart och ha heldagsrep med Hope-bandet :)
Ciao!

göra en höna av en fjäder.

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Inte alls. Man kan lätt blir ledsen och sårad av småsaker.
Göra en höna av en fjäder.



Men jag tänker inte låta detta påverka min morgondag. Det gör mig varken lyckligare eller är till någon nytta.

torsdag.

 

Nationella gick bra tycker jag :) Om min lärare tycker det är en annan sak.. -.- Jag skrev om Facebook och om att alltid vara uppkoplad, även på arbetstid mm. Lite kul ämne tyckte jag :P Fanns mycket att skriva om, och dem som har följt mig lite här i bloggen vet om att jag har ganska lätt att "pladdra på", även när jag skriver. Liten skada jag har. Tror egentligen att folk måste tröttna på mig ganska lätt pga det. Dels för att jag har den tendensen att prata för mycket (och för högt när det går villt till XP), och tröttna på att läsa här eftersom jag förmodligen skriver för långt. Som nu tex! Nu blarrar jag igen. Och inge vett med de. Bara för det ska jag sluta skriva nu :P hah

Nu peppar jag inför lov iaf. Har imorgon kvar, sen kommer äntligen det efterlängtade looooovet!! Underbart.


Ciao!

peppet på sv B nationella?

Om ca en kvart ska jag placera min tjocka lilla rumpa på en allt för obekväm stor i aulan för att skriva nationellt prov i svenska B i fem timmar. Taggad till tusen verkligen! Det här kommer gå så bra! Lätt att jag kommer skriva mvg! Det är mitt skriveri som man kommer få läsa i alla tidningar sen! Det är jag som kommer få nobelpris för att jag kommer skriva så sjukt bra! Of course!!


Eller inte. Svenska B är väl kanske inte precis mitt starkaste ämne.. Men jag gillar ju att skriva, så jag ska verkligen försöka göra mitt allra bästa nu! (Posetiv inställning har jag iaf!) ;)

But still.. Önska mig lycka till! I'll need it!!

So long folks!
Ciao!

dagens guldkorn.

* Lugn dag, ingen stress = tid att andas

* mina föräldrar är de finaste som finns

* har bara två dagar kvar i skolan tills påsklov

* gjorde något som var det rätta att göra

* bestämt mig för att inta en ny attityd

that's enough! time to change, girl.

Gå och lägg dig Alexandra. Ät något, och sen går du och lägger dig och gör en ny start. Nu är du inte trevlig nån stans. Du gör inte livet lättare för dem som är runt omkring dig. Du är jobbig att ha och göra med för tillfället. Det är inte dig det är synd om nu, det är dem. Va har dem gjort för att förtjäna din tjurskallighet? Nu är du bara orättvis. Gå och lägg dig och vakna trevligare, gladare och lättare att komma in på livet. Sluta va inte så himla svår! Sluta klaga! Väx upp! Ta emot hjälp, besegra dina ynklor, gör något som är vettigt. Sluta gå runt och tro att det kommer bli bättre snart. Skapa förändringen! Inte bara planera, utan utför också. Sluta upp med att överanalysera allt. Reflektera utan att värdera. Hitta annat fokus. Ändra dina tankar. Ändra din attityd. Det kan inte fortsätta såhär. Det gör varken dig eller omvärlden lyckligare.
It's time to step up and make a change, girl!





Mitt samvete kom ikapp mig.

i min lilla bubbla.

Får panne snart. Är fortfarande kvar i den här lite för märkliga robot-fasen. Hittar varken ut eller in. Vet ej vad som händer. Vill börja leva på riktigt igen som förut. Vill hitta tillbaka till mig igen. Spunket.

Det är tisdag idag (I think?), men det känns som veckan redan har passerat och det ska komma en helg nu. Men samtidigt känns det som att skolveckan ska dra igång imorn. Va är de för känsla egentligen? Inte vettigt nånstans! Blir ju schizofren av mindre!

