lång dag.

För en gång skull så har det varit en lång dag. Inte mycket har hänt, men det har varit ganska soft och skönt. Lite tro&liv på morgonen, lite gympa. Det var allt. Sen har vi ägnat resten av dagen att diskutera körnamn.  Vi har ett som vi egentligen bestämt oss för, men det är lite för många i klassen som verkligen verkligen verkligen inte trivs med det.. Himla svårt. Några förslag på namn?

Nu ska vi snart iväg på kvällsandakt i kapellet, så detta får bli all uppdatering för tillfället :)

Ciao!

God natt!

Och där var ännu en dag förbi här i Glimåkra. Snabb och skön dag. Lite bibelkunskap, stämrep och kör. Lagom mycket. Idag har jag ägnat mig åt att fixa i ordning lite på mitt rum så det känns lite mer "hemma". Nu börjar det faktiskt bli lite mysigt :) Jag gillar verkligen att greja och dona och göra det mysigt och fint runt omkring mig :) Så nu är det mest lite fina tavlor och foton jag saknar..

Nu är det stor risk att jag börjar babbla, och kommer in på något fruktansvärt meningslöst som ingen människa vill läsa om. Så nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar ännu en dag med nya möjligheter!
Gos & kram.


Ciao!

En trött men oerhört nöjd och glad Alexandra :)


Goodnight sweetheart, goodnight.

Efter lite gehör, kördirigering, info-fika och lärarlös gympa så var skoldagen slut. Jag gillar att bo såpass nära skolan att man går hem under hålen. Man får mycket mer gjort av saker man måste få göra.

Kvällen har spenderats i myspojkarnas villa där större delen av klassen trängde sin in i deras kök och kollade på Bert. Gillar starkt att de köpte en stor mysig soffa och fixade en projektor :) Biokänsla!

Nu sitter jag här och äter kakor och förbereder mig mentalt för att snart gå och lägga mig så jag kan vara någorlunda pigg imorn ;)

 

God natt med er, och sov så sött.

Ciao!


naglar.


helgen.

Nu i helgen har jag varit hemma för första gången sedan jag bosatte mig i Glimåkra. Mysigt att träffa alla igen :)

I fredags skulle mormor & morfar komma ner hit för att hämta hem mig och Hilma till Nybro. Till min stora överraskning så hade de tagit med sig min fina Marcus!! :D Glädjetårarna sprutade! Vilken glädje att äntligen få hålla om honom igen <3 Underbara människa.

Efter att vi hade släppt av Hilma i Nybro och plockat upp lite smågrejer, så åkte vi vidare till kusten till ett ställe som heter Enerevet som är en säsongscamping där min farmor & farfar och farbror med familj har varsin husvagn uppställda precis vid vattnet. Mys. På kvällen hade vi surströmming/kräftskiva med lilla släkten på pappas sida :) Där blev även jag firad eftersom jag fyllde år i veckan.

 

Vi sov över där eftersom dagen efter skulle vi ut till en ö i skärgården med resten av ungdomsgänget i kyrkan för att ha lite upptakt inför ungdomsarbetet och kören. Det blev lekar, bad, båtåkande, grillning mm. En go dag/kväll helt enkelt. Vi åkte hem till Nybro på kvällen med ambitionen att ha en lugn kväll, eftersom alla var jättetrötta.


På söndagen steg jag upp tidigt för att hinna med mitt städjobb innan kyrkan. Tröötttttttt....... Efter mötet hade vi paj-buffé och tårta till efterrätt.

