Att minnas tillbaka.

Idag satt jag och kollade igenom lite bildmappar på datorn, då jag hittade några mappar från ett par år bak i tiden. Från min gymnasietid. Jag var ganska flitig med att ta kort på händelser i vardagen, och det är jag glad för. Många bilder på vänner. När jag tänker efter så saknar jag mina vänner från den tiden faktiskt. Nu, ett år efter studenten, har jag knappt någon kontakt med dem som stod mig närmast i skolan. Det är lite synd faktiskt. För det var riktiga fina vänner som förgyllde mitt liv och mina vardagar. När jag tänker tillbaka minns jag bara våra alla fina stunder ihop. Gick nog inte en enda dag utan att jag hade fått mig ett rejält asgarv. Gymnasiet var en extrem tuff period för mig, men jag kan ärligt säga att det är tack vare mina vänner (och en hel hög envishet) som gjorde så jag kunde ta mig igenom allt. Jag har mycket att tacka för.


Ni fick mig att må bra.
Alla skratten. Alla samtal. Alla sjuka stunder. Alla djupa stunder. All glädje. Alla upplevelser. Alla erfarenheter. Alla minnen.

Jag saknar er.
Tack.

Lycka.

Allt löser sig. Det är bara så. På ett eller annat sätt.
Allt löser sig.

Tack Gud.
Amen.

Dejt i Kalmar med bästa.

Vi gör som vi gjorde för exakt ett år sen. Vi åker in till Kalmar, äter kebabrulle och går till slottet och sätter oss och äter mellan kanonerna där vi både blev tillsammans och förlovade oss. Jag är tillsammans med världens bästa människa.


Ett år med dig.


Möhippa!

I helgen hade vi lång spelhelg, som sagt. Torsdag, fredag, lördag och söndag var vi ute och reste runt och gjorde spelningar. Däribland min fina hemstad Nybro. Det var otroligt kul att vi ha en hela klassen då vi alla sov hemma hos mig. 27 nattgäster i ett hus är inte dåligt! Konserten i Nybro var också galet rolig. Det var kul att så många kom som det gjorde. Glömde dock totalt bort att ta några kort i helgen, men ska se om mor min tog något i Nybro.

Jag måste ju berätta om onsdags! Vid lunchtid i matsalen fick jag ett paket på posten. Blev lite fundersam eftersom jag inte väntade paket eller kände igen handstilen, men när jag öppnade det så var där en stor rosa lapp..  Möhippa på G!! Fina flickorna i klassen som planerat! Hux flux fick jag springa upp till villan för att packa inför helgen. Plötsligt knackar det på dörren och några flickor från klassen kikade in och gav mig en påse med kläder jag skulle sätta på mig.. Detta toppades sedan med smink som gjorde att jag blev vansinnigt vacker.. ;) Därefter gick vi till bussen där jag även fick lite information om dagen. Fick en lapp med olika uppdrag som jag skulle utföra under dagen. Det var allt möjligt såsom nysa någon i nacken, få någon att dansa vals med mig, klippa bort lappar från kalsonger, ringa ett ex och berätta att jag ska gifta mig därav kommer det aldrig bli något mellan oss igen, söka jobb, köra sms-roulette, plocka en blombukett och ge till någon osv. Galet kul!! Allt detta skedde i Kristianstad.
Efter en lång dag på stan så satte vi oss på tåget med destination okänd för mig. Fick ögonbindel och vi hoppade av någonstans och sedan placerade oss en buss som flickorna sa att dem hade hyrt. Efter ett tag stannade vi och dem ledde mig en lite bit (fortfarande med ögonbindel på). Under hela den här vägen sjöng flickorna en sång i kanon som dem hade sjungit titt som tätt för mig hela dagen. Då får jag gå in i någon form av hus och helt plötsligt börjar världens manskör sjunga på samma sång runt omkring mig! Där tar de av mig ögonbindeln och jag ser att jag befinner mig i en söt liten stuga vid vattnet med hela min klass sjungandes runt om mig!! Kärlek!! Det blev en otroligt mysig och rolig kväll i stugan! Pojkarna hade grillat och förberett mat och efterrätt och kvällen blev riktigt lyckad!! Hade en fantastisk dag!! Tack!

 


Nu.

Det händer verkligen inte mycket här. Har inte så mycket inspiration för tillfället känner jag.

Veckorna rullar på i hundraåttio. Sen USA och Funäsdals-resan så har jag hunnit med några spelningar, sökningsvecka på Glim, bröllop för Marcus kusin, bal, Marcus på besök i Glimåkra, öppet hus i skolan, hemma i Nybro några vändor och allmänna vardagar i skolan toppat med lite födelsedagsmys här och där.

Räknade ut att jag kommer ha fullplanerade helger fram tills jag slutar nu. Därpå kommer det hända massor i veckorna här. Dvs kommer den här tiden gå rysligt fort.

Nu till helgen blir det lång spelhelg. På torsdag åker vi till Sölvesborg, fredag rullar vi vidare till Karlshamn, på lördag drar vi till mitt kära Nybro (BE THERE!!!), sen slutar vi hela festen nere i Vellinge.

Kommer bli sjuk helg! Packat schema, men fy så gött! Ser galet mycket fram emot vår konsert på lördag när vi är hos mig! :) Nybro Pingstkyrka kl 19.00 den 19/5! Hoppas så många som möjligt kommer! Det kommer bli en galet grym konsert så hoppas alla verkligen tar chansen att ta sig dit nu! Detta är ju trots allt förmodligen den sista chansen för "mina" människor att höra oss.. Vi har ju endast 3 spelningar kvar efter denna helgen, och alla ligger på fel sida landet.

So long.
Ciao!

Tiden.

Tiden flyger och jag hinner inte med. Det maj och vår ligger i luften. Jag slutar på Glimåkra om ca 4 veckor. Jag gifter mig om 113 dagar. Jag ska snart åka hem och sparka igång verkligheten. Bli fru, flytta, börja jobba osv. Plötsligt blev man vuxen. Förändringar i livet som ska ske som man inte upplevt ännu på riktigt. Bara smakat på. Nu blir det verklighet.

Jag tycker det ska bli skönt att komma hem och börja mitt liv.

Uppdatering.

Hej hopp! Kom på att det inte hänt så mycket här på ett tag. Anledningen till det är just för att det hänt lite för mycket i mitt liv. Ska inte ens försöka radda upp allt.

Läget just nu i Glimåkra är fint. Det har blivit vår/sommar här och det är kortshorts och linne-varmt. Gött! Läget är nu även extra fint eftersom min fina hane är här! Idag har vi inga lektioner eftersom det är röd dag. Så dagen har bara gått åt att gotta oss och ha det bra. Ikväll har vi i klassen bal. Dvs att alla har en anledning till att klä upp sig och bära sin balklänning igen. Ska bli kul, särskilt eftersom jag inte gått på bal innan.

Nu ska jag gå och krama lite mer på min man! :)För övrigt..
4 månader kvar idag.

RSS 2.0