Jul-känsla utropstecken

Dagen före första advent. Jag, mamma och pappa håller på att baka lussekatter. Jullåtar spelas på spotify. Vi hänger upp julgardiner. Stjärnor hängs upp i fönsterna och adventsljusstakar sätts på rätt plats. Elden i spisen. Ljus överallt som lyser upp rummen. God lukt ifrån lussekatterna väntas. Årets första glögg ikväll för min del.
Det är jul.

Mysig kväll tycker jag :) Detta ska bli tradition!

Idag har jag också varit i kyrkan lite granna med tjejerna för att öva igenom dansen tills imorn :) dansen och låten är bra, och jag känner att jag kan dansen :) nervositeten kommer någon minut innan showtime, som alltid :)

Nu ska jag gå och julmysa vidare ^^

Adventskonsert

Är äntligen frisk från min äckliga maginfluensa :)
Glad för de såklart, men särskilt för att jag fick va med på adventskonserten idag :) Var grymt kul men också grymt jobbigt. Men det hör till :P


* ställde klockan på halv 4, gick upp kvart i för att duscha och göra mej något snygg, vore illa att se ut som en uteliggare uppe på scen :P (tyckte detr va duktigt av mej idag att bara ta en kvart på mej att vakna, annars brukar det ta ca tre kvart/timme)

* fick skjuts av älskade pappa till tåget som gick 6.10 :) heh första gången jag klev utanför dörren denna veckan :P och det var visst lite mer kallare och snöigare än vad det var sist X)

* inne i Växjö vid 7, då vi samtidigt skulle börja dra igång uppvärmning och lite rep och allmänna förberedelser i kyrkan. knallade bort dit med Jacob och Dawwe som också satt i samma båt som jag. mötte resten av hela kören utanför kyrkan av nån anledning? ..självklart så var det ju nått kötthuve inne i kyrkan som inte ville släppa in oss även fast mänskan visste att vi stod där ute i en halv evighet för att komma in och frös ihjäl oss :O väl insläppta i kyrkan drog allt igång och jag fick en extrem mysig "nu-är-det-snart-slut-med-skiten"-känsla för de kändes som lucia, och lucia betyder ca 1-2 veckor kvar till skolavslutning :D

* kl 8 drog den första föreställningen igång :) gick super. kunde mindre än hälften av låtarna vi sjön, endel hade jag aldrig hört (spännande..), och hade extremt starka tenorer galandes i nacken på mej och alla altar framåt, dvs att ja hade ingen aning hur min stämma gick eftersom jag ej hörde den. så jag joinade tenorerna helt enkelt :) fiffigt alexandra!
sen rullade de vidare med konserterna packat på varande. vi hade sammanlagt 5 konserter för katedral, teknikum och kungsmad. + risgrynsgröt-lunch nånstans där i mitten :)

* allt var slut runt 2-tiden, då var det dags att fixa bort hela trapp-ställningen vi stått på, bära bort utrustning, instrument osv till Norrtull.

* tåg hem 15.08 med Dawwe, Jacob och Fidde. üertrött var jag så jag halvsov nästan hela vägen hem. utnyttja dötid på tåget på bästa sätt - check!

* hemma typ en timme senare. söta morfar hämtade mej på stationen :) kom hem. död. vila. mat. blogga. vila.

och nu befinner jag mej då i nuläget :)
ganska tjock dag som vatt ganska påfrestande. kanske inte låter så, men att vara igång till 483% från kl 4 på morgonen till kl 3 på eftermiddagen, precis efter man blivit frisk från maginfluensa, är ganska kämpigt. så jag tycker iaf att jag var duktig :)

* NU: till kyrk för att spendera kvällen där med världens bästa människor och ha allmänt kul :) supersnaiz (Y)


Tackochadjö!

Tjuu!

Jahaop, då har man startat en blogg.. igen ;) vet ej om det kommer bli någe vett med denna heller, men det är iaf worth a try :) tycker egentligen om att skriva, och känner ibland att jag vill ha nått ställe att skriva av mej lite på, och dagböcker och grejer funkar icke så bra för mej :P så vi får la se hur det blir med detta :)

Har för tillfället maginfluensan så är nu på min 3:e säng-liggar-dag (ruttet, men börhar iaf bli bättre nu).. tycker det är tråkigt och extremt onödigt. Har egentligen inte tid med att vara sjuk nu.. nästa vecka skulle ja kunna ha tid, men inte nu :) har för mycket i skolan, missar prov och grejer och dessutom fyller min finaste Joel år idag.. urkpåburk och dålig tajming om något. Men grattis till han iaf! <3 Hoppas verkligen jag blir frisk till helgen då det händer lite roliga grejor :)

Ciao! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0