~

Innan jag ens kunde blinka så stod jag på stationen med Marcus och väntade på tåget som skulle ta mig hem till Glimåkra igen. Var tog helgen vägen egentligen? Jag som precis hade kommit till Nybro. Nu var jag på väg därifrån. Om jag jämför med förra helgen då jag stannade kvar i Glimåkra, så kändes det som som att helgerna här är rent ut sagt skitlånga. Man har en enorm sovmorgon, går upp, chillar, hittar på lite spontana grejer, umgås med alla möjliga, tar det lugnt, gör saker man borde göra, umgås ännu mer, hittar på roliga grejer, stannar uppe sent, går och lägger sig när man är trött.
Helgerna i Nybro är förbi så fort de har startat. Det händer grejer hela tiden. Man far fram och tillbaka för att hinna med så mycket man kan på en så kort tid som möjligt. Man blir trött och utmattad.


Nu har jag kommit tillbaka till Glimåkra, och nu ska jag vila och ta det väääldigt lugnt och vila upp mig. Jag ska nog börja gå jättesakta också.


So long!
Ciao!

Nybliven nittonåring!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Alexandras födelsedag, hurra hurra hurraaaa!!

Japp, ni hörde. Jag har uppgraderat min åtta till en nia. Och vilken födelsedag jag har haft! :D

Försov mig lite idag så jag blev lite sen till frukosten. Men så fort jag klev in i matsalen ställde sig alla upp och blickarna riktades mot mig där jag kom ingående, medan dem sjöng "Ja må du leva". Vilken entré!! Vilket välkomnande!! Oj va glad jag blev!! Fiiina människor. Jag kan ju bara säga det att jag har absolut världens mysigaste vänner här!!

Resten av dagen har varit lika mysig som alla andra dagar. Klasstimme, kör, pianolektion. That's all ^^ I lööv this.

Ikväll körde vi på party i en utav villorna med Gosplarna och Biblarna :) Igår så fyllde ju vår fina Elin också år, så vi hade dubbelpartaj ikväll för oss ;) Det blev massa fika, sång, dans, skratt och mys!! Vi släppte loss och hade disco i köket till "Lagar din mat" mm. Så sjukt varmt, svettigt och fruktansvärt KUL!!! Jag verkligen älskar min klass!

Välkomnades av fin liten "grattis-i-smurf-stil-sång" :D

Sen kom Biblarna och det blev ännu mer fullt hus ;)

90-tals/tidig 00-tals musik spelades och alla sjöng med och dansade :) i slutet när det började lättas på folk blev köksgolvet förvandlat till ett dansgolv och med hjälp av Elefant så hade vi ett litet minidisco :D Underbart!!

Avslutade vår lilla fest med en liten andakt i kapellet :) Gott.


Imorn åker jag hem till Nybro och stannar för helgen :)
Det blir en liten traditionell surströmmings/kräftskiva på Enerevet med släkten och sova över där :) Dagen efter blir det upptakt med kören och ungdomsarbetet på en ö, där i närheten. På söndag kväll bär det av hem till mitt älskade Glimåkra igen.

Efter en lång dag kan jag nästan höra sängen ropa på mig från andra sidan gatan i min villa. Nu bör nog Alexandra sova. God natt med er kära vänner! Och tack så otroligt mycket för idag och för alla gratulationer jag fått! :D Det värmer.
Ciao!


awesome.

 

Sånt här imponerar mig.

Jag vill också kunna göra så!


Dagens hiss & diss

Dagens Hiss: Hela dagen ungefär. Alla människorna. Allting vi gör. Allt! Jag verkligen älskar alla här. De är så himla himla underbara och ger så mycket glädje så det räcker för en hel livstid! Kärlek!
Men den mysigaste hissen får nog bli kvällen som avslutades inne hos flickorna i villa 7, där nästan hela klassen tryckte sig in och firade vår fina Elin som fyller 19 idag :D Vi myste till det med chokladmjölk och kladdkaka och underhöll oss med allmänt häng, sång, lekar, gos och massa skratt :) Mys-klassen!

