En fråga får ett svar.

Fick en fråga här om jag kunde visa en bild på Marcus. Det är inga större svårigheter med det, så här är bild som jag tog när jag var hemma senast.



Söte Göte.
Tänk va jag älskar dig.

Hallå eller!!!

Jag saknar ju faktiskt dig!

Gillar.

Att sitta sent på kvällen i ett nystädat rum med ljus tända, lyssna på mysig musik, äta lite gott och kika i bröllopstidningar samt olika bröllopssidor på internet. Dekorationer, frisyrer, blommor, inspiration. Långa listor skrivs. Checklistor checkas av. Planerar och funderar. Ser fram emot den dagen. Den dagen som ska bli vårt livs fest. Den dagen som är början på något så mycket större.

Here we go again.

Nu ligger jag här i min säng i Glimåkra. Resan har gått bra, men när jag möttes av ett snöblandat duggregn när jag kom till Glimåkra kändes det lite surt. Jag hade föreställt mig ett vårfint och härligt Glimåkra. Hoppas på det imorn.

Under hela min färd hem till Glim har jag haft inställningen att jag ska gå och lägga mig så fort jag kommit hem. Men lite smått korkad som jag är så börjar jag direkt med att städa när jag kliver innanför min dörr. Why? Jag borde ju faktiskt sova!, tänker jag. Då sätter jag mig och börjar måla gamla konservburkar. När jag kommer på mig själv ha kommit ur kurs igen, suckar jag åt mig själv och försöker göra ett nytt fräst med vad jag borde göra. Jag lyfter jag på mig, går bort mot dörren med destination toaletten, fastnar på vägen, böjer mig ner till min väska, drar fram mina trasiga solglasögon (?). Då går jag tillbaka till platsen jag nyss reste mig ifrån, sätter mig där igen och börjar laga dem. Ännu ett "why?". Nu börjar jag bli lite irriterad på mig själv att jag verkligen inte kan göra vad jag borde nu och inte kan ta mig från punkt A till punkt B eftersom jag hittar fullt med andra saker att göra under tiden! Vad händer då tror ni? Jo, jag tar upp datorn för jag kommer på en massa grejer jag "måste fixa först". Och nu efter ett tag när jag gjort allt det så sitter jag fortfarande här och funderar över varför jag tagit mig tid till att skriva detta värdelösa inlägg om mina små kvällsproblem som ingen ändå vill läsa?! Klockan är halv tolv, jag ska upp tidigt imorn och jag har absolut ingen anledning till att vara vaken. Skärpning Skrangla. NU går jag och lägger mig. Punkt.

God natt!

Livet.

Dagarna rullar på. Jag har saker att göra hela tiden. Men jag älskar det. Jag älskar det jag gör. Jag mår bra och jag trivs. Nu har jag bara helgen kvar här, sen åker jag tillbaka igen. Jag vet inte hur det blir eller hur mycket jag kommer sakna allt här. Men jag ska försöka må lika bra där som här.

Dagarna som gått har jag mestadels spenderat med att jobba hos min farbror. Målat tak, städat trapphus, montera ihop kök mm. Mycket trivsamt. Resten av tiden har jag ägnat åt min underbara familj och man. Vänner har fått bli en del av min vardag med. Idag efter jobbet åkte min syster och jag in till Växjö för att leka så som bara två systrar kan. Viktiga detaljer till bröllopen blev inhandlat. Det gör mig lycklig. Jag ser väldigt mycket fram emot vårt bröllop. Allt fler delar hamnar på plats och planer fastställs. Jag känner mig lugn och trygg. Det här kommer bli så kul! Och det allra bästa av allt är just mannen jag gifter mig med! Han är helt fantastisk. På så många sätt och vis. Kan inte änns beskriva med ord hur bra han är. Och hur bra han är för mig.

Lovets fantastiska början.

Så otroligt gött det är att vara hemma! Jag är lycklig.

