En till fråga får ett svar.

Några veckor sent svar, men dock. Here it comes!

En annan anonym
om
En fråga får ett svar.:
Jättefin text! Jag gillar hur du beskriver dina känslor och blir alltid glad/hoppfull när jag läser din blogg.

Jag är lite nyfiken på hur frieriet gick till. Var det en kliché eller kom ni fram till beslutet tillsammans? =)Oj va glad jag blir!! :) Tänk att man kan glädja någon såpass mycket med en liten fin kommentar och fråga :) Tack! Det är klart jag kan berätta lite om frieriet :)

~

För det första så var det ett gemensamt beslut. Vi hade tänkt på det väldigt länge och båda var överens och tänkte precis lika. Det kändes bara rätt helt enkelt. Att det blev när det blev var inte planerat dock. Jag åkt hem en helg i September då Marcus och jag passade på att åka in till Kalmar för att göra lite ärenden. Vi hade kikat lite på ringar innan, och tänkte att vi kunde ju försöka ha lite koll och utkik om vi hittade nått vi tyckte om. Vi tänkte även denna dagen att vi kunde gå och kolla lite. På något sätt var viljan för stor att förlova oss för att vänta ännu längre tills jag kom hem och vi kunde kolla. Så utan att vi la märke till det så "bara kollade" vi inte längre, utan vi verkligen letade. Efter mycket springande fram och tillbaka och hittade tillslut ett par tillfälliga ringar. De riktiga ringarna bestämde vi att vänta med tills vi visste exakt hur de skulle se ut.

Trötta och nöjda tog vi oss till Kalmar slott till samma plats där i blev tillsammans. På muren, mellan ett par kanoner med utsikt över vattnet. Vi åt en liten romantisk lunch bestående av varsin cheesburgare och cola från McD. Satt och pratade och myste och hade allmänt gött. Då bad han mig plötsligt att ställa mig upp. Skrattade till lite och tänkte lite skämtsamt att nu skulle väl han fria säkert (höhö). Men till min förvåning så var det faktiskt meningen att han skulle. Han gav mig världens kärleksförklaring som fick mitt hjärta att smälta en aning. Sedan ner på ett knä och friade.


Självklart svarade jag Ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0