 

Dagens Diss: När vi var och badare på gympan och hade vattenpolo, så klantade jag till mig med att sparka till någon oskyldig liten varelse så min "ringtå" på vänsterfoten trycktes till vänster på något lustigt sätt så huden mellan tårna sprack, så jag fick ett litet jack där i mellan. Blod. Då kunde jag inte röra tån och det gjorde äckelsvinont när jag bara tittade på den! Och då ska vi inte snacka om hur det kändes när jag petade på den.. UUH!

Nu kan jag iaf röra på den lite, men det gör fortfarande sjukt ont och jag är lite svullen och kan inte riktigt stödja mig på den sidan av foten helt och hållet. Urk på burk!! Hur i hela friden ska jag kunna stå och dansa när vi har kör i morgon?!?! Himla klantarsle.. Kul att jag snackar om min ynkliga lilla tå. Det är synd om mig. Kan ju för övrigt tillägga att jag glömde lampan på inne i mitt rum när jag stack till de andra stugorna, och jag hade även fönstret öppet.. Hej äckliga små störiga snuskflygfän, som jag kan lista ut har onda planer att förstöra min otroligt viktiga sömn.. -.-

 

Aja, nog med dösnacket. Nu får det bli kvällen för mig! Morgondagens planer är främst att fylla år. Sen får vi se med resten.

 

God natt med er kära vänner!!

Ciao!


24/8

Tycker att det är härligt med dagar man bara har två lektioner och slutar ca kl 1. Tro & liv på morgonen och idrott därefter då vi gick till ett litet utomhusbad och spelade vattenpolo och lekte :) härlig gympalektion! ^^ Lite mat och liten träff med kören och sjunga lite bara för vi tyckte det var kul :) Sedan bara fullt med chill efter det. Livet är gött!

Nu sitter jag i pojkarnas stuga och hänger. Internet vill funka bättre här. Och pojkarna är så goa :) Snart ska vi iväg till kvällsandakt :) Mys.

Ciao!

vattenmelonbus hos myspojkarna

Stå och äta vattenmelon över diskhon.

Inte spilla här inte ;)

Det här är nyttigt.


Nu!

Avslutningen på dagen bestod av volleybollturnering (mitt lag kom 3:a, heja oss!)med skolan och sedan fika efteråt :)

 

Nu sitter vi ett litet gäng i pojkarnas stuga för att spela Bonanza :) NAJS!!

 

På tala om pojkarna, så bjöd vår fina vän David på en liten uppvisning för oss flickor nyss.. Han hade precis kommit ut ur duschen och kom ut med bara handduken runt sig. Sen gick han in på rummet och satte på "Du ger mig bra vibrationer" och kom ut och dansade och bjöd oss på en riktig liten show och spexade loss rejält i sin handduk x)

 

Hahaha så sjukt kul!!


the day so far.

Åh va jag älskar alla dagarna här! Det känns lite som att va på läger :) Mysigt.

Schemat för idag har bestått av stämrep, körövning och kör med komp :) That's all! Det passar mig perfekt! Ikväll blir det volleybollturnering för skolan, där även jag ska vara med :)

Stämrep med mina fina altar :)

Allmänt fika-häng :) Japp, vi får fika i skolan ;)

 

So long! Kanske slänger in något ikväll med :)

Ciao!



igårkväll.

Måste bara berätta lite om vilken otroligt mysig eftermiddag/kväll vi hade igår!

Det hade varit en solig och varm dag, och efter att ha haft lite allsång med resten av alla Glimåkra-bor (så sött), så fick någon för sig att vi kunde åka och bada någonstans som vi inte hittade till :) Sagt och gjort. Vi blev några stycken som åkte iväg i två bilar rakt ut i skogen, och efter vi hade virrat omkring i skogen så kom vi tillslut fram till världens finaste lilla badplats mitt ute i ingenstans :)


Allsång i Glimåkra :)

Fina människor!

Underbart!


morgon.

