Då var det dags igen.

Här sitter jag nu kl elva mitt i natten och packar inför spelhelg. På tok försent som vanligt. Men nu är det alltså dags igen. Det var 6 veckor sedan vår sista spelhelg. Galet. Nu blir våra stopp iaf Mariestad, Floda och Herrljunga. Kom gärna!! Konserterna är självklart helt gratis, och mer info om plats och tid hittar du på fb! (klicka på länkarna, dvs städerna jag skrev). Hoppas vi ses! 

Ciao!

Bilder från USA-resan ↓

USA 2012

Idag drömmer jag om..

 

September, skynda dig.Hemmahemma.

Back in Newbridge. Tänk va jag älskar att vara hemma. Äta mammas goda mat igen, spendera resten av dagen med M i lägenheten, avsluta dagen med myskväll med hela familjen.
Värme och kärlek i kubik som omfamnar en.
Det är så det ska va.

Att ha lite småpanik inför framtiden.Nu kommer jag till en punkt i mitt liv där allt börjar bli väldigt seriöst. Jag är heeelt okej med att kliva in i hela giftamigochblifru-seriösbiten. Det ser jag bara fram emot. Men att kliva in i allt som har att göra med jobb, utbildning, galet seriös ekonomi, förväntningar att leva upp till osv, är jag inte helt okej med. Jag vill redan vara där. Jag vill redan ha ett fast jobb, fast inkomst, bra ekonomi, kunna sköta och fixa allt som förväntas av mig osv. Men jag har inte ens lyckats få jobb till sommaren. Ingen vill svara och paniken bultar på dörren. Framtiden då? Tror seriöst att jag är den enda som inte sökt till någon högskola eller något annat. Jag vill jobba. Med vad? Vet ej. Vore sjukt mycket smidigare om jag vore galet intresserad av något specifikt område. Jag är öppen för nästan allt. Det gör inte alltid situationen lättare. Något som skulle vara roligt är att jobba på något dagis eller i en butik. VARFÖR gick jag Es? Det gjorde inte mitt liv lättare och framförallt inte min framtid. Man skulle gått handel eller BF. Hur surt är det inte att inse sina misstag i efterhand? Ganska mycket.

Ibland önskar man att vissa specifika saker i livet blev serverat på silverfat..

Jobb till Alexandra efterlyses!!

Kväll.

Klockan är tjugo i tio på kvällen. Jag är trött. Jag vill gå och lägga mig. Jag börjar bli gammal..

Nä, men allvarligt. Det är ändå ganska gött att gå och lägga sig tidigt har jag märkt. Jag håller ju ändå nästan alltid på med helt onödiga sysselsättningar på kvällarna då jag är uppe på tok för länge. HUR många gånger har inte jag fått för mig att lacka naglarna sisådär kvart i tolv mitt i natten?! Eller fastnat framför datorn och kollat på tatueringar? Börjat städa, testat olika håruppsättningar, kolla lite för många bröllopssidor (de tar aldrig slut, jag får aldrig nog), pysslat, skura handfatet, försökt lära mig rita (värdelöst), vika om allt i garderoben, fastnat framför tradera och kolla på grejer som jag ändå inte kan köpa, endast suttit och lyssnat på ny musik.. Osv. Jag är ganska sorglig ibland. Faktiskt.

Men ska nog försöka mig på ett litet experiment med att gå och lägga mig innan kl 22.00 på vardagarna. Kanske mår bättre och får mer energi på dagarna? Värt att testa.

Lovade förresten en bild på nya frissan. Here you go!

 

Världshistoriens sämsta bild. Håret ser ut som jagvetintevadochharfördåligfantastiförattkommapånågotroligt på bilden. Skillnaden är iaf att det är ca 5 cm kortare, uppklippt (hade ju sparat ut till en helt rak, o-uppklippt lång page förut) och framförallt lockigt. Och större. I'm back to the bäää!! Alexandra gillar.

 

Nä. Nu är det sängen! God natt!

Ciao!


Allmän info på morgonkvisten.

Att gå och lägga sig tidigt är sjukt underskattat.
Just saying.


För övrigt har jag kommit tillbaka till Glimåkra nu. 2 veckor i USA och en i fjällen. Bra liv. Helheten har varit fantastisk. Har nog aldrig blivit i-pumpad så mycket nya upplevelser på så kort tid. Ska försöka slänga upp lite bilder här, ifrån USA-tiden om ett tag.

Snart drar skolan igång och det är dags för mig att göra mig i ordning för att möta dagen på bästa möjliga sätt. Later!

Förresten! En till grej bara.. I'm back to the KRULL! Say no more. Bild kommer.

Ciao!

En dag i backen.

Något mer som är bra med Marcus, det är att vi delar många intressen ihop. Att åka skidor/snowboard är ett.

 


För jag har det så bra!


Tillåt mig att skryta..

Jag har världens finaste man. Så är det bara. Han är så galet bra för mig att jag nästan blir mörkrädd varje gång jag inser det. Allt han gör. Allt han säger. Allt han är. Helheten av han blir en himla perfek andra hälft till mig. Allt stämmer med han. Varenda liten del. Och tanken med att jag faktiskt ska få dela resten av mitt liv med honom (med start om mindre än 5 månader, galet) gör mig så galet lycklig ända in i själen och ut. Vad har jag gjort för att förtjäna denna lycka? Hur kunde jag få en sån tur? Jag tackar Gud var dag för den här mannen som jag får kalla min.

RSS 2.0