Onsdag.

Ofattbart. Denna lördagen kommer bli den största dagen i mitt liv. Det är denna dagen jag alltid längtat och drömt om. En start. En start på något så fantastiskt som ett framtid med mitt livs kärlek. Jag ska gifta mig med min allra bästa vän. Jag ska binda mig till någon jag ska hålla fast vid och älska i nöd och lust i alla lägen. Detta är mitt val. Jag har valt via mitt hjärta, hjärna och magkänsla. Jag har bestämt mig. Jag har bestämt mig för Marcus. Denna fantastiska man som kan göra mig så lycklig på ett sätt som ingen annan kan. Det mest fantastiska i allt är att jag vet att han känner exakt desamma för mig. Jag vet att han älskar mig. Jag känner det. Jag vet att han alltid kommer att älska mig. Jag vet att han vill. Han har valt mig liksom jag valt honom.

3 dagar kvar.


God morgon!

Idag är det endast 4 ynkliga dagar kvar tills dagen D. 4!!!! Det är nästan så man kan ta på det nu. Denna dag som jag drömt om sedan jag var elva, kommer nu faktiskt att hända. För bara några år sedan så trodde jag verkligen inte det. Men nu händer det faktiskt.

Igår var vi i kyrkan och roddade om borden till festen. Satt hela dagen med olika förberedelser (som vi visserligen gör alla andra dagar också). Åkte fram och tillbaka för att uträtta olika ärenden. Allting ska nu klaffa ihop. Allting ska bli helt klart. Detta kommer gå vägen. Vi kommer ro det i land. Och om fem dagar kommer jag vakna upp och vara Fru, till världens bästa man dessutom.

Längtar!!


10 dagar.


Jobb, höst, bröllop.

Och där avslutades min sista dag på sommarjobbet. Blandade känslor. Har även säkrat hösten idag, blir att läsa på komvux. Historia, matte och geografi. Ska bli kul faktiskt.

Idag är det 3 veckor och en dag kvar tills jag gifter mig med min fina hane. Denna dag som hela tiden verkat så avlägsen, är nu bara 22 ynka dagar ifrån mig. Holy bananas.

RSS 2.0