Det är söndag, vilket betyder sovmorgon. Jag vaknar av mig själv när jag är färdigutvilad. Jag har inte ställt någon klocka. Det behöver jag inte. Jag har sovit länge. Bara för att jag kan. Det är inte ett ljud i villan, men jag stiger upp ändå. Jag går till fönstret och drar upp persiennerna. Det är ljust och klart ute och morgonsolen faller på de stora, fina, gröna träden ute. Jag tittar runt på allt det vackra jag har utanför mitt fönster. Vilket mästerverk Gud har skapat. Jag öppnar fönstret lite och en liten sval vindpust blåser upp på mig. Jag ryser till och ler. Det kändes härligt. Kroppen är fortfarande lite morgontrött, så jag lägger mig i sängen igen och gosar ner mig i mitt täcke. Här tänker jag stanna ett tag tills jag känner för att gå upp. Bara för att jag kan. Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än. Ovissheten gör mig lite nöjd. Jag har inga måsten idag. Ingenting jag är tvungen till att göra. Jag kan bara va. Dagen blir nog bra. Men en sån härlig start kan nog ingenting gå fel.

ikväll.

Middagsmys i ena villan med spel och skratt som efterrätt. Traska över till en annan villa för häng. Trycka in sig 15 pers i ett rum på 20 kvadratmeter. Stämma upp i allsång med alla möjliga stämmor, med komp av gitarr, "lådda" och piano. Äta nybakad äppelpaj som ser ut som kebab, med mer goa människor. Sitta ett gäng vid datorn och underhålla sig med youtubeklipp. Traska över till sin egen stuga för att sova, när man börjar bli lite trött.

Det här är underbart. Jag har så många otroligt härliga människor runtomkring mig! Vilka guldklimpar alla är! Det är glädje rakt igenom.

Om det känns såhär efter 4 dagar.. wow. Jag ser verkligen fram emot vårat år tillsammans!!

(Mjaaaaaahhhh!! HEJ suddig kass mobilbild -.- Morr! Villvillvill köpa en digitalkamera snart..)


Men det här.. det är verkligen så fantastiskt härligt på alla sätt och vis! Att få vara del av något som är så otroligt underbart är bland det bästa som finns. När man märker hur alla verkligen älskar det dem håller på med och man ser glädjen i deras ögon! Helt sanslöst..

 

Att somna med ett leende på läpparna kan vara det bästa som finns! Det ska jag verkligen göra ikväll.

God natt på er, och sov gott!

 

Ciao!


IKEA!

Första helgen på Glimåkra, och vad gör man.. Jo, de flesta som är kvar åker iväg till IKEA i Älmhult :) Jag och myspojkarna tryckte in oss i en bil och drog iväg dit också med främsta syftet att ha roligt :)

 

Min fina vän Emelie som jag gick med i samma klass på gymnasiet fick reda på att vi skulle till Älmhult där hon bor, så hon kilade snabbt till Ikea för att möta upp oss och ha lite roligt :) Gos!

 

Efter att ha lekt runt lite på Ikea, och pojkarna inhandlade även lite prylar (såsom plantor, ljuslyktor, tvättkorgar mm.. manligt ;)), så åkte vi hem till Glim igen där vi möttes av resten som var kvar som satt ute på ett par bänkar i solen och hade det allmänt chill. Himla gött!

 

Underbart!

 

Jag måste även tillägga att jag verkligen tok-uppskattar all härligt respons jag får här! :D Ni är så fina! Tack!!

So long!
Ciao!

absolut mys!

Oj va jag älskar det här livet! Igår samlade vi ihop oss ett gäng i en villa och lagade mat och käkade ihop. HUR mysigt som helst!! Middagen övergick till allmänt häng till sent på natten. Mycket prat, skratt, musik och gos. Precis som det ska vara! Alla är så fina här! Så mysiga och omtänksamma :)

Middagsgos!

 

Idag ska vi ett litet gäng till Ikea i Älmhult :) Ikväll blir det förmodligen lite grillmedchill nere hos komppojkarna :)

 

Ciao!


