Liseberg!

Helt fantastiskt kul och mysig dag igår på Liseberg! Skulle kunna göra en lång utläggning om gårdagen.. men jag varken orkar eller hinner det ;) Ska iväg och jobba nu sen drar vi upp till Löttorp :)

Kan ju bara nämna också att jag har haft världens mysigaste dagar uppe i Mörlunda med världens goaste extrafamilj :) Tack!

Favoritkvartetten!

Ni är ju helt enkelt fantastiska.


Ses nästa vecka!
Ciao!

Mina vänner..

..Jag kan nog vara den lyckligaste människan ni känner.



Jag älskar livet.


jag far!

Som sagt, det blev en riktigt bra dag igår :) M kom och lyste upp tillvaron.
Idag åker vi en liten tur till Växjö och sedan upp till Mörlunda. På tisdag är det Liseberg med M, Pauline & Foffe som gäller ^^ Tillslut landar jag nog på Löttorps camping på Öland nästa vecka.
Mycket åkande. Men åhh va jag älskar mitt liv!

Som ni förstår så kommer det bli en liten paus i skrivandet nu. Men ni får ha det bra!
Ciao!

påväg!

Vädret suger, min morgon blev inte precis den mest lyckade, jag är stressad som attan.. men jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra fortsättning av dagen! ....I eftermiddag kommer någon speciell.. <3

Nu: Off to work!


Ciao!

något nytt?

Hej och hå som det kan gå!
En ny liten fluga har skapats inom bloggvärlden; ett ställe där man på nått sätt kan göra reklam för sin blogg och rösta på andras genom att klicka på dem, och det sägs att man får garanterat fler besökare. Jättelätt att registrera sig och det är gratis.

Jag testade att gå med så nu får vi se hur det går :)
http://www.bloggriket.se/

word.


naglar.

Lånade systers naglar och lekte lite :)

 

Hiss eller diss?


och så kom regnet.. (läs niagarafallet)

Ena sekunden var vi ute i trädgården och staplade ved i fint väder med strålande solsken. Plötsligt kom det en vattendroppe från ingenstans..

Sen kom den andra sekunden...


Regn. Eller rättare sagt, Niagarafallet.

Brunnen utanför vårat hus är inte riktigt frisk, så den sväljer inte vattnet utan låter det bildas en smärre sjö varje gång det regnar.

Ut i gummistövlar med kamera, jajaja!

Vem behöver pool egentligen, när allt som krävs är ett litet skyfall då och då?

Ett annat slags fotbad. Hej tuppaskinn!

Tömma stövlarna titt som tätt. Glad är var jag iaf ;)

Här finns det också en lite mer ofrisk brunn. Fungerar den? ....Nej.

Tömma stövlarna igen..

Frågan är hur mitt högerben ser ut?

När man väl har pallat sig ut i regnet med gummistövlar och allt, och dessutom redan sumpat ambitionen att vara torr.. Då är det nästan ett måste att hoppa i vattenpölarna bara för gamla tiders skull! Glad som ett barn!! :D Så mycket glädje bara för lite regn.

Gillar mitt sprattelgubbe-hopp. Lyckat.

 

Och på den tredje sekunden var allt över och det övergick till strålande solsken igen. Åter till vedstaplandet!


just another great day.

Idag har jag haft en såndär dag som bara går förbi i rena farten. Men ack så skönt! Regnat har det gjort mestadels av dagen så då har man kunnat varit inne utan dåligt samvete. Familjen har varit samlad (W + mormor&morfar + Dieter&Maria), och det har känns underbart! Jag har kommit på att tycker faktiskt riktigt mycket om när man blir ganska många i huset :) Visst, jag tycker det är skönt när man får bli ensam lite då och då, eller bara ett par. Men det är ändå lite mysigt när man i princip bor på varandra :)

Kanske dags att sluta tänka nu och dra sig mot sängen..? Bör nog göra det. Har en tendens att spinna vidare i tankarna när det är dags att sova.

Fin kväll!


Så, nu ska jag inte ta upp någons tid mer med mina små tankar. Nu är det sängen som gäller! :) God natt!

Ciao!


naglar.

Måste bara tipsa om ett nagellack jag köpte för några veckor sedan på Lindex, som jag tyckte verkade lite spännande :) Det är ett genomskinligt (med lite vit nyans i) Viva La Diva-lack som ger ett snyggt matt resultat. 50 kr. Värt!


Översta fingret: vanligt top-lack.
Nedersta fingret: Matt-lack.


