Oriflame

Nu på tisdag går denna periodens katalog ut, så om det är något man behöver eller vill ha, så är det dags att kika in i katalogen nu :)

Denna gången har jag inte skrivit om varje produkt som jag gjort innan, hade helt enkelt inte tid. Men kan försäkra er att alla är lika bra för det! ;)

Och som vanligt rekommenderar jag verkligen att kolla in i katalogen jag länkade ovan, för det är en himla massa godsaker på rea som alltid! :D

Om du har några frågor eller funderingar, är det bara att fråga! Vill du beställa, är det bara att ta kontakt. Du får lättast tag på mig på facebook, sms, eller in real life :)
Enjoy!



Giordani Gold Eau de Parfum


Lyxig doft med en sensuell ton av jasmin och natthyacint.

179 kr (295 kr)


Endless Lash Mascara


Förlängande mascara med fantastisk färg som sitter hela dagen, utan att smetas ut eller flaga av. Unik designad plastborste som sveper över dina fransar och gör dem upp till 45% längre. Skonsam mot känsliga ögon. Oftalmologiskt testad.


79 kr (145 kr)


Enigma Eau de Toilette

Förtrollande doft där svart ros och nattjasmin blandas med sensuella inslag av patchouli som ger doften intensitet och djup.

199 kr (345 kr)


Precious Moments Eau de Parfum


Ljuvlig doft med äkta diamantpuder och en unik flaska. Toner av saftigt äpple och vilda bär förenas med ett hjärta av vita blomster. Doften rundas av med varma, träiga toner. Innehåller ett diskret skimmer som får din hud att stråla, skaka lätt på flaskan innan användning.

229 kr (335 kr)


Glacier Eau de Toilette

Krispigt sportig doft med en blandning av rosmarin, dragon, mint och ambra. (För män)


139 kr (235 kr)


Perfect Blush

Rouge som framhäver ansiktskonturer och ger lyster åt hudtonen. Behaglig konsistens som skulpterar fram kindben och ger en vacker lyster. Passar alla hudtoner. Finns i tre olika nyanser.

79 kr (135 kr)


VIP Volume Mascara

Mascara som förlänger dina fransar och ger volym i ett enda svep. Innehåller pro vitamin B5 som vårdar och ger näring. Dina fransar får en jämnt fördelad färg och ser dramatiskt glamorösa ut.

129 kr (185 kr)

Shimmer Eye Dust

Lösögonskugga med exceptionellt lätt konsistens. Innehåller mängder med pärlpigment som ger en strålande och gnistrande lyster. Addera flera lager för intensiv färg. Finns i vit, lila, blå, grön och brun.

55 kr (100 kr)

Cherry Garden Lipstick

Ljuvligt, korallfärgat läppstift som ger släta läppar med en behaglig konsistens.

69 kr (110 kr)

Tea Tree & Rosemary Purifying Oil

Ekologisk tea tree-olja som med en effektiv formula rengör oren hy och motverkar blemmor. Innehåller rosmarinolja som ger en fräsch hy. Applicera direkt vid första tecken på blemmor.

59 kr (100 kr)


Det var det :) Men som sagt, hett tips är att kolla igenom katalogen för det finns många godbitar :)
Katalogen går ut nu på tisdag (12/4)

Om produkterna inte lever upp till dina förväntningar så är det full bytes- och återköpsgaranti i 30 dagar, även om du har provat produkten.
För övrigt tillkommer det 10 kr för frakt.
(Löjligt bra!)

Så, frågor? Ni vet var jag finns ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0