Hemmmma!!!

Nu har jag landat hemma i Nybro efter en lång flygresa. Men snart bär det av igen för mig! Vi drar till fjällen, helt enkelt! :) en veckas skidsemester i Funäsdalen tillsammans med hela min fina familj. Ska bli najs! USA-resan har för övrigt varit skitbra, trots att jag har haft lite otur med att bland annat besöka sjukan. Men nu är allt iaf bra :) trots att jag haft så bra i Chicago och New York, så är jag väldigt lycklig över att vara hemma igen. Nu väntas en 12 timmars lång bilfärd med Marcus, Pauline & Foffe. Bilen full av pepp! Blir nog inte så mycket uppdatering här i veckan framöver heller. Så, so long!! Ciao!

Hej då Sverige!

Chicago & New York,

here I come!!!!

Imorgon.

http://glimofgrace.blogg.se/

Då sitter jag återigen här i Glimåkra..


..men denna gången har jag med mig min hane :) Det har nog aldrig varit så lätt att lämna Nybro som nu när jag hade han med mig. Han gör mig så galet lycklig och han är så bra för mig. Så jag mår bra. Jag mår faktiskt väldigt bra! Mycket på grund av honom, men också mycket efter att ha spenderat en härlig helg hemma med fina familjen. Så nu har jag även försökt att fixa ihop det sista för USA-resan. Nu är jag redo att möta de äventyr som ligger framför mig. På torsdag flyger jag till USA. Chicago, närmare bestämt. Galet! Det är mycket som har gjorts och förberetts nu innan, och nu är det bara det allra sista som ska fixas. Packning och grejer. Är jag nervös? Nej. Det kommer gå bra, det vet jag. Jag ser mest bara fram emot hela resan. Glöm inte följa vår blogg som jag nämnde i förra inlägget!

Men nu säger jag god natt och önskar en god sömn!
Ciao!

En vecka kvar!!

Om exakt en vecka befinner jag mig, tillsammans med resten av min klass på ett flyg på väg till Chicago! Hel galet va tiden har gått fort!! Detta var något vi drömde om och såg fram emot när vi hade påbörjat vår resa på Glimåkra folkhögskola. Nu är vi faktiskt där. Det är en lång väg vi har tagit oss!

Just nu kan jag inte direkt beskriva hur jag känner. Förväntansfull, är nog det som beskriver bäst. Vad jag ska ha med i packningen är väl det som mest irrar omkring i huvudet om jag ska va ärlig. Men jag tror verkligen att vi kommer ha så gaaaalet kul! Det kommer bli mycket händelserikt och massa nya intryck och upplevelser. Älskar bara tanken av det! Får ju inte glömma att jag och de flesta i klassen faktiskt ska vidare till New York efter vi varit i Chicago. Vad ska vi göra där då? Mysa. Busa. Turista. Ha det allmänt gött helt enkelt! Allt det ska vi självklart göra i Chicago också. Men just Chicago-biten kan man mer se som en studie-resa. Det är ju trots allt gospelns huvudstad, och eftersom vi går gospel så hänger det ju ihop lite.

(ps. Vill du följa vår resa samt ta del av våra tankar, känslor och funderingar så följ vår nystartade blogg. → glimofgrace.blogg.se)


Nu har jag kommit hem till mitt kära Nybro för att kramas och säga lite hejdå. Samt sova, vila, softa, må bra, mysa och ta det lugnt. Order från våra lärare ;) Jag älskar att vara hemma! Så nu ska jag gå och pussa och krama lite på min fina hane!! ^^

Ha det fint!
Ciao!

Konsert i Åsenhöga.

Blev tyvärr inga kort från denna konserten med min kamera, men Jonathan fixade åt mig massa andra fina kort i stället ;)








Bra dag trots allt! Avslutningsmiddagen på helgen blev på Max någonstans på vägen hem. Vi landade i Glimåkra vid ca 1-tiden mitt i natten. 98% av oss var så gott som döda.

Tack till er alla som på ett eller annat sätt bidrog till en lyckad spelhelg!

Konsert i Eksjö.


Att få i sig föda är en viktig förberedelse inför en konsert! Här har vi fina Ida!

En taggad Alexandra.




Dagen efter hade vi konsert i samband med deras förmiddagsgudstjänst.







Denna dagen får avslutas med vår Jenny som skötte ljudet så fint på denna konserten!


Konsert i Nässjö.


Småland bjöd på vårväder.

Kyrkan i Nässjö vi skulle spela i.

Det pågick en ungdomshelg som hette "Passion". Så vi började kvällen med att vara med på ett av deras kvällsmöten.

Sen var det vår tur. Fullsatt kyrka, fullt ös och massa glädje!

Årets kallaste natt blev i den gympasal vi sov i. Ca 15 grader? På en kall luftmadrass och tunn sovsäck och knappt inget på sig. 2-3 timmars sömn, max.

Dagen efter var alla pepp trots den kalla natten. Vädret bidrog till mycket glädje.



Våra nya hyrda bussar! Riktigt najs!


Gänget minus David som är fotograf.

Blev förmiddagsfika/häng hemma hos David innan vi reste vidare till Eksjö.

Tisdag morgon.

God morgon kära ni! I förrgår natt kom vi tillbaka från vår härliga smålandsturné! Helgen har varit kanon trots några dalar och konserterna har varit super! Bilder kommer! :) Kom på att jag inte lagt upp bilderna från spelveckan än (som var för ca 87 år sen). Men frågan är den om det fortfarande är aktuellt? Ska jag göra det lätt för mig och skita i det eller vill ni se bilderna??

Nu är det tisdag morgon och jag vaknade för en liten stund sen. Idag är en sådan "ligga-kvar-i-sängen-tills-jag-verkligen-måste-gå-upp"-dag. Det var det igår med. Skita i sminket, låta håret se ut som det gör och ta de första närmaste och bekvämaste kläderna i garderoben eller man får i tanken. Ganska skönt att ha sådana dagar ibland :) Slippa bry sig.

Hoppas ni fått en riktigt god morgon och att resten av dagen kommer fortsätta i samma takt! Vi hörs nog senare idag!

Ciao!

Morgon.

Vaknade denna morgon utvilad. Sovmorgon. Blev lycklig av att se en klarblå himmel och solen som faller på träden utanför. Ligger länge kvar i min varma säng och bara tittar mig omkring i mitt nystädade rum som fylls utav morgonljuset. Jag tar god tid på mig att stiga upp ur sängen. För att jag kan. Min första lektion börjar inte förens ca 3 timmar. Det jag ska hinna med på morgonen är att duscha, packa, fixa nått att äta och göra i ordning mig. Det är nu jag önskade att jag hade packat igår kväll. Aja. Jag har tid. Jag kliver upp ur sängen och bestämmer mig för att dra igång allt med en lång, varm dusch. Det brukar göra mig gott.

Nu sitter jag här. Ren och pigg och pepp på dagen. Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Efter lunch drar vi iväg mot mitt underbara småland. Det vankas smålands-turnéhelg. Denna gången är det Nässjö, Eksjö och Åsenhöga som får besök av oss. 4 konserter. Alla som känner att de befinner sig i närheten är då varmt välkomna!!

Nu ska jag göra ett försök att packa. Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag tänker ha. Syns vi i helgen? Om inte, så hörs vi nästa vecka.

Ha det bra!
Ciao!

RSS 2.0