Oriflame

Hej och hå! Nu var det lite väl länge sen som jag tipsade om lite Oriflame-produkter. (April.. pinsamt.) Men tänkte dra igång med det nu igen :) Eller vad säger ni, är mina tips uppskattade? Ska jag fortsätta? Tacksam för respons..


Nu på tisdag (19/7) går denna periodens katalog ut, så om det är något man behöver eller vill ha, så är det dags att kika in i katalogen nu :)

Eftersom jag kom på detta lite sent så tänker jag inte skriva så mycket mer utöver Oriflames kommentarer, om varje produkt som jag gjort tidigare. Slänger bara in några små personliga kommentar här och där. Men kan iaf försäkra er om att alla produkter är lika bra för det! ;)

Och som vanligt rekommenderar jag verkligen att kolla in i katalogen jag länkade ovan, för det är en himla massa godsaker på rea som alltid! :D

Om du har några frågor eller funderingar, är det bara att fråga! Vill du beställa, är det bara att ta kontakt.
Du får lättast tag på mig på facebook, sms, eller in real life :)

Enjoy!


Beauty Eyebrow kit

Praktiskt ögonbrynset för professionellt definierade ögonbryn. Innehåller två ögonbrynsskuggor som går att mixa samt ett fixerande vax och två penslar.

(skitbra och sitter där den ska!)

99 kr (135 kr)

Nature secrets Anti-perspirant Deodorant

Roll-on deodorant med mild formula som innehåller lindrande jojobaolja samt återfuktande och skyddande mango. Skyddar hela dagen och mjukgör känslig hud. Alkoholfri.

(Luktar mums och håller verkligen hela dagen! De andra produkterna i denna serien med kroppsvård luktar precis lika gott som den här.)

29 kr (39 kr)

Nature secrets Body Cream

Vårdande kroppscreme som har en bestående, mjukgörande effekt på huden. Innehåller vårdande bivax och kokos som kapslar in fukt medan glycerin och veteprotein återfuktar.

(För den som gillar lukten av kokos passar denna perfekt! Luktar inte för starkt heller som vissa kokosnöt-krämer kan göra. Även hela denna serien luktar fantastiskt!)

39 kr (59 kr)

Growth Booster

Stärkande kalciumkomplex. Kiwi- och elemiextrakt som vårdar och återfuktar. Massera in på naglarna och nagelbanden.
(Om man är flitig med att lacka naglarna och har naglar som gärna skivar sig, som jag, så är denna produkten värd guld. Lägg på ett lager på nageln, vänta lite, gnugga. Man märker redan skillnad efter några dagar! Kan inte påstå att jag vet hur den kan göra det, men den "lagar" verkligen nageln.)

65 kr (110 kr)

Gel Eyeliner

Cremig eyeliner med en silkeslen, slät finish och exakt applicering. Applicera en tydlig linje eller sudda för en sotad look. Rinner inte, torkar fort och sitter länge.
(Som sagt, gör den här lilla söta saken sitt jobb. Med hjälp av en liten pensel för att applicera så blir denna ett måste i smink-necessären. MVG, helt klart!)

59 kr (130 kr)


Det var det :) Självklart finns det såå mycket mer produkter som är otroligt bra, och mycket är på rea som vanligt! Så som sagt, hett tips är att kika igenom katalogen för det finns många fler godbitar :)
Katalogen går ut nu på tisdag (19/7)

Om produkterna inte lever upp till dina förväntningar så är det full bytes- och återköpsgaranti i 30 dagar, även om du har provat produkten.
För övrigt tillkommer det 10 kr för frakt.
(Löjligt bra!)

Så, frågor? Ni vet var jag finns ;)

naglar.

 

Duktig som jag är så glömde jag att ta kort när det såg ut som det skulle, innan jag klippte ner dem och det började skrapas bort. Men detta får väl duga :)


konsert med SoJ!

Igår tog jag tillsammans med min fantastiskt underbara och härliga kör Sound of Joy, en tripp till Klintagården på Öland för att ha konsert och även stå för underhållning på ett café efteråt. Vi öste på som aldrig förr och hade det riktigt roligt! Vi fick mycket uppskattning ifrån publiken både under konserten och efteråt, så då kändes det extra kul! :)

Jag verkligen älskar detta med att stå på scen med en kör som kör järnet! Det ger en sådan stark energikick och jag blir lycklig i hela kroppen!

Stort TACK till alla i Sound of Joy!!