Gaah. Så. Nu är jag klar. Får helt enkelt försöka fixa det här på ett eller annat sätt. Nu känner jag mig bara som en guldfisk. Simmar runt och runt i en skål hela dagarna, ser samma saker om och om igen, verkar allmänt deppig. Jag vill inte vara en guldfisk..

Åhh! Nä, nu svamlar jag bara. Ska sova nu innan jag skriver något jag sedan får ångra x]

God natt på er!
Ciao!

word.

"Ingen vet var skon klämmer utom den som bär den"

go happy?



Behöver skratta. Denna hjälpte.

onödig och mysig dag!

Har haft en lång och ganska onödig dag. Började med att försova mig till dansen, men det gjorde ingen skillnad eftersom jag ändå inte kunde dansa pga min äckligt jobbiga fot. Så jag fick sitta och kolla på. Kul.
Vänta en halv evighet.
Lite mat.
5 min svenska.
Vänta en halv evighet igen. Men här va nog den bästa tiden på dagen! Busade till det med mina Norge-brudar Sara & Mickis, ute i de härliga vårvädret :D
Traskade ner till Norre och sa hejdå till Mickis.
Satt ute och solade mot en vägg medan Sara hade sånglektion. Fy va härligt det va!! Underbart. Fick även besök där vid min vägg av David och hade en trevlig liten pratstund :)
Lite kör.
Till avslutning blev det en liten kort efterlängtad dejt med min finaste Hanna :D mysbarn.


När det är sånt här härligt väder ute, man har världens bästa vänner, och tar sig tid att koppla av.. Det är då man älskar livet lite extra mycket!

 

Nu väntas plugg!

Ciao!


en mysig eftermiddag i växjö

Är precis hemkommen från en gosig eftermiddag med Sara i Växjö :) Underligt att vara där på en söndag..... Men anledningen va att vi gick och såg Joseph :) En musikal av Es på vår skola, så hade många klasskompisar med :)
De va jätteduktiga! :D

 

Sara och jag myste vidare genom stan i de härliga vädret och landade på McD och sen efter ett tag vidare till stationen :)

Jag tycker om dej knasbarn!

(Massa kärlekshälsningar till vår fina Mickis som tyvärr inte kunde följa med<3)


Nöjd med dagen! :)
Ciao!

Oriflame

Nu på tisdag går denna periodens katalog ut, så om det är något man behöver eller vill ha, så är det dags att kika in i katalogen nu :)

Denna gången har jag inte skrivit om varje produkt som jag gjort innan, hade helt enkelt inte tid. Men kan försäkra er att alla är lika bra för det! ;)

Och som vanligt rekommenderar jag verkligen att kolla in i katalogen jag länkade ovan, för det är en himla massa godsaker på rea som alltid! :D

Om du har några frågor eller funderingar, är det bara att fråga! Vill du beställa, är det bara att ta kontakt. Du får lättast tag på mig på facebook, sms, eller in real life :)
Enjoy!



Giordani Gold Eau de Parfum


Lyxig doft med en sensuell ton av jasmin och natthyacint.

179 kr (295 kr)


Endless Lash Mascara


Förlängande mascara med fantastisk färg som sitter hela dagen, utan att smetas ut eller flaga av. Unik designad plastborste som sveper över dina fransar och gör dem upp till 45% längre. Skonsam mot känsliga ögon. Oftalmologiskt testad.


79 kr (145 kr)


Enigma Eau de Toilette

Förtrollande doft där svart ros och nattjasmin blandas med sensuella inslag av patchouli som ger doften intensitet och djup.

199 kr (345 kr)


Precious Moments Eau de Parfum


Ljuvlig doft med äkta diamantpuder och en unik flaska. Toner av saftigt äpple och vilda bär förenas med ett hjärta av vita blomster. Doften rundas av med varma, träiga toner. Innehåller ett diskret skimmer som får din hud att stråla, skaka lätt på flaskan innan användning.