Igår hämtade min fina lilla mor mig vid tåget. Åkte förbi coop och köpte varsin ben & Jerry's-glass och jag hämtade ut ett litet paket på posten.. (hihi!) ^^ Träffade pappa hemma och fick lite egentid med bara päronen. Mysigt.
Åkte senare på kvällen hem till Marcus och vi gick hem till mormor & morfar för att ha en liten dejt :) De bjöd oss på pizza (!!) och massa härligt gos och umgänge :) De är så fina!! Kvällen avslutades med hela trötta familjen sittandes på golvet framför tända brasan och bara pratade. Bästa avslut på en fantastisk dag!

Idag har det blivit en riktigt slapp dag. Låg kvar länge i sängen med mannen jag älskar mer än allt annat. Resten av dagen har spenderas tillsammans med hela familjen hemma. Ikväll ska jag & Marcus fixa äkta myskväll till familjen. Så vi ska äta gott, spela spel och ha allmänt mys :)

Jag mår bra. Ser så mycket fram emot detta lovet här hemma. Nu luktar det mammas goda mat i hela huset! Då känns det verkligen hemma ^^ *lycklig*

Ciao!

I'm going home, to the place I belong.



Snart ska jag ha min första och enda lektion för dagen, sen några timmar senare ska jag hem. Ska bli mysigt. Det känns alltid så bra när jag sätter mig på tåget och vet att om bara några timmar kommer jag befinna mig i Nybro, förmodligen i armarna av någon jag älskar. Tycker det ska bli skönt att vara hemma ett litet längre tag också. Kan man verkligen hinna att slappna av.

Kom på igår kväll att jag tror att jag glömt att berätta för er att vi hade konsert i Örkelljunga i onsdags, och på förmiddagen umgicks vi med människor från en folkhögskola där. Mycket trevligt och konserten blir suverän! Har dock inga bilder därifrån. För första gången glömde jag kameran hemma när vi åkte iväg. Surt!!


Nu ska jag fortsätta packa, eftersom jag för det mesta är en "sistaminuten-packare".

Ciao!

Yup, I do miss my hair sometimes.

Nu var det ju ändå ett ganska bra tag sen jag klippte av skiten. Men ibland önskar jag verkligen att jag hade lite längre hår igen. Jag vill ha längre, lockigare och.. större! Nu känns det som att jag har huvudform ärta. Håret är kort, men framför allt JÄTTErakt. Skittråkigt. Inge kul sväng på det allt. Klaget.

 

Åhh. Okej, kanske inte är så lockig på bilderna, men lite mer längd och lite mer volym.. Det kommer stunder man saknar det helt enkelt. Nu är en sådan stund.

 

 


Stress-torsdag.

Mina torsdagar har jag döpt till stress-torsdagar. Förra terminen var torsdagar drömdagar för mig. Denna terminen har jag ökat mitt schema med två kurser på just torsdagar, vilket leder till att jag fått byta lite tider på resten av dagen och mitt välplanerade superschema kraschade. Nu är mina torsdagar endast stressiga.
Sen har jag något som heter onsdags-ångest också. Eftersom jag har kör, sång, piano, afro och lovsång på torsdagen (och nästan alla de kurserna har jag uppgifter som hör till), så blir det oftast att man tar igen allt i sista sekund på onsdagen och man får världens ångest för att det är så mycket.

Men nu har jag iaf stressat mig igenom denna dagen, bara en lektion kvar. Ännu en torsdag med ont i magen, trött i kroppen och huvudverk. Tradition.

Ikväll blir det att packa och röja upp lite i min soptipp till rum. Imorgon har jag bara en lektion, sen åker jag hem. Sportlov nästa vecka väntas! Ska bli så oerhört skönt! Har varit ganska slitigt de senaste veckorna här, så jag behöver verkligen en paus.

Ciao!

Alla ♥ dag.

Jag har alltid gillat alla hjärtans dag. Trots att jag aldrig förr har haft någon speciell att dela just denna dag med. Jag tycker att det är trevligt att folk anstränger sig lite inom ämnet kärlek. Visa uppskattning till människor man älskar, som man allt för sällan. Tycker det är tråkigt med folk som bara trackar ner på denna dagen och tycker den är överdriven.