(Glimåkra kommer nog passa mig perfekt med tanke på att jag då kommer få göra detta som jag älskar i ett helt år! ^^)

Sound of Joy!

 

~

 

Efter en lååång sovmorgon så väntas en dag med 100% chill för att fortsätta på temat. Ikväll kommer morbror med fru hit :) Alltid lika kul!

Ciao!


jag älskar livet, och livet älskar mig!

Att drömma om framtiden har alltid varit en stor hobby för mig. Jag har längtat. Jag har väntat.
Ikväll insåg jag att jag är där.

Mitt liv i skolan är slut och det riktiga livet har precis börjat.. Och jag älskar det! Jag lever i min framtid. Livet är så bra på alla sätt och vis så det känns nästan overkligt. Det Känns som att jag drömmer.

Just nu ser allt bara ljust ut. Jag väntar med spänning för att se vad livet vill ta mig. Bättre start på det verkliga livet får man leta efter! Jag längtar att få upptäcka resten av min resa.

Allt det viktiga för mig i livet har jag.
En vanlig fras som konstigt nog poppar upp i mitt huvud titt som tätt, är "Tro, hopp & kärlek". Dessa tre ord är livsviktiga för mig. Tre grundpelare i mitt liv. Känns som jag har allt det nu, helt och fullt.

* Min tro har jag alltid haft och det är någonting jag aldrig kan tvivla på.
* Hopp har jag så gott om så det till och med blir över. Ingen tvek om saken!
* Kärlek.. Underbara Kärlek! Jag är omringad av så ofantligt mycket kärlek så jag blir alldeles varm i hjärtat bara jag tänker på det!! Allt ifrån vänner, familj och pojkvän. Det ger livskraft.

Jag är en oerhört lycklig människa. Jag har så otroligt mycket att vara lycklig för. Ibland inser man inte allt, men när man tar sig tid till att tänka så kan man oftast inte sluta komma på saker man har att vara glad för.
Life is good.


"Det som gör livet värdefullt,

är att det aldrig kommer tillbaka"


30 dagar med bloggen - den här månaden

Vad har hänt i den här månaden i mitt liv? Det har ju bara gått halva månaden, men än så länge har jag hunnit med att jobba en massa på Strandvägen och även med städet av trapphus, haft besök av min morbror med familj ifrån Sthlm i några dagar, gosat med tjejerna i Örsjö, haft besök av mammas kusin med familj, myst till det med världens finaste M här i Nybro och på Öland.

Det är väl de mest nämnvärda sakerna som hänt.


Nu i resten av månaden väntar rep ikväll, konsert med vår kör SoJ på Klintagården på Öland imorn (kom gärna och titta! Fråga för mer info), besök av morbror med fru, städa trapphus, Liseberg med syster och våra fina pojkar (big smile!), bosätta mig i Mörlunda i några dagar (om det vill gå som jag vill), chilla sönder i en solstol på Löttorp i en vecka. Utöver detta så kommer jag förmodligen trycka in mycket mer småsaker såsom att jobba med huset, ha sommarlov, träffa vänner osv. Mucho like!!

Mycket bra månad tycker jag :) Känns som att man både har haft sommarlov samtidigt som man varit lite nyttig och duktig :) Bra kombo! Bättre start på det riktiga livet utanför skolan får man ju leta efter!


Vill du läsa tidigare inlägg jag skrivit från "30 dagar med bloggen"-listan så hittar du den här!




nu är jag nöjd och glader!

Lätt de bästa dagarna på länge! Alltid lika roligt när Han kommer till mig :) Såhär ska livet vara!

Blev en heldag på Öland med :) Mys!

 

Nu har Han åkt igen. Aldrig kul, men snart är Han här igen :) Och ja, ni får stå ut med mitt himla snack om Han. Men det är inte så lätt när man inte har så mycket annat i tankarna...

 

~

 

Imorgon är min sista schemalagda dag på Strandvägen. Känns lite trist faktiskt. Men har lärt känna så många härliga människor där, så jag är tacksam :)

 

Nu väntar sängen! God natt!

Ciao!


happyface!

..Idag kommer Han :)

Glädje!

När allting är som det borde vara. När man bara känner glädje inifrån och ut. När det känns gott ända in i själen. När man inser hur mycket man har att vara glad för. När allting känns ljusare. När man bara vill ha mer av livet. När man inte har tillräckligt med ord för att beskriva den lyckan man känner!


Jag älskar livet och livet älskar mig!


Hejhej!

