T.R.Ö.T.T.

Tjoflöjt!! Idag hade vi vår första egna riktiga konsert :) Det var HUR kul som helst!! Det är verkligen detta man är här för att göra! Oj va jag längatar efter mer! Visst, man är skittrött efter bara en spelning, men jag antar att det är sånt man vänjer sig vid och att det kommer gå lättare efter ett tag :)

Runt lunchtid igår riggade vi ner och packade in allt i bussarna för att bege oss till Sösdala där vår fina Elin har sin hemförsamling. När vi hade riggat upp allt igen i kyrkan tog vi en sväng och käkade pizza, därefter tog vi oss vidare till Malmö för att gå på Gospel Companys 25-års-jubileum där Anna i våran klass är med och även våran lärare Hanna som leder kören. Det var en sjukt grym kör och dem gav oss verkligen en glädjechock. Calaisa var gästartister och körde lite egna låtar från deras skivor, lite då och då. Himla duktiga brudar med superhärlig musik som man inte kan låta bli att bli glad av :) Efteråt blev det lite McD-kvällsmat för att vi sedan skulle åka trötta tillbaka till Sösdala där vi skulle spendera natten. Lite lagom flumm väntades när vi kom tillbaka men avslutades med en god natts sömn :)

Dagen efter så ringde ringklockan Elin och fick upp oss för att dra igång dagens stora äventyr! Efter massa förberedelser och pepp så var vi fit for fight. Vår första egna stora konsert. Glädjen rusade genom kroppen när vi sprang in i kyrksalen och drog igång hela föreställningen. Lycka.

Nu, många timmar senare, efter att ha packat ihop allt i Sösdala och lyckats ta oss hem till Glimåkra och packat upp allt igen, sitter man här och har chillat ner för kvällen. Helgen har varit helt fantastisk. Detta vill jag bara ha mer av! Och det bästa är.. detta är bara början.



Lite bilder ifrån helgen har jag faktiskt tagit, men det väntar jag med att lägga upp tills imorn ;) För trött.

Blir en tidig kväll för att ta igen krafterna.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Mamma Cia

Åh vad roligt att läsa!! Så kul att det gick bra :) Och jag antar att du fick känna adrenalinet pumpa när konserten drog igång. Härlig känsla.



Så glad över att du skriver på denna bloggen så man kan få följa dig lite mer, även om vi pratas vid per telefon ibland.



Hoppas du tar igen krafterna nu. Älskar dig!

2011-11-21 @ 22:05:03
URL: http://ciaslyckopiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0