229 kr (335 kr)


Glacier Eau de Toilette

Krispigt sportig doft med en blandning av rosmarin, dragon, mint och ambra. (För män)


139 kr (235 kr)


Perfect Blush

Rouge som framhäver ansiktskonturer och ger lyster åt hudtonen. Behaglig konsistens som skulpterar fram kindben och ger en vacker lyster. Passar alla hudtoner. Finns i tre olika nyanser.

79 kr (135 kr)


VIP Volume Mascara

Mascara som förlänger dina fransar och ger volym i ett enda svep. Innehåller pro vitamin B5 som vårdar och ger näring. Dina fransar får en jämnt fördelad färg och ser dramatiskt glamorösa ut.

129 kr (185 kr)

Shimmer Eye Dust

Lösögonskugga med exceptionellt lätt konsistens. Innehåller mängder med pärlpigment som ger en strålande och gnistrande lyster. Addera flera lager för intensiv färg. Finns i vit, lila, blå, grön och brun.

55 kr (100 kr)

Cherry Garden Lipstick

Ljuvligt, korallfärgat läppstift som ger släta läppar med en behaglig konsistens.

69 kr (110 kr)

Tea Tree & Rosemary Purifying Oil

Ekologisk tea tree-olja som med en effektiv formula rengör oren hy och motverkar blemmor. Innehåller rosmarinolja som ger en fräsch hy. Applicera direkt vid första tecken på blemmor.

59 kr (100 kr)


Det var det :) Men som sagt, hett tips är att kolla igenom katalogen för det finns många godbitar :)
Katalogen går ut nu på tisdag (12/4)

Om produkterna inte lever upp till dina förväntningar så är det full bytes- och återköpsgaranti i 30 dagar, även om du har provat produkten.
För övrigt tillkommer det 10 kr för frakt.
(Löjligt bra!)

Så, frågor? Ni vet var jag finns ;)

one step closer.... ;)

Igår blev jag oerhört glad! :D Igår blev jag ett steg närmre Glimåkra ^^ Fick ett fint litet brev där det stod att jag ska dit på antagningsprov den 26/4 :D WWIIIIIIIEE!!!!

Ska sjunga en egenvald låt och denna :)

En annan kändis har två tider innan mej ;)

 

PEPPET KANSKE?!?! :D


himla klantarsle!

För två år sen så gjorde jag nått himla dumt och onödigt. Jag ställde mig på tå för att kolla ut genom ett fönster, och ett blodkärl sprack under min vänstra fot i trampdynan, eller hur man nu säger. Ehh.. och eftersom det är under foten, och det är något jag inte kan låta bli att att gå på, så har blodkärlet spruckit upp (eller ömmat som sjutton) gång på gång efter jag har ansträngt foten för mycket genom dans, gympa osv..  Det är inte så kul precis. Och när jag har så äckligt ont så kan jag ju självklart inte gå normalt på foten, så jag varierar mellan att gå på hälen eller stödja på hälen och stortån. Det är inte så normalt för foten och det leder till att jag får ont i det dära stora benet på ovansidan på foten, plus att jag får typ kramp i övre delen av hälsenan.

Har varit till doktorn och kollat, men allt dem säger att man kan göra är att inte försöka stödja på foten (lätt), för att det ska läka. Party.

Man blir ganska begränsad av att röra sig av detta. Och om man heter Alexandra, så blir detta ett ganska stort problem och man lider ganska mycket av det och är oerhört ledsen för det. 

Så nu har jag varit en aning klantig igen genom att jag glömde mina gympadojs till idrotten i fredags (dvs fick jag vara barfota) och då körde vi volleyboll, och i vår klass har vi väldigt lätt att roligt när vi kör det, så jag tänkte inte så mycket att va rädd om lilla fossibissingen. Blev inte så bra resultat kan man säga............. -.-

Så. Färdigklagad!
That's all for now folks!

idag är inte min dag.

Startade bra, gick vidare till sämre, och där har jag varit sen dess. Försöker göra det bästa och rätta till iaf. Funkar bättre än vad man tror. Gäller bara att försöka.


Nu tänker iaf jag ha en awesome kväll i kyrkan med världens bästa människor!!

