även om det skiter sig

keep on smiling.

Det blir inte riktigt som man tänkt sig alltid. Att lära sig acceptera det kan vara svårt, men oerhört nyttigt. Även om en grej skiter sig, inte blir som man tänk, föreställt sig eller hoppats på, så är det viktigt att inse och förstå att det inte är kört bara för det. En av de bästa sakerna med livet är just det att det kommer fler chanser. Kanske inte samma chanser som man missat, men andra chanser, sätt och möjligheter.
Det är aldrig kört.


"Det kommer alltid flera bussar, sista tåget har ej gått, du kan åka med ett annat flygplan. Coola ner, det kommer fler. Så coola ner, det kommer fler."

Kommentarer
Postat av: Ingeborg

Hej!



Den här sången hörde jag för många år sadan på radion en gång. Har letat efter det, men fnner den inte. Du verkar också känna till den. Vet du vem som skrivit den och vart man kan få tag på den?



Allt gott!

2011-05-11 @ 11:27:42
Postat av: Alexandra

Hej där! :) vi sjunger den i kören i skolan, så därav känner jag till den. Den heter "Coola ner" och är skriven av Lasse Kronér & Per Hovensjö :) vet dock inte vart man kan få tag i den dessvärre. Men hoppas detta hjälper en bit på vägen :)

2011-05-11 @ 12:03:11
URL: http://aalexaaandraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0