Den känslan.

När man känner att man är på rätt plats,
i rätt tid i livet.

Lycka!!

Idag har vi sjungit för första gången tillsammans som en kör. = U N D E R B A R T !!! Efter lunch ställde vi upp oss och körde tillsammans med vårat grymma komp :) SKEEETAN va kul det var!!!! :D AAH jag verkligen älskar det här! Det var så fruktansvärt kul och alla är så himla duktiga! Peppet!! Ojoj va jag kommer trivas här och med denna klassen! Så sjukt mycket kärlek och glädje rakt igenom!! Detta kan ju inte bli annat än toppen! :D

Typ såhär glad är jag! :D

 

På helgerna får man fixa sin egen mat här, så ikväll ska vi i klassen förmodligen trycka in oss i någons villa och äta tillsammans :) Mys!! Jag älskar det här.

 

 

Nä, nu ska jag ta och göra av mig själv någonstans :)

Ciao!



En sån dag!!

Oj vilken fantastisk dag jag har haft! :D Förutom att ha fått ännu lite mer information, så har vi fått lära känna varandra i klassen ännu lite mer. Vilka härliga människor!! Hela bunten! Det här kan ju verkligen inte gå fel, right!? Har även suttit ner och bekantat mig lite mer med tjejerna i min villa :) Just i min villa är vi bara två st från gospel, och fyra st från konsthantverkslinjen. Alla tjejerna är jättehärliga och goa, så det här kommer bli mysigt :)

Vid andakten som vi hade ikväll fick jag en sådan härligt känsla. Vi sjöng mycket och några sånger slutade med refrängen helt akapella. Det var så underbart så visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! Alla stämmor, allas röster, atmosfären.. Går inte riktigt att förklara. Men där blev jag verkligen säker på att här, här kommer jag verkligen att trivas!

Efter andakten gick större delen av klassen till en utav villorna för att hitta på något. Det slutade med att vi alla stod ute på vägen och lekte knäppa lekar mm. Mycket underhållande! ^^ Många härliga skratt!! Så sjukt roligt! Den här klassen alltså.. ^^

Imorgon blir det en heldag med klassen där vi kommer att leka lekar och lära känna varandra ännu mer, men vi kommer även äntligen få börja sjunga!! :D Ser verkligen fram emot imorgon!

 

Nu är jag verkligen i gasen och helt galet glad ifrån ikväll! :D Men nu är det dags för att dejta sängen och krama kudden igen. Det är ju en dag imorgon med ;) Så god natt på er och hoppas ni har det lika bra som jag! Bara så ni vet så blir jag jätteglad för lite respons :)

 

Ciao!


första dagen på Glimåkra!

Trodde knappt denna dagen skulle komma. Men nu är det faktiskt så att jag äntligen har börjat mitt år på Glimåkra folkhögskola. Tänka sig.. Jag? Ofattbart.

Här sitter jag nu i alla fall i mitt stökiga rum. Det är ett ganska stort och fint ljust rum. Lagom för mig :) Snart ska jag börja dra igång att fixa till allt här så det ser något vettigt ut. Roooligt! :D

Dagen har mest bestått av att vi har fått en himla massa information om allt möjligt, vi har även ätit och fikat och lite mer. Man har även kunnat passa på att prata lite med folk i klassen och bygga kontakter. Alla i klassen är verkligen jättetrevliga och glada och förmodligen lika pepp som jag på det vi har framför oss! Det här kommer bli bra hörrni. Dagen har bjudit på många skratt och jag kan tänka mig att vi kommer få en helt otroligt rolig år ihop!


Jag känner på mig att detta

kommer bli ett sanslöst bra år!

 

Ciao!

Men hallå eller?!?

...JAG FLYTTAR JU FAKTISKT IMORGON!! Det blir ett 'Nämen' med höjd röst på den! Bananas.