Ciao!

word.

"Mod är att göra det du inte vågar.
Där det inte finns rädsla, finns heller inget mod"

jasonmysmraz

Jason Mraz – Details in the Fabric

Everything will be fine
Everything, in no time at all
Everything


När man tänker på Jason Mraz tänker man direkt på "I'm yours" och världens största och goaste sommarplåga. Men tönt som jag är så började jag lyssna på den igen men snöade vidare på alla hans andra låtar.. och vilken MYSPUTTE han är! :D Gos rakt igenom. Mums!

Just nu..

..Vill jag förflytta mig 2 månader fram i tiden.
..Vill jag att allt ska ha löst sig med skolan.
..Vill jag slippa all stress, press och panik.
..Vill jag att vi ska ha fått jobb och boende i Norge.
..Vill jag ha blivit antagen till Glimåkra.

robot.

Har kommit in i ett sånt läge nu när allting bara rullar förbi utan att man lägger märke till det. Man tänker inte så mycket, bara gör. Allt går per automatik. Jag har gått och blivit en robot helt enkelt. Vill tillbaka till mänskligheten igen. Men även om jag tycker att allt bara rullar förbi, så känns det ändå som att jag står helt still på nått sätt. Jag sitter fast. Det är väl förmodligen i denna robot-grejen som jag har fastnat. Behöver en förändring. Nått måste hända. Bara nått litet..

Fy va jag låter deppig! Det är jag verkligen inte på nått sätt. Jag har bara inte så mycket energi kvar nu för tillfället, för att vara sådär tokglad och pigg helt enkelt. Så om det är någon som råkar ha lite energi eller goda nyheter över, så är det välkommet!

Ciao!

kärlek på hög nivå!

 

Visst kan man inte låta bli att smälta en aning?
Äkta kärlek om något!

jag saknar dig så det gör ont

Att man saknar en människa händer ganska ofta.

Men när man saknar en människa så det värker i hela ens själ, tyder det på att människan i fråga är en väldigt viktig och speciell person för en och betyder obeskrivligt mycket.

När man tänker på allt det man älskar med personen i fråga. När allt man önskar är att personen vore här hos en just nu. När tårarna inte kan sluta rinna så fort man tänker på den..




Jag älskar dig syster!

sleep well

Dagen har varit "blaha".
Ärligt talat försöker jag verkligen lära mig något om det jag tänker och intresserar mig för. Som att vakna med ett leende på läpparna. Det ska lyfta hela dagen och sända ut "må-bra-känslor" i kroppen.
Så idag vaknade jag och försökte mig på ett trött och halvlamt leende. Hm..
Dock så vaknade jag 20 min innan jag behövde cykla, så att börja dagen med att stressa ihjäl mig va inte precis det jag längtade efter, och trodde knappast att ett fånigt leende skulle hjälpa.

Sorgligt nog hjälpte det inte idag. Dagen blev bara "blaha" ändå. Men den kanske skulle varit "blöhö" om jag inte log när jag vaknade? ;) Who knows. Vill iaf fortfarande tro på "le-när-man-vakna-och-gör-dagen-bättre"-teorin. Crappy dagar och händelser kan man helt enkelt inte komma ifrån. Det man kan komma ifrån är sina tankar. Dem kan man styra, inte händelser.

Nä, nu ska jag sova och försöka göra något vettigt av min lediga morgondag.

Godnatt-soundtracket: Mae – Sleep Well

Så god natt på er mina vänner! Sleep tight!
Ciao!

underbart!


Ibland är man mer eller mindre lättroad alltså... ^^
*fniss*

vill

Åhhh!
Nu har jag suttit en lång stund och kollat efter lediga och billiga lägenheter i Trondheim till sommaren. Men alla sidor  vill självklart bara visa att det finns fullt med fina, stora och flashiga hotell :O hmm..
Men har fått råd om att jobb tydligen är det man ska leta efter först. Så nu är det bara till att söka vidare!!