Idag är jag och min kärlek på olika håll, men vi myste till det i helgen i stället. Jag måste bara säga det, inte för att skryta.. men jag har lyckats få världens bästa man. I torsdags, precis några minuter efter jag stigit innanför dörren drar han fram en stor och vacker bukett med 10 st feta, vinröda rosor. Får se om jag får upp någon bild på dem.
I fredags efter jag och min syster hade jobbat halvdag så gick jag hem till honom för att äta lite. När jag kom hem tappade han upp ett varmt bubbelbad åt mig, släkte ner och tände fullt med ljus och med luktolja så hela badrummet luktade gott och spelade lugn musik i bakgrunden som jag gillar. Medan jag badade gräddade han våfflor till oss. Efteråt hade han lagt fram lite myskläder på sin säng som jag fick låna av honom eftersom han tänkte att det inte var så mysigt för mig att sitta i mina arbetskläder. Myste ihop oss i soffan och åt framför en film och sedan hämtade han fram hjärtanchips (som jag ääälskar). Vilken man! Detta passar mig så bra! Han verkligen skämmer bort mig fullständigt! Han är ju för go!


Ikväll hade vi Löööv-partaj i en utav villorna. Världens mys! Bilder och mer om det kommer förhoppningsvis imorn (torsdag?, Fredag?)!

PUSS!

Inspelning.

Idag efter frukost åkte vi till Kristianstad för att ha en dag i studion för att spela in 3 låtar.

Det blev en lång dag, men det var lätt värt det! Resultatet blir nog toppen när det är klart!

 

Imorgon blir en vanlig dag med lite för mycket att göra. På kvällen ska vi ha allahjärtansdagmys+firadesomfylltårpåsenastetiden.


Ps, bilderna från spelveckan är snart på G! Tar bara så galet lång tid att rensa skiten ;)

 

God natt!

 


Tårar.

När det kommer till människor som jag älskar mer än livet, som betyder så mycket för mig att jag inte vill leva utan dem, som jag saknar så att det gör ont i mig, har jag separationsångest mer eller mindre varje gång jag skiljs åt från dem, för en längre tid. Min familj är sådana människor. Marcus är speciellt en sådan människa.. Det hugger i hjärtat och jag vill bara lägga mig ner och vägra. Det gör ont. Fruktansvärt ont. Det fattas en stor del av mig och jag känner mig halv. Tårarna rinner. Att sätta mig på tåget med en klump i magen och se han stå utanför kvar på perrongen, är lika fruktansvärt varje gång. Det värker i mig. Jag skriker inombords. Allt jag vill är att befinna mig i hans famn igen. Nära. Men jag åker ifrån honom. Tårarna rinner. Vad är det som är fel? Varför fortsätter jag plåga mig själv? Det kan jag inte svara på. Men jag tror detta är nyttigt, på något sätt även fast jag inte förstår det nu. Jag måste tänka så. Jag drömmer om framtiden och räknar alltid ner dagar tills jag träffar honom. Tårarna rinner. Jag måste lära mig leva i nuet. Men det är inte alltid lika lätt att leva sina tankar.
Jag längtar bara tills den dagen jag inte åker ifrån honom mer.

Jag saknar Dig.

Nybro.

Nu har jag kommit hem till mitt kära Nybro. Min fina Marcus mötte mig vid stationen när jag kom. Lycka att träffa honom igen. Underbar som han är hade han köpt mig en bukett med 10 röda rosor ^^ galet va jag älskar honom.
Känns så skönt att vara hemma igen. Träffa alla människor jag saknat. Bara va. Jag ska verkligen njuta av den här helgen.
Jag är en lycklig människa.

Hemma i Glimåkra.

Igår natt vi 3-tiden landade vi äntligen i Glimåkra. Efter en 10-dagars turné är man ganska lagom trött. Däckade direkt när jag kom in i mitt rum, och vaknade nyss med både kläder och smink från gårdagen kvar. Nu ska jag ta en pinsam lång dusch och sen gå på vår första och enda lektion för dagen. Resten av dagen går nog åt att slappa, vila lite, ta det lugnt och kanske lägga in "lite" bilder här ifrån veckan som gått och berätta lite smått (någon annan dag!).

Kan iaf säga att jag har haft en toppenvecka, men många skratt, fina minnen skapade och erfarenheter rikare!

So long!!
Ciao!

RSS 2.0