30 dagar med bloggen - Min dag

Okadoka. Min dag då.. hm.

Dagen drog igång med sovmorgon till klockan 5. Brukar ställa 5 st alarm som går om hela tiden med ca 3 min mellanrum och så brukar jag alltid ställa alarmet en halvtimme innan jag måste gå upp, eftersom på något sätt har jag kommit in i en vana att inte kunna komma upp ur sängen förens en halvtimme efter klockan ringt första gången.. Himla jobbigt. Och totalt onödig information. I know! Aja.

Pallade mej upp och ägnade mej åt att göra såna dära typiskt bra grejer som man gör på morgonen. Typ duscha, äta, klä på sig osv.
Tåg in till Växjö med Jacob och Mickis :)
Väl inne i Växjö 50 min senare, traskade jag och Mickis till skolan. Idag skulle vi ha kulturhistoria-temadag med alla Es3:orna :) Dvs att vi musiker skulle spela lite granna från nått årtal som jag ej kommer ihåg.. (50-talet?). Teateraporna visade någon teater, mode&design-mänskorna visade klädkollektioner från de olika årtalen, bildeleverna ställde ut konstverk dom gjort, dansarna dansade osv.

Trevlig kan man ju säga :) höll på i typ två timmar inräknat paus. Så det var chill :)
Slutade kl 11, men vårat 12-tåg är inställd till en tid framöver.. Typiskt dåligt. Så vi fick helt enkelt vänta till 1-tåget, så Sara stannade kvar med Mickis och mig för att agera lite underhållning :) Jag hade lite rabatt-kuponger på Sibylla, så vi festade till det och gick och köpte lite krubb där och sen satte oss i ett fönster i skolan och åt :)  Absolut bästa tiden på länge!! Kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket senast! X) Tack tjejer, ni är underbara! :D

Lille Daniel kom och joinade oss ett litet tag.. men skrämdes nog iväg efter ett tag X)

(Kul att vi ser ut som små dagisbarn ^^)

 

Tiden rann på ganska snabbt och vi började bege oss till stationen för att åka hem :) MEN.... sj är sj. Tåget vi skulle åka blev ju självklart inställt det också -.-' Bara att vänta på nästa tåg helt enkelt. Kul att sluta klockan 11 men kan inte åka hem förens vid 2.. tjowtjow. Hade ju iaf bra underhållning :)

 

Kom hem. Åt paj. Softade. Och här är jag nu :) Ska snart iväg till kyrkan och öva med teamet för vi ska spela och sjunga på söndag.

 

Och det var då min dag :) Imorn har jag ledigt, dvs att mitt lov har börjat NUU!!!! :D :D :D *överlycklig*

Det var allt för mig :)

 

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0