Hej usel uppdatering! Ville bara säga att livet rullar på och jag är go och glad :)

Har inte haft så jättemycket tid till att blogga nu ett tag och för tillfället så vill det inte funka för mig att lägga upp bilder här vilket jag har försökt med nu i ett par dagar, men det fortsätter att krabba. Frågetecken!? Blir ju galen på skiten! Någon mer som har detta märkliga problem? Problem löst!

Nu dog den lilla gruttan inspiration jag hade för att skriva något. Crap.

Aja, det får väl va allt för nu. Va dumt det lät.. Säger man verkligen så på svenska? That's all for now.. Det var allt för nu.. Det skriker ju fel. Va heter det annars då? :O aja, det får heta så nu.. -.-
Snart måndag. Längtar!

Ciao!


det vackra i livet.

Hej å hå alla fina och små!

Ska börja med att säga att det är en otroligt glad Alexandra som skriver. Livet rullar på och jag ser till att njuta så mycket jag kan. Jag har börjat tänka mer på allt det vackra i livet och runtomkring mig. Att stanna upp i vardagstankarna och ta en stund för se sig omkring och fundera på hur bra man egentligen har det. Det gillar jag. Då mår jag bra.

Som detta tex.. Denna bilden tog jag här om kvällen när jag jobbade kväll. Fick en liten stund över och gick ut på balkongen för att få lite syre. Kollade bort mot solen som snart började försvinna bakom trätopparna, och fick se detta. Det var en otroligt vacker och härlig kväll.

 

Andades en stund. Njöt av utsikten. Kände de sommarljumna vindarna mot min hud. Det ända jag kunde tänka på var "Det är inte riktigt klokt hur bra jag har det! Livet är allt gött". Så nöjd.

Likaså idag när jag traskade runt på gatorna i Kalmar. Gick runt och smålog för mig själv och myste med tanken på att jag var så nöjd med allt. Tankarna fladdrade iväg samtidigt som ögonen upptäckte nya vackra saker som jag inte sett innan. Underbart.

"Det finns två sätt att leva.
Antingen som om ingenting är ett under,
eller att allting är ett under"

Jag kan fortsätta på denna tråden hur länge som helst, men nu väntar sängen! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! God natt och sov gott allihopa!
Ciao!

"Fyll inte livet med dagar,
fyll dagarna med liv"

chillmedgrill med flickorna!

 

Tack tjejer för en mysig stund!


30 dagar med bloggen - detta ångrar jag

Jag vet ärligt talat inte. Småsaker finns det säkert gott om, men tyngre grejer vet jag ej. Sina misstag man gör formar ju också en själv till den man är idag eller kommer att bli, på gott och ont. Det är svårt att veta vad man bör ångra, och varför.

Jag frågade min mamma om det var något speciellt hon ångrar. Då fick jag till svar att hon ångrar att hon satte sig på motorcykeln den dagen då hon vurpade och fick sin whiplashskada. Men då tillade hon att om hon inte fick sin skada där, så hade hon förmodligen inte fått mig och min syster. Så kanske ändå inte.

Framåt.

Man kan ju inte bli annat än glad när man hittar nya guldkorn i vardagen! Något/någon som förgyller dagen och gör den snäppet lättare att ta sig igenom. Tack!

Något som mina nära och kära upplyst mig om på sistone, är att jag tydligen inte är en sån som ger upp utan att jag kämpar på även fast det är tufft. Step by step, bit by bit. Det är inte något jag tänkt på innan, men jag är glad att jag har den egenskapen. Det är den som för mig framåt. Att alltid ha det tänket att "det blir bättre", även fast det inte känns som det för stunden. Det är inte förens i efterhand man kan se resultatet.

Som nu med jobbet. Det var svårt och kämpigt på jobbet från början, och det kändes nästan omöjligt. Men fick ändå lita på att det förhoppningsvis skulle bli bättre så småningom. Och nu märker jag att jag börjar komma in i rutinerna och allt går bara lättare, bättre och snabbare nu. Det är skönt :) Allt löser sig. På ett eller annat sätt. Have a little bit faith.

"Om du inte bestiger berget,
får du ingen utsikt över dalen"

trött.

Dubbla jobb idag. Först städa trapphus, sen jobba kväll på Strandvägen. Jag är trött. Mer trötthet får jag räkna med nu lite framöver. Både imorn och i övermorn blir det delad tur. Lååånga dagar.

Nu väntar sängen så jag kan vara något pigg imorn.
Ciao!

RSS 2.0