Men seriöst. Det är ju helt galet!! Jag ska visserligen hem andra helgen (om det vill gå som jag vill), men sen efter det så tror jag ärligt talat att det inte blir för många resor hem igen. De som känner min syster och har lite mer koll på hennes år på Glimåkra, vet om att hon ändå kom hem ganska många gånger. Det kommer inte jag kunna. Vet inte hur mycket jag kan komma hem, men lär inte bli för många gånger. Liiiite surt är det med tanke på att min M flyttar till Nybro nu nästa vecka. När han väl kommer hit så flyttar jag.. Dislike. Jag kommer verkligen att sakna han som stryk! Det är just den biten som kommer bli jobbigast förmodligen... Men det ska nog gå bra det med med.

Annars ser jag verkligen fram emot att börja mitt år i Glimåkra. Jag tycker att det ska bli spännande och jag tror att jag kommer få det jätteroligt!


Idag ska allt packas och fixas (kanske lite sen?). Dessutom ska jag iväg och jobba. Lär bli en intensiv och stressig dag känner jag på mig. Men hallå! Jag ska flyttpacka!! Det är ju skiiitmycket jag måste ha med mig då!! :O Är det något särskilt jag behöver tänka på att packa med mig utöver det vanliga?? =S Jag har då inte gjort detta så många gånger innan. Wow..

 

Nä, nu ska jag inte ta upp eran tid mer med mitt tänkande. Om det är något ställe som ni kan få reda på vad som händer i mitt liv är det ju faktiskt här på bloggen. Så om ni tycker det är något kul att följa mig på mitt år i Glimåkra så vet ni vart ni ska kika.

Ciao!


Ni kan väl sakna mig lite i alla fall?


lycka.

Oj va jag älskar livet! Jag har sagt det innan, och jag säger det igen.. Det är nu jag lever.

När allt bara är som det ska vara. När man känner att man bara har saker att se fram emot. När man mår så bra att man knappt kommer ihåg hur det känns att må dåligt. När man känner ren lycka inifrån och ut. När man vet att allt kommer lösa sig på bästa sätt. När man vill leva i nuet och inte önskar man vore någon annanstans. När det finns så många glädjeämnen i sitt liv att man inte ens kan räkna dem.

Jag är en oerhört lycklig människa. Jag har ofantligt mycket att vara glad för. Jag älskar livet och livet älskar mig!

tant Alexandra.

Nu är jag allt lagom slut. Känner mig som en gammal tant i kroppen. Fötterna värker, benen känns som att de ska gå av, ryggen och nacken gör en härligt fin s-form pga saknad av kraft att hålla uppe mig, armarna orkar inte ens komma i självgungning när jag går.. Jag säger då det, jag har minsann gått och blivit tant. Jag behöver en rullstol..

Har precis spenderat kvällen på Rix fm i Kalmar (konstigt nog såg jag knappt några jag känner? Någon som var där?). Och resultatet av de är att jag är helt körd! De få muskler jag har, är uppenbarligen trasiga. Jag är numera en gelé-klump. Jag måste verkligen ta och skaffa mig lite mer muskler..

Nog klagat. Imorn blir det upp tidigt för att göra slut på mig ännu mer! Jag ser fram emot kvällen då jag tillsammans med min kära mor & far tar en liten tur upp till Mörlunda :) Äntligen får jag träffa han igen! Marcus-abstinens.

Nu väntar sängen! Så god natt på er :)
Ciao!


Flitig.

Jobb ett av två för dagen är avklarat! Bemanningen ringde mig igår så jag fick hoppa lite in idag. Snart ska jag iväg till nästa jobb för att sedan kunna vara hemma i lite vettig tid för att göra mig lite fräsch inför ikväll. Känner mig flitig.

 

Nu: Frukost nr 2.

Sen: Jobb nr 2.

 

Have a good day!!

Ciao!


inte min dag.

Vissa dagar suger mer än andra. Så är det helt enkelt. Och idag är en sådan dag.