För er som inte hört eller förstått så planerar jag, Sara & Mickis att åka till Trondheim i Norge i sommar och jobba
:) Vi hoppas verkligen på att detta kan gå igenom! :D Så om det är någon som råkar ha en ledig lägenhet för oss där uppe i sommar så blir vi välldans glada? (A) Eller vet någonstans där dem gärna tar emot svenska sommarjobbare? :D

Wish us luck and send a little prayer?

Ciao!

om att utvecklas

Jag går gatan ner.
Det finns ett djupt hål i trottoaren.
Jag ramlar i.
Jag är förlorad. Jag är hopplös.
Det är inte mitt fel
Det tar en evighet att finna vägen ut.

Jag går gatan ner.
Det finns ett djupt hål i trottoaren.
Jag låtsas att jag inte ser det.
Jag ramlar ner igen.
Jag kan inte tro att jag är på samma plats!
Men det är inte mitt fel.
Det tar fortfarande lång tid att komma ut.

Jag går gatan ner.
Det finns ett djupt hål i trottoaren.
Jag ser att det är där.
Jag ramlar fortfarande i det, det är en vana.
Mina ögon är öppna.
Jag vet var jag är.
Det är mitt fel.
Jag kommer ur det omedelbart.

Jag går samma gata ner.
Det finns ett djupt hål i trottoaren.
Jag går vid sidan av hålet.




Jag tar en annan gata.

det är inte hur man har det, utan hur man tar det.

 

Varför uppmärksamma allt negativt i livet när man kan fokusera på det positiva? Det är inte hur man har det utan hur man tar det.

 

Visst, det finns alltid saker och ting som kan förändras till det bättre, det kan man inte komma ifrån. Men det handlar inte om det. Det handlar om att göra det bästa av situationen, att nöja sig med det man har, vara glad för det allra minsta och fokusera på det bra.

Då kommer man långt.


godagens å de då va

.. och där var den dagen slut.

Så, vad har jag gjort för spännande idag då? Hm.. vaknade va ganska spännande. Sjunga i kyrkan.. Äta pizza.. Fixa mammas blogg.. öhh. Det var nog allt ungefär. Mer spännande än så blir det inte. Jo! Pappa har kommit hem igen efter en veckas skidåkning uppe i Funäsdalen med ett gäng gubbar :D

Mamma blev glad :)

Ciao!


full rulle!

Dagen har gått i ett!
Vaknade på världens gosigaste sätt av ett sms från världens finaste Johanna <3 ^^ Sen vidare till kyrk för att vara med på övningen med musikteamet till Hope :) Mat i Foffes nya lägenhet och allmänt häng med myspojkarna :) Gos. Hem i 5 min, sen rulla vidare till barnkalas för min nyblivna fyraåriga kusin :) Hann även kika in i mina nya fina  grannars hus för andra gången ;) Välkommen familjen Grenmyr! :D

 

Nu har jag och min kära mor börjat varva ner och gå mot slutet av dagen, i soffan med varsin Ben&Jerry's framför en film =] Mys!

Ciao!

kort och gott

Den absolut bästa kvällen på länge! Ännu en fredagskväll som jag har spenderat med att skratta och bara ha roligt ^^ Gaaalet! Love it :D

God natt på er :)
Ciao!

vettigt?

Kul dag.. Eller? Jo. Den har varit bra :) Har dock bara haft 3 lektioner varav alla var überynkliga :P Denna veckan har dem som har sceniskt musikprojekt (musikal), projektvecka. Dvs att vi har varit ca 8 st på lektionerna och många lektioner har blivit inställda. Ganska soft kan man tycka. Men känns lite smått värdelöst att åka in till Växjö när man ändå inte ska göra något vettigt :P Aja. Jag ska inte klaga :)
Nu är det iaf helg, och det är skönt. Även fast jag har mycket att göra.

Ikväll blir det körövning och häng och spelkväll i kyrkan :) Chill.

That's all for now!

Ciao!



just saying..

Att inse att man ska upp om fyra och en halv timme, är inte det mest uppmuntrande sakerna man kan göra.

RSS 2.0