Nu tänker jag göra det bästa av situationen, för så här vill jag inte ha det. Jag drar med mig familjen på en spontanutflykt till destination frågetecken. Inget avancerat. Bara flyr iväg en stund och skiter i allt. Ibland är en sådan dag nödvändig.

 

Later.

Ciao!


<3


God natt!

Hemma efter en oerhört mysig kväll som bjöd på många goa skratt och mycket mer :) Tack tjejer!


Nu sitter jag här med ett glas oboy och förbereder mig mentalt för att gå och lägga mig. Är äckligt trött och helt slut i kroppen, så varför jag fördriver tiden här finns det ingen vettig anledning till.

 

Även imorgon blir det storstädningsjobb som gäller. Känner mig flitig. Heja heja!

 

 

Men nu lockar sängen, så god natt på er alla där ute! :)

Ciao!


ännu en ny dag!

God morgon världen! Idag är det tisdag och för mig väntas det ännu en dag med lite storstädning på jobbet. Senare i eftermiddag ska jag träffa tjejerna för andra gången denna sommaren, för lite mys, cellgrupp och födelsedagsfirande. Gos!

Men nu som sagt blir det jobb!
Ciao!

God morgon!

Ville bara tala om att idag kommer det bli en riktigt bra dag :)

Lite underbar nostalgi-känsla till det!

plats.

Nu har vi kommit hem från från vår lilla tur till Smålandsstenar där vi hade släktkalas (och passade på att ta en tur till Ullared ^^). Det märktes ganska klart att det är allt för sällan vi har såna här släktträffar (10 år sen sist), eftersom alla har så trevligt när vi väl träffas och alla trivs med varandra och har roligt ihop. Kan erkänna lite lätt att man hade mindre koll på alla släktingar och blandade ihop de flesta (alla pappas kusiner ser precis likadana ut och det finns hundraåttio st ungar som alla är oerhört lika så de kan tillhöra vem som helst) haha. Ser fram emot nästa släktträff :)

Men nu tycker jag att jag har varit ute och fart tillräckligt mycket på en sån här kort tid, så nu tänker jag faktiskt stilla mig lite och vara hemma ett tag. Så denna veckan så kommer det bara bli dagsturer nån gång då och då för min del. Jag ska ju trots allt flytta till Glimåkra om en och en halv vecka. *Glädjeskutt*

syster och jag <3

Ett "mellan-ett-riktigt-foto-moment"-kort ;)


30 dagar med bloggen - ett annat ögonblick

Eric Clapton – Wonderful Tonight

naglar.


Tumme upp eller ner för kossa på naglarna?


hemma igeeen!

Juuust kidding! ;) Eller nästan i alla fall. Är hemma idag men åker iväg ikväll igen. Full rulle!

Satt och kollade lite i min almenacka och insåg att under de tre senaste veckorna har jag bara varit hemma i ca 5 ½ dagar. Det är helt stört! Vart har dessa tre veckor tagit vägen egentligen!? Om det är något jag är säker på i alla fall är det att jag har haft det så bra som man bara kan!

Dagens schema består av att städa trapphusen, packa om igen för ännu en ny liten tripp och greja med en himla massa annat skit runtomkring som behövs göras.

Ikväll drar vi i familjen W + Foffus iväg på en lite husvagnssemester med destination Smålandsstenar för att ha lite släktträff imorgon. Kommer bli kul! Det händer ju inte så ofta precis att det blir släktträff :P
Men min saknas dock..


That's all for now.
Ciao!

uppdatering!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev nånting här. Jag har mestadels spenderat mina dagar på Löttorps camping på Öland. Efter Öland med avslut på Enerevet, så blev det en spontantur upp till Mörlunda med min M till hans fina och mysiga familj. Här tänker jag nu stanna i några dagar och bara njuta av livet. Love it.

You are my sunshine, my only sunshine